Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Az új dzsémszbond most borított fel egy AstonMartint egy hót közönséges jávorszarvas teszt-szerű kikerüléssel, tök sima aszfalton :excl: :( Hogy ezeknek a drága autóknak milyen sz.r a futóműve... :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Az új dzsémszbond most borított fel egy AstonMartint egy hót közönséges jávorszarvas teszt-szerű kikerüléssel, tök sima aszfalton :excl: :( Hogy ezeknek a drága autóknak milyen sz.r a futóműve... :lol: :lol: :lol:

Kissé erőltetett ez a rész asszem. :lol: A legjobb mikor újraéleszti magát, úgy hogy már kb halott.. :o

Elküldve
Kissé erőltetett ez a rész asszem. :lol: A legjobb mikor újraéleszti magát, úgy hogy már kb halott.. :lol:

Lehet hogy beleugatott egy terminatoros rendező is? :o :lol: :lol:

Kb. félórája már nézem, de szerintem még egyszer ennyit már nem várok meg belőle :excl: Ez ritka kula lett :(

Szerk.:

Azthiszem most láttam benne, egy sorozatlövés leadására alkalmas szög-belővőt :D

Elküldve
Lehet hogy beleugatott egy terminatoros rendező is? :lol: :lol: :lol:

Kb. félórája már nézem, de szerintem még egyszer ennyit már nem várok meg belőle :excl: Ez ritka kula lett :(

Szerk.:

Azthiszem most láttam benne, egy sorozatlövés leadására alkalmas szög-belővőt :lol:

A vége a leggázabb...hihetetlen szar. :o

Elküldve
Van még lejjebb... :lol:

Inkább előkotrok valahonnan egy olyan filmet amin úgy tudok röhögés nélkül feküdni, hogy azt nem vígjátéknak találták ki. Illetve a f.szt. Megnézem inkább megint a Másnaposokat :excl: :(

Elküldve
Inkább előkotrok valahonnan egy olyan filmet amin úgy tudok röhögés nélkül feküdni, hogy azt nem vígjátéknak találták ki. Illetve a f.szt. Megnézem inkább megint a Másnaposokat :( :lol:

Viszont a terhestársaságot nem bírtam végignézni....nagyon gáz. :excl:

Elküldve

Áramlásmérő jeladót keresgetek.

Olyat találtam aminek 1 - 200 l/óra az áramlási tartománya, -40 és +120 fokC között hajlandó melózni, és az üzemi nyomása max. 10 bar. Ez jó lehet a dieselhez?

Bírja az olajat, benzint....stb. :excl:

Elküldve
Viszont a terhestársaságot nem bírtam végignézni....nagyon gáz. :lol:

Nemááá :( Pedig azt akartam megnézni moziba asszonnyal :excl: Akkor most mégse nézem meg, hanem majd pont előtte :lol:

Elküldve
Győrben, az Árkád hídnál 14-es fele. Tudom hol történt, mert anno sokat mászkáltam arra kocsival. :D

Jaa, nem ez miatt gondoltam, csak arra jártam kamionnal, azt' gondoltam hátha ott lakik. :lol:

sziaa! neem am ott lakom a rendőrség mögött az autó az tudom kié lehetett mert ismerem! :D :excl: de nem én voltam!

melleseleg ott voltál és nem szóltál h mennyek ki??????? :lol: B) idő nem számít kelek és megyek! :(

Ezt komolyan gondoltad? Kérdezd Zotyát, mire vagyok képes... :o :lol: :lol:

Elküldve
Kissé erőltetett ez a rész asszem. :lol: A legjobb mikor újraéleszti magát, úgy hogy már kb halott.. :lol:

Biztos borg nanoszondákat használt. :D

Jaa, nem ez miatt gondoltam, csak arra jártam kamionnal, azt' gondoltam hátha ott lakik. :lol:

Ezt komolyan gondoltad? Kérdezd Zotyát, mire vagyok képes... :o :( :lol:

Akkor mégse álmodtam, hogy éjjel kaptak két SMS-t? :excl: :D

Elküldve
:( :lol: :lol: :lol:

Nem hülyeségből kérdem, olyas valaki kellene, aki az új lézeres kütyüvel lövöldözik naponta.

Teszt miatt kellene! :excl:

Elküldve
Nem hülyeségből kérdem, olyas valaki kellene, aki az új lézeres kütyüvel lövöldözik naponta.

Egy kis swarc sebmérés ?

Szerintem 100000-200000 Forint alatt ne foglalkozz semmi kütyüvel :( :lol:

Elküldve
Egy kis swarc sebmérés ?

Szerintem 100000-200000 Forint alatt ne foglalkozz semmi kütyüvel :excl: :(

A srác ért hozzá.

Fama 1-2-vel már tesztelve volt, jól müxik.

Az új lézeressel is kellene teszt.

Akár annyi is elég lenne, hogy mikor és hol mérnek az új cuccal.

Elküldve

Tudok tesztet intézni min, 30 ropi alkalmanként. :(

Elküldve
Tudok tesztet intézni min, 30 ropi alkalmanként. :excl:

Ádám is hasonló ötlettel jött elő. Remélem te is azt a választ kapod rá dzsonitól, amit ő kapott. :(

Elküldve

Sziasztok!

Arra lettem már tegnap figyelmes, hogy világít a felkiáltó jeles ikon a műszeregységben, pedig nincs behúzva a kézifék.

Motor beindítása után kialszik.

Nagy könyv azt írja, hogy ez akkor is világíthat, ha alacsony a fékolajszint, amin csodálkoznék, mert nyáron lett bele új fékbetét rakva előre, és akkor le is lett belőle szedve.

Megnéztem a szintet, és szinte tele van a tartály.

Akkor mi lehet?

És miért alszik el, ha beindul a motor?

Mellesleg ha behúzom a kéziféket erősebben világít.

Amúgy egy jó hír is: feltámadt hamvaiból a szellőzéskapcsoló égője, pedig már vagy 4 hónapja nem ment :excl:

Biztos félt, hogy szét lesz szedve.

Üdv

Gábor

Elküldve
Ádám is hasonló ötlettel jött elő. Remélem te is azt a választ kapod rá dzsonitól, amit ő kapott. :excl:

Nem akarom, hogy sírás legyen a vége. :(

Még a végén ő is elpártol tőlünk! :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.