daykiller Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 o.O? nem értem :lol: de megyek kocsikázok egyet :( jó szar időbe :\\ nahm pápás :lol: 42 a válasz az életre, az univerzumra, mindenre. :excl: Olvass kicsit utána. :lol:
atomgilette Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 -.-" :( de nekem pedig olyan kell :lol: sokkal jobban nézne ki ^^, ígyis tele vágtam már plüssel a kocsit :lol: egy pasi se akarja nagyon vezetni azóta xD Te jó ég.:excl:
atomgilette Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Többek között azt is. Számítógép-telefon és kamera hálózatokat telepítünk karbantartunk, meg irodatechnikai ketyeréket (másoló-nyomtató-MFP-számológép) javítunk-árulunk. A kép pedig a másolópapír-kiszállítást illusztrálja :excl: Csak azért kérdeztem,mert a tesóm is hálózatokat épített régebben.Merre dolgoztok?
CoolAdam Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Nah azt az izzócserét inkább meghagynám a férfiaknak :lol: félek h elrontanék vmit rajta :lol: :S v letörne vmi, de már figyeltem h le lehet csavarozni a borítást hmm , de valaki azt mondta az egész műszerfalat le kell bontani az izzó cseréhez és, hogy az már nem éri meg, de én ugy láttam a fütáskapcsoló résznél az egy külön darab ?! o.O -.-" :( de nekem pedig olyan kell :lol: sokkal jobban nézne ki ^^, ígyis tele vágtam már plüssel a kocsit :o egy pasi se akarja nagyon vezetni azóta xD szerelmes lettem!! :D :D :lol: :excl: B)
Breki Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Ha találsz lila vagy rózsaszínű fényforrást (LED), akkor megoldható, különben a kék és piros színnel kell játszani egyszerre. :lol: Sajnos már az is van..... :( :excl:
daykiller Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Sajnos már az is van..... :lol: :excl: :( Hova fajul ez a világ. :lol:
zotya975 Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Igen, az egy külön darab. Aki meg azt mondta, hogy az egész műszerfalat ki kell szedni, tarkónvágnám egy péklapáttal, mert annyira ért hozzá. :lol: Most bántottalak én téged? :lol: :lol: Sajnos már az is van..... :lol: :excl: Rohadjak meg, mindjárt leadom a rendelést! :( :o
Breki Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 :lol: Hova fajul ez a világ. :o Rohadjak meg, mindjárt leadom a rendelést! :lol: :D Ne idegeljetek ezzel még Ti is. :( Mielőtt beraktam a corsába az új km órát gondoltam nyomok bele néhány ledet. Éppen böngészem a linkelt oldalt , hogy megrendeljem a ledeket, asszony meglátja azt a szemetet, mindjárt közli, hogy neki olyan kell! :lol: Mondom anyád :excl: , jó lesz abba a mezei izzó is...... :lol:
daykiller Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Ne idegeljetek ezzel még Ti is. :( Mielőtt beraktam a corsába az új km órát gondoltam nyomok bele néhány ledet. Éppen böngészem a linkelt oldalt , hogy megrendeljem a ledeket, asszony meglátja azt a szemetet, mindjárt közli, hogy neki olyan kell! :lol: Mondom anyád :excl: , jó lesz abba a mezei izzó is...... :lol: :lol: :lol: :o
daykiller Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 http://bonsaigallery.hu/lap/felepites/felepites02.jpg :excl: Hádeg?ci.. :(
spzoli Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 http://bonsaigallery.hu/lap/felepites/felepites02.jpg :excl: +radír :(
zotya975 Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Ne idegeljetek ezzel még Ti is. :lol: Mielőtt beraktam a corsába az új km órát gondoltam nyomok bele néhány ledet. Éppen böngészem a linkelt oldalt , hogy megrendeljem a ledeket, asszony meglátja azt a szemetet, mindjárt közli, hogy neki olyan kell! :lol: Mondom anyád :excl: , jó lesz abba a mezei izzó is...... :lol: :o Én utoljára akkor beszéltem ilyen szépen az asszonnyal, amikor a kopogó féltengellyel kínlódtam aztán vettem bontottat, a hóban fetrengtem fél délelőtt, persze nem lett jó, elmentem az asszony elé, beül a kocsiba, elindulunk ( jobb első felől veszett kopogás) na sikerült? Na itt eldurrant az agyam, nem B+ nem sikerült, vagy szerinted ki a facom kopog az első keréknél?????? :lol: :D És még én volt a bunkó állat!!!! :( :D
Breki Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 http://bonsaigallery.hu/lap/felepites/felepites02.jpg :lol: ;) :lol: Én utoljára akkor beszéltem ilyen szépen az asszonnyal, amikor a kopogó féltengellyel kínlódtam aztán vettem bontottat, a hóban fetrengtem fél délelőtt, persze nem lett jó, elmentem az asszony elé, beül a kocsiba, elindulunk ( jobb első felől veszett kopogás) na sikerült? Na itt eldurrant az agyam, nem B+ nem sikerült, vagy szerinted ki a facom kopog az első keréknél?????? :lol: :D És még én volt a bunkó állat!!!! :( ;) :D Nem beszélek én így vele, csak az ilyesmire ki tudok kattanni. Nehogy azt hidd, hogy a szegénységjelzőt egyből tudta mi célt szolgál. :lol: Képes volt felhívni miatta, hogy világít valami sárga az órában, ami eddig nem égett. Mondom milyen ábra van benne, benzinkút, villám? Kis csend után megkérdezte: tankolnom kéne? :o Hát nem ártana....hacsak nem akarod hazáig tolni.... B) Nincs min csodálkozni.....nőből van....tisztelet a kivételnek :excl:
Jürgen Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Nincs min csodálkozni.....nőből van....tisztelet a kivételnek :excl: Az enyém be van tanítva rá, hogy a kis sárga villámos a "csekkendzsin", a kormány mögé meg egyszer ült és azt majdnem egy parkoló BMW hátsó lököse bánta, csakis az én lankadatlan éberségemen múlott minden, szóval a bal első ajtót akkor se nyitná ki többé, ha könyörögnék neki... :(
Dáwid Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Hát gyerekek, nem tudom hogy mi lesz itt télen, de ezek a gumik vizen sz.rt se érnek :excl: Remélem havon többet tud, mert nem bírom sokáig a nagypapi stílust :(
astra 8 Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Sziasztok! Mennyibe van egy új illetve egy felújított önindító? Néztem neten új-t találtam 30 ezerért. Amúgy a hiba az hogy néha nem akar tekerni meg kell kocogtatni!
Dáwid Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Sziasztok! Mennyibe van egy új illetve egy felújított önindító? Néztem neten új-t találtam 30 ezerért. Amúgy a hiba az hogy néha nem akar tekerni meg kell kocogtatni! Pucold ki, és használd még 2 évig :excl:
pszilaj Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Sajnos már az is van..... :lol: :excl: Lehetne ezt fokozni még, mert van olyan ami automatán változtatja a színét is! :lol: :lol: idézet: Szivárvány LED-ek: * Fényerő: 4000...6000mcd * Max. áram: 20mA * Nyitó feszültség: 3,5...4V * Sugárzási szög: 20fok * Víztiszta tokozás * 2 kivezetéses tok Ez a LED tartalmaz egy piros, zöld és kék LED diódát és egy vezérlő áramkört. Csak a tápfeszültséget kell rákapcsolni és automatikusan váltogatja a színeket. A színek kb. 1 másodpercenként váltják egymást. 2 fajta effektust tud a beépített vezérlő chip: hirtelen ugrásokkal váltják egymást a színek vagy pedig lassú átmenet a színek között. Ezek az üzemmódok automatikusan váltják egymást. :(
Dáwid Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Lehetne ezt fokozni még, mert van olyan ami automatán változtatja a színét is! :lol: :lol: idézet: Szivárvány LED-ek: Ez a LED tartalmaz egy piros, zöld és kék LED diódát és egy vezérlő áramkört. Csak a tápfeszültséget kell rákapcsolni és automatikusan váltogatja a színeket. A színek kb. 1 másodpercenként váltják egymást. 2 fajta effektust tud a beépített vezérlő chip: hirtelen ugrásokkal váltják egymást a színek vagy pedig lassú átmenet a színek között. Ezek az üzemmódok automatikusan váltják egymást. :excl: Helyzetjelzőbe vele :( :lol: A bömbi következő stroboszkópját pár napra tutira beteszem az helyzetjelzőim helyére egyik oldalt kék, másik oldalt piros kupakkal :lol: Haverokra fogok vadászni egész este :o
pszilaj Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Helyzetjelzőbe vele :excl: :( indítsunk egy új őrületet!!! :lol: :lol:
Breki Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Lehetne ezt fokozni még, mert van olyan ami automatán változtatja a színét is! :lol: :lol: idézet: Szivárvány LED-ek:........ Ez szörnyű.... :excl: Látni se bírnám. Az egyetlen amit elviselek, az a fehér, illetve a gyári brunyasárga izzók.... Én elhiszem, hogy szép a piros, kék, zöld műszeregység, de nekem egyik sem jön be. A céges 206-nak piros a gyárija fehér mutatókkal, de attól sem vagyok elájulva..... hiába nem vagyunk egyformák :(
Hjoe Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Helyzetjelzőbe vele :excl: :lol: A bömbi következő stroboszkópját pár napra tutira beteszem az helyzetjelzőim helyére egyik oldalt kék, másik oldalt piros kupakkal :( Haverokra fogok vadászni egész este :lol: indítsunk egy új őrületet!!! :lol: :o http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...8d324c#videoloc Csak nem erre gondolnak a fiatalemberek...? :lol:
Dáwid Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...8d324c#videoloc Csak nem erre gondolnak a fiatalemberek...? :excl: Nah jó... de Te már az én LED-mániámnak is beteg vagy :( :lol:
Hjoe Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Nah jó... de Te már az én LED-mániámnak is beteg vagy :( :lol: Kesztyűtartó, csomagtartó, hamutartó.... Minden ami tartó, az beledezve. Mondjuk a műszerfalat neked kell megcsinálni... :excl:
Recommended Posts