zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nem akarom, hogy sírás legyen a vége. :( Még a végén ő is elpártol tőlünk! :lol: Azt nem éred meg szőrös fejjel! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Azt nem éred meg szőrös fejjel! :excl: Akkor nem sok van hátra! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Akkor nem sok van hátra! :excl: Na jó, lehet rossz hasonat volt. :lol: Akkor inkább Spzolival példállózok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Na jó, lehet rossz hasonat volt. :( Akkor inkább Spzolival példállózok! :excl: ...én már kopasz vagyok egy hónapja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 ...én már kopasz vagyok egy hónapja. :lol: Komolyan? :excl: Muti képet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Komolyan? :excl: Muti képet! :( Ez nem ######buksi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Ez nem ######buksi... Most mi van cicafiú haragszol? :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Most mi van cicafiú haragszol? :excl: :lol: Jah, gyászolom a passatot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nem akarom, hogy sírás legyen a vége. :lol: Még a végén ő is elpártol tőlünk! :lol: De ez a fórum olvasható reg nélkül is... :lol: :( Komolyan? :excl: Muti képet! :o Anyagilag... :D Nézd meg szegénynek az autóját. :lol: Látszik rajta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Sziasztok! Arra lettem már tegnap figyelmes, hogy világít a felkiáltó jeles ikon a műszeregységben, pedig nincs behúzva a kézifék. Motor beindítása után kialszik.Nagy könyv azt írja, hogy ez akkor is világíthat, ha alacsony a fékolajszint, amin csodálkoznék, mert nyáron lett bele új fékbetét rakva előre, és akkor le is lett belőle szedve. Megnéztem a szintet, és szinte tele van a tartály. Akkor mi lehet? És miért alszik el, ha beindul a motor? Mellesleg ha behúzom a kéziféket erősebben világít. Amúgy egy jó hír is: feltámadt hamvaiból a szellőzéskapcsoló égője, pedig már vagy 4 hónapja nem ment :( Biztos félt, hogy szét lesz szedve. Üdv Gábor Sztem ez így normális :excl: Izzóellenőrzés céljából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Sztem ez így normális :excl: Izzóellenőrzés céljából. Enyém nem csinál ilyet, csak a szegénységjelzővel és a légzsák ikonnal, ami mondjuk az önteszt is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Szerintem akkor is világíthat,ha kevés a fékolaj. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Szerintem akkor is világíthat,ha kevés a fékolaj. :( Igen, így már jártam én is, de Ő is említette, hogy ezt olvasta, viszont a szint megfelelő. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Jah, gyászolom a passatot. :excl: Addíg ne félj, amíg engem látsz ........a visszapillantóban! :( Enyém nem csinál ilyet, csak a szegénységjelzővel és a légzsák ikonnal, ami mondjuk az önteszt is... Műszeregység csere óta nekem is megvan ez az erősebb-gyengébb kézifék ikon világítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Addíg ne félj, amíg engem látsz ........a visszapillantóban! :( Műszeregység csere óta nekem is megvan ez az erősebb-gyengébb kézifék ikon világítás. Köszönöm a válaszokat, akkor valahogy túlélem, hogy pislákol. Nekem műszeregységgel játszás óta többet csal az óra, mint kéne, és egy csavar is kimaradt. És egy led se világít, de majd karácsonykor megcsinálom, addig nemigen lesz időm szétszedni :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.6_gl-4305462 Ez gyári fényezés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.6_gl-4305462 Ez gyári fényezés? Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nem. Köszönöm, gyanús volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._1.6_gl-4305462 Ez gyári fényezés? Sztem igen. Valamelyik 4xx kódú aranyszín lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Sztem igen. Valamelyik 4xx kódú aranyszín lehet. Mindenesetre ritka. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 ...én már kopasz vagyok egy hónapja. :( Tök furcsa hogy a fejed elér a fejtámláig mi? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Tök furcsa hogy a fejed elér a fejtámláig mi? :excl: Nincs valakinek egy képe róla? Csak hogy legyen mivel ijesztegetni a gyereket. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nincs valakinek egy képe róla? Csak hogy legyen mivel ijesztegetni a gyereket. :lol: Küldjél rá paparazzikat ha ennyire képet akarsz róla :lol: :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Küldjél rá paparazzikat ha ennyire képet akarsz róla :lol: :( :lol: Gondolod fizetne érte bárki is? :lol: Tegnap téliesítettem a fűtést, betömtem a középső befúvónál a hideg csatornát, nagyon baba a rendszer dobja a meleget ezerrel. 10 fokban indulás utén 2 kilóméterrel már nyomja a meleget és mozdul a mutató. Viszont nem találtam meg a bal magassugárzó környékéről jövő rezgő hang okát, először azt hittem azért csinálja mert csak egy bolha volt alatta, de miután beraktam a másikat akkor is hallani. Az A-oszlop burkolatát is levettem, látszólag ott is minden rendben. Lehet az ajtókárpit bolhái nem tartanak elég erőssen, megnézem majd azokat is. Az indulás most úgy néz ki , hogy 1500-ig semmi, 2000-körü jön a rezgés bal elölről, 3000-körül a jobb ajtókárpit a gombnál, de ez nem tart sokáig, 4000-nél valami szerszám a csomitartóban, lehet az emelő, 5000-felett elkezdi az asszony is. Nem lenne vele baj, csak Őt nem tudom elnyomni a rádióval. :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Gondolod fizetne érte bárki is? :lol: Tegnap téliesítettem a fűtést, betömtem a középső befúvónál a hideg csatornát, nagyon baba a rendszer dobja a meleget ezerrel. 10 fokban indulás utén 2 kilóméterrel már nyomja a meleget és mozdul a mutató. Viszont nem találtam meg a bal magassugárzó környékéről jövő rezgő hang okát, először azt hittem azért csinálja mert csak egy bolha volt alatta, de miután beraktam a másikat akkor is hallani. Az A-oszlop burkolatát is levettem, látszólag ott is minden rendben. Lehet az ajtókárpit bolhái nem tartanak elég erőssen, megnézem majd azokat is. Az indulás most úgy néz ki , hogy 1500-ig semmi, 2000-körü jön a rezgés bal elölről, 3000-körül a jobb ajtókárpit a gombnál, de ez nem tart sokáig, 4000-nél valami szerszám a csomitartóban, lehet az emelő, 5000-felett elkezdi az asszony is. Nem lenne vele baj, csak Őt nem tudom elnyomni a rádióval. :excl: :lol: :( :lol: :lol: de hülye vagy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts