rtomi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.6_gl-4305462 Ez gyári fényezés? Szerintem a Coupé G Astra gyári szine ez. :lol: Gondolod fizetne érte bárki is? :lol: Tegnap téliesítettem a fűtést, betömtem a középső befúvónál a hideg csatornát, nagyon baba a rendszer dobja a meleget ezerrel. 10 fokban indulás utén 2 kilóméterrel már nyomja a meleget és mozdul a mutató. Azt miért kell betömni? :( Nem tudod elzárni? :lol: Én,ha elzárom akkor semmit nem fúj,ha kinyitom akkor meg azt a hőfokot fújja ami be van állítva. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Szerintem a Coupé G Astra gyári szine ez. :lol: Azt miért kell betömni? :( Nem tudod elzárni? :lol: Én,ha elzárom akkor semmit nem fúj,ha kinyitom akkor meg azt a hőfokot fújja ami be van állítva. :excl: Nem a teljes beömlőt zárja le, csak azt a részt ami kívülről jön. (neked nem fúj hidegebbet a középsőkön, mint a két szélsőn?)((mert nekünk már nem :lol: )) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 (neked nem fúj hidegebbet a középsőkön, mint a két ől jön.szélsőn?) Nem. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mrbis Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Véletlenül nincs meg valakinek az epc 4 katalógusprogram? Engem érdekelne, ha esetleg ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Lehet hogy nem állna rosszul neki egy kis ültetés... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Dáwid!Te mit melózol?Mert a múltkor mintha valami kábelezést olvastam volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Dáwid!Te mit melózol?Mert a múltkor mintha valami kábelezést olvastam volna. Többek között azt is. Számítógép-telefon és kamera hálózatokat telepítünk karbantartunk, meg irodatechnikai ketyeréket (másoló-nyomtató-MFP-számológép) javítunk-árulunk. A kép pedig a másolópapír-kiszállítást illusztrálja :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Szerintem a Coupé G Astra gyári szine ez. :lol: Azt miért kell betömni? :( Nem tudod elzárni? :lol: Én,ha elzárom akkor semmit nem fúj,ha kinyitom akkor meg azt a hőfokot fújja ami be van állítva. :excl: Nekünk klímásoknak így működik, de a nem klímásnál kevert levegőt fúj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Lehet hogy nem állna rosszul neki egy kis ültetés... :excl: :( :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 :excl: :( :lol: :lol: :lol: Nem röhög, csak csöndben vigyorog hogy ne halljam :D :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nem röhög, csak csöndben vigyorog hogy ne halljam :lol: :excl: :( Ha az a kép jó kép lenne, és gyári tárcsa lenne rajta, akkor lehetne prospektus kép is...fólia nélkül...esetleg...ánem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ha az a kép jó kép lenne, és gyári tárcsa lenne rajta, akkor lehetne prospektus kép is...fólia nélkül...esetleg...ánem. :( Bunkó. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ha az a kép jó kép lenne, és gyári tárcsa lenne rajta, akkor lehetne prospektus kép is...fólia nélkül...esetleg...ánem. :( Meg ha nem lenne 2 méter "mélyen" a kerék, meg nem 14-es lenne, akkor még akár jól is kinézhetne... :lol: Bunkó. :excl: Az. és akkor még haja sincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Meg ha nem lenne 2 méter "mélyen" a kerék, meg nem 14-es lenne, akkor még akár jól is kinézhetne... :( Csak a tizenhárom!!! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Meg ha nem lenne 2 méter "mélyen" a kerék, meg nem 14-es lenne, akkor még akár jól is kinézhetne... :lol: Az. és akkor még haja sincs :excl: Mé? Volt ilyen játékkerékkel katalóguskép... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Csak a tizenhárom!!! :( Azt már kapott, de köszönjük, nem kérjük :excl: Minden évben egy collal feljebb lépünk, és az OT vizsgára már bigfoottal megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Mé? Volt ilyen játékkerékkel katalóguskép... :lol: Ilyennel? :excl: tutinem :lol: Egy Citrom Berlingóról lett lerángatva :lol: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ha az a kép jó kép lenne, és gyári tárcsa lenne rajta, akkor lehetne prospektus kép is...fólia nélkül...esetleg...ánem. :excl: Meg ha nem lenne 2 méter "mélyen" a kerék, meg nem 14-es lenne, akkor még akár jól is kinézhetne... :lol: Az. és akkor még haja sincs :( Mé? Volt ilyen játékkerékkel katalóguskép... :lol: Sikerül összematekolni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Sikerül összematekolni? :excl: háttő... gyorsan összeraktam egy számológépet itt bent, ilyen-olyan alkatrészgépekből. A végeredmény szerintem 38, de lehet hogy elszámoltam, ellenőrzési célzattal kiszámolom újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nah akkor az opel belsővílágítás kapcsolóról is okosabb lettem :excl: meg ha itt tartunk, még 1 kérdés.. a műszerfalvilágítás eddig alsó résznél fűtéskapcsoló stb ott nem volt jó :\ aztán 1-2 hete félig világít, a 3 as-4est még világitja attól balra semmit, most ez az égő lehet , vagy vmi más hiba ? meg olyan h vonóhorog visszajelző lámpa átlag villog, ez normális vagy nem? és mit lehet vele tenni ha nem az ? o.O Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nah akkor az opel belsővílágítás kapcsolóról is okosabb lettem :( meg ha itt tartunk, még 1 kérdés.. a műszerfalvilágítás eddig alsó résznél fűtéskapcsoló stb ott nem volt jó :\ aztán 1-2 hete félig világít, a 3 as-4est még világitja attól balra semmit, most ez az égő lehet , vagy vmi más hiba ? meg olyan h vonóhorog visszajelző lámpa átlag villog, ez normális vagy nem? és mit lehet vele tenni ha nem az ? o.O Izzócserés, jó meló. :lol: A vonóhorog visszajelzésnek meg akkor kéne villognia felváltva az index visszajelzővel, ha van rá kötve valami. Amúgy csak egyszer felvillan az index felkapcsolásakor és utána kussol. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 háttő... gyorsan összeraktam egy számológépet itt bent, ilyen-olyan alkatrészgépekből. A végeredmény szerintem 38, de lehet hogy elszámoltam, ellenőrzési célzattal kiszámolom újra. Hibás! A válasz: 42 :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Izzócserés, jó meló. :( A vonóhorog visszajelzésnek meg akkor kéne villognia felváltva az index visszajelzővel, ha van rá kötve valami. Amúgy csak egyszer felvillan az index felkapcsolásakor és utána kussol. :excl: De erre meg nincs kötve semmi, menet közbe mikor nem is indexelek akkor is villog, de hátul azt a dugót cserélni kellett a végén mert szar volt, szal nem tom miért villog :\ de néha zavaró -.-" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nah akkor az opel belsővílágítás kapcsolóról is okosabb lettem :lol: meg ha itt tartunk, még 1 kérdés.. a műszerfalvilágítás eddig alsó résznél fűtéskapcsoló stb ott nem volt jó :\ aztán 1-2 hete félig világít, a 3 as-4est még világitja attól balra semmit, most ez az égő lehet , vagy vmi más hiba ? meg olyan h vonóhorog visszajelző lámpa átlag villog, ez normális vagy nem? és mit lehet vele tenni ha nem az ? o.O Az izzócsere menetét ITT megtalálod. (barátember hétvégi programjának jó lesz. :( :lol: ) Vonóhorog visszajelző az passz :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 De erre meg nincs kötve semmi, menet közbe mikor nem is indexelek akkor is villog, de hátul azt a dugót cserélni kellett a végén mert szar volt, szal nem tom miért villog :\ de néha zavaró -.-" Akkor passz, mert (sajnos :excl:) nincs vonóhorgom. Ha lenne, akkor nem törték volna úgy össze a hátulját és most nem lenne érdekesen álló s?gge a kocsimnak. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts