Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Többek között azt is. Számítógép-telefon és kamera hálózatokat telepítünk karbantartunk, meg irodatechnikai ketyeréket (másoló-nyomtató-MFP-számológép) javítunk-árulunk. A kép pedig a másolópapír-kiszállítást illusztrálja :excl:

Csak azért kérdeztem,mert a tesóm is hálózatokat épített régebben.Merre dolgoztok?

Megosztás:

Nah azt az izzócserét inkább meghagynám a férfiaknak :lol: félek h elrontanék vmit rajta :lol: :S v letörne vmi, de már figyeltem h le lehet csavarozni a borítást hmm , de valaki azt mondta az egész műszerfalat le kell bontani az izzó cseréhez és, hogy az már nem éri meg, de én ugy láttam a fütáskapcsoló résznél az egy külön darab ?! o.O

-.-" :( de nekem pedig olyan kell :lol: sokkal jobban nézne ki ^^, ígyis tele vágtam már plüssel a kocsit :o egy pasi se akarja nagyon vezetni azóta xD

szerelmes lettem!! :D :D :lol: :excl: B)

Megosztás:

:lol: Hova fajul ez a világ. :o

Rohadjak meg, mindjárt leadom a rendelést! :lol: :D

Ne idegeljetek ezzel még Ti is. :(

Mielőtt beraktam a corsába az új km órát gondoltam nyomok bele néhány ledet. Éppen böngészem a linkelt oldalt , hogy megrendeljem a ledeket, asszony meglátja azt a szemetet, mindjárt közli, hogy neki olyan kell! :lol:

Mondom anyád :excl: , jó lesz abba a mezei izzó is...... :lol:

Megosztás:

Ne idegeljetek ezzel még Ti is. :(

Mielőtt beraktam a corsába az új km órát gondoltam nyomok bele néhány ledet. Éppen böngészem a linkelt oldalt , hogy megrendeljem a ledeket, asszony meglátja azt a szemetet, mindjárt közli, hogy neki olyan kell! :lol:

:lol: :lol: :o

Megosztás:

Ne idegeljetek ezzel még Ti is. :lol:

:o Én utoljára akkor beszéltem ilyen szépen az asszonnyal, amikor a kopogó féltengellyel kínlódtam aztán vettem bontottat, a hóban fetrengtem fél délelőtt, persze nem lett jó, elmentem az asszony elé, beül a kocsiba, elindulunk ( jobb első felől veszett kopogás) na sikerült? Na itt eldurrant az agyam, nem B+ nem sikerült, vagy szerinted ki a facom kopog az első keréknél?????? :lol: :D És még én volt a bunkó állat!!!! :( :D

Megosztás:

;)

:lol: Én utoljára akkor beszéltem ilyen szépen az asszonnyal, amikor a kopogó féltengellyel kínlódtam aztán vettem bontottat, a hóban fetrengtem fél délelőtt, persze nem lett jó, elmentem az asszony elé, beül a kocsiba, elindulunk ( jobb első felől veszett kopogás) na sikerült? Na itt eldurrant az agyam, nem B+ nem sikerült, vagy szerinted ki a facom kopog az első keréknél?????? :lol: :D És még én volt a bunkó állat!!!! :( ;)

:D Nem beszélek én így vele, csak az ilyesmire ki tudok kattanni. Nehogy azt hidd, hogy a szegénységjelzőt egyből tudta mi célt szolgál. :lol:

Képes volt felhívni miatta, hogy világít valami sárga az órában, ami eddig nem égett. Mondom milyen ábra van benne, benzinkút, villám? Kis csend után megkérdezte: tankolnom kéne? :o Hát nem ártana....hacsak nem akarod hazáig tolni.... B)

Nincs min csodálkozni.....nőből van....tisztelet a kivételnek :excl:

Megosztás:

Nincs min csodálkozni.....nőből van....tisztelet a kivételnek :excl:

Az enyém be van tanítva rá, hogy a kis sárga villámos a "csekkendzsin", a kormány mögé meg egyszer ült és azt majdnem egy parkoló BMW hátsó lököse bánta, csakis az én lankadatlan éberségemen múlott minden, szóval a bal első ajtót akkor se nyitná ki többé, ha könyörögnék neki... :(

Megosztás:

Lehetne ezt fokozni még, mert van olyan ami automatán változtatja a színét is! :lol: :lol:

idézet:

Szivárvány LED-ek:

* Fényerő: 4000...6000mcd

* Max. áram: 20mA

* Nyitó feszültség: 3,5...4V

* Sugárzási szög: 20fok

* Víztiszta tokozás

* 2 kivezetéses tok

Ez a LED tartalmaz egy piros, zöld és kék LED diódát és egy vezérlő áramkört. Csak a tápfeszültséget kell rákapcsolni és automatikusan váltogatja a színeket. A színek kb. 1 másodpercenként váltják egymást. 2 fajta effektust tud a beépített vezérlő chip: hirtelen ugrásokkal váltják egymást a színek vagy pedig lassú átmenet a színek között. Ezek az üzemmódok automatikusan váltják egymást.

:(

Megosztás:

Lehetne ezt fokozni még, mert van olyan ami automatán változtatja a színét is! :lol: :lol:

idézet:

Szivárvány LED-ek:

Ez a LED tartalmaz egy piros, zöld és kék LED diódát és egy vezérlő áramkört. Csak a tápfeszültséget kell rákapcsolni és automatikusan váltogatja a színeket. A színek kb. 1 másodpercenként váltják egymást. 2 fajta effektust tud a beépített vezérlő chip: hirtelen ugrásokkal váltják egymást a színek vagy pedig lassú átmenet a színek között. Ezek az üzemmódok automatikusan váltják egymást.

:excl:

Helyzetjelzőbe vele :( :lol:

A bömbi következő stroboszkópját pár napra tutira beteszem az helyzetjelzőim helyére egyik oldalt kék, másik oldalt piros kupakkal :lol: Haverokra fogok vadászni egész este :o

Megosztás:

idézet:

Szivárvány LED-ek:........

Ez szörnyű.... :excl: Látni se bírnám. Az egyetlen amit elviselek, az a fehér, illetve a gyári brunyasárga izzók....

Én elhiszem, hogy szép a piros, kék, zöld műszeregység, de nekem egyik sem jön be. A céges 206-nak piros a gyárija fehér mutatókkal, de attól sem vagyok elájulva..... hiába nem vagyunk egyformák :(

Megosztás:

Helyzetjelzőbe vele :excl: :lol:

A bömbi következő stroboszkópját pár napra tutira beteszem az helyzetjelzőim helyére egyik oldalt kék, másik oldalt piros kupakkal :( Haverokra fogok vadászni egész este :lol:

indítsunk egy új őrületet!!! :lol: :o

http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...8d324c#videoloc

Csak nem erre gondolnak a fiatalemberek...? :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.