Brigi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Az izzócsere menetét ITT megtalálod. (barátember hétvégi programjának jó lesz. :( :lol: ) Vonóhorog visszajelző az passz :excl: Nah azt az izzócserét inkább meghagynám a férfiaknak :lol: félek h elrontanék vmit rajta :lol: :S v letörne vmi, de már figyeltem h le lehet csavarozni a borítást hmm , de valaki azt mondta az egész műszerfalat le kell bontani az izzó cseréhez és, hogy az már nem éri meg, de én ugy láttam a fütáskapcsoló résznél az egy külön darab ?! o.O Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nah azt az izzócserét inkább meghagynám a férfiaknak :excl: félek h elrontanék vmit rajta :( :S v letörne vmi, de már figyeltem h le lehet csavarozni a borítást hmm , de valaki azt mondta az egész műszerfalat le kell bontani az izzó cseréhez és, hogy az már nem éri meg, de én ugy láttam a fütáskapcsoló résznél az egy külön darab ?! o.O Igen, az egy külön darab. Aki meg azt mondta, hogy az egész műszerfalat ki kell szedni, tarkónvágnám egy péklapáttal, mert annyira ért hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Akkor passz, mert (sajnos :excl:) nincs vonóhorgom. Ha lenne, akkor nem törték volna úgy össze a hátulját és most nem lenne érdekesen álló s?gge a kocsimnak. :lol: Szívesen odaadom az enyémet. Ha nem lenne, akkor a lábam vonóhorog magasságban nem lenne kékes-lilás zöldes árnyalatú rendszeresen :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 háttő... gyorsan összeraktam egy számológépet itt bent, ilyen-olyan alkatrészgépekből. A végeredmény szerintem 38, de lehet hogy elszámoltam, ellenőrzési célzattal kiszámolom újra. Gyakorolj cunciiii :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Szívesen odaadom az enyémet. Ha nem lenne, akkor a lábam vonóhorog magasságban nem lenne kékes-lilás zöldes árnyalatú rendszeresen :excl: :( Általában, a leghülyébb állat is rájön mi nem jó neki... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Igen, az egy külön darab. Aki meg azt mondta, hogy az egész műszerfalat ki kell szedni, tarkónvágnám egy péklapáttal, mert annyira ért hozzá. :excl: :(:D Hát a gyárba dolgozik ez az ember :lol: autóvillamoság szerelő :lol: de ő mondta h az egészet le kell szedni -.-" Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Szívesen odaadom az enyémet. Ha nem lenne, akkor a lábam vonóhorog magasságban nem lenne kékes-lilás zöldes árnyalatú rendszeresen :( :lol: Most már mindegy. Megnyomták, összetákolták. Gondolták, majd a hátsó lökős eltakarja. :excl: Már nem lesz a régi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Igen, az egy külön darab. Aki meg azt mondta, hogy az egész műszerfalat ki kell szedni, tarkónvágnám egy péklapáttal, mert annyira ért hozzá. :excl: Simán megcsináltatnám vele... :( Csak nem az enyémben. :lol: Bár valszeg félúton rájönne, hacsak nem Dávid csinálja, mert egyrészt kékzöld lenne tőle, másrészt ő pirosra csinálnááááá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 :(:D Hát a gyárba dolgozik ez az ember :lol: autóvillamoság szerelő :lol: de ő mondta h az egészet le kell szedni -.-" Gondolom a kormányt is le akarja hozzá szedni. :excl: Ott a link, amit Dáwidka küldött, onnan rájössz, hogy nem annyira bonyolult a bontás, de azért nem is egyszerű. :lol: Nekem már rutinból megy. Hátrakötött kézzel, becsukott szemmel hason fekve lebontom 20 perc alatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Simán megcsináltatnám vele... :excl: Csak nem az enyémben. :( Bár valszeg félúton rájönne, hacsak nem Dávid csinálja, mert egyrészt kékzöld lenne tőle, másrészt ő pirosra csinálnááááá. :lol: Jóhát én meg rutinosan lebontanám és kékesíteném, ahogy most is van az enyémben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Jóhát én meg rutinosan lebontanám és kékesíteném, ahogy most is van az enyémben. :excl: hmm :( rózsaszín vagy lila világítást lehet csinálni oda? xD :lol: *.* Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 hmm :excl: rózsaszín vagy lila világítást lehet csinálni oda? xD :lol: *.* Lehet, de nincs az a pasi, aki megcsinálja neked. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Lehet, de nincs az a pasi, aki megcsinálja neked. :( Mindig ez van, aztán valahogy mégis megszületnek azok a csodák... :lol: Szerintem a férfiak meggyőzhetők... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Hibás! A válasz: 42 :excl: Gyakorolj cunciiii :lol: Jogos. :( elqrtam, tényleg 42 :lol: Simán megcsináltatnám vele... :lol: Csak nem az enyémben. :lol: Bár valszeg félúton rájönne, hacsak nem Dávid csinálja, mert egyrészt kékzöld lenne tőle, másrészt ő pirosra csinálnááááá. :o Csinálná pirosra a f.com... Jégfehér marad. Érezd a nyomatékát a FEHÉR szónak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Lehet, de nincs az a pasi, aki megcsinálja neked. :( -.-" :excl: de nekem pedig olyan kell :lol: sokkal jobban nézne ki ^^, ígyis tele vágtam már plüssel a kocsit :lol: egy pasi se akarja nagyon vezetni azóta xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Lehet, de nincs az a pasi, aki megcsinálja neked. :excl: Felcsapsz egy sárga szemüveget...és mehet. :( Vagy lézerprotektorosat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 (edited) Jogos. :excl: elqrtam, tényleg 42[ig]http://pics.coldline.hu/pics/126952-20101122-vsUPfE.jpg :( Csinálná pirosra a f.com... Jégfehér marad. Érezd a nyomatékát a FEHÉR szónak :lol: A nyáklapot felismerem de többet nem ami a képen van :lol: de azt is csak melóból -.-" Módosítva November22, 2010 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Felcsapsz egy sárga szemüveget...és mehet. :lol: Vagy lézerprotektorosat. :lol: Csak a vezetékezés gyilkos, ha valamilyen színes fénynél csinálod. Kötöttem én már FTP-t a SuzukiHáz éjszakai Neonkék világításánál :( :lol: azthittem kifolyik a szemem :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 A nyáklapot felismerem de többet nem ami a képen van :( de azt is csak melóból -.-" Ez egy számológép. Nem értem, nem látszik rajta? :excl: :lol: (az idézetből az "img" - "/img" tagokat töröld ki hogy ne idézz képpel :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ez egy számológép. Nem értem, nem látszik rajta? :excl: :( És mit számol ? o.O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 És mit számol ? o.O 42-őt :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Csak a vezetékezés gyilkos, ha valamilyen színes fénynél csinálod. Kötöttem én már FTP-t a SuzukiHáz éjszakai Neonkék világításánál :( :lol: azthittem kifolyik a szemem :excl: Soseaztnézd. :lol: Ádám meg színtévesztő...és mélygarázsban kötöttük a bcmet.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Soseaztnézd. :excl: Ádám meg színtévesztő...és mélygarázsban kötöttük a bcmet.. :( Élmény lehetett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 42-őt :excl: o.O? nem értem :lol: de megyek kocsikázok egyet :( jó szar időbe :\\ nahm pápás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Jogos. :excl: elqrtam, tényleg 42http://pics.coldline.hu/pics/126952-20101122-vsUPfE.jpg :lol: Csinálná pirosra a f.com... Jégfehér marad. Érezd a nyomatékát a FEHÉR szónak :D Megmondtam én, hogy 42. :lol: -.-" :( de nekem pedig olyan kell :lol: sokkal jobban nézne ki ^^, ígyis tele vágtam már plüssel a kocsit :lol: egy pasi se akarja nagyon vezetni azóta xD Ha találsz lila vagy rózsaszínű fényforrást (LED), akkor megoldható, különben a kék és piros színnel kell játszani egyszerre. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts