Dáwid Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Az új dzsémszbond most borított fel egy AstonMartint egy hót közönséges jávorszarvas teszt-szerű kikerüléssel, tök sima aszfalton :excl: :( Hogy ezeknek a drága autóknak milyen sz.r a futóműve... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Az új dzsémszbond most borított fel egy AstonMartint egy hót közönséges jávorszarvas teszt-szerű kikerüléssel, tök sima aszfalton :excl: :( Hogy ezeknek a drága autóknak milyen sz.r a futóműve... :lol: :lol: :lol: Kissé erőltetett ez a rész asszem. :lol: A legjobb mikor újraéleszti magát, úgy hogy már kb halott.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Kissé erőltetett ez a rész asszem. :lol: A legjobb mikor újraéleszti magát, úgy hogy már kb halott.. :lol: Lehet hogy beleugatott egy terminatoros rendező is? :o :lol: :lol: Kb. félórája már nézem, de szerintem még egyszer ennyit már nem várok meg belőle :excl: Ez ritka kula lett :( Szerk.: Azthiszem most láttam benne, egy sorozatlövés leadására alkalmas szög-belővőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Lehet hogy beleugatott egy terminatoros rendező is? :lol: :lol: :lol: Kb. félórája már nézem, de szerintem még egyszer ennyit már nem várok meg belőle :excl: Ez ritka kula lett :( Szerk.: Azthiszem most láttam benne, egy sorozatlövés leadására alkalmas szög-belővőt :lol: A vége a leggázabb...hihetetlen szar. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 A vége a leggázabb...hihetetlen szar. :lol: őőő... most akkor vége? Vagy mivaan? :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 őőő... most akkor vége? Vagy mivaan? :excl: :( :lol: :lol: Van még lejjebb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Van még lejjebb... :lol: Inkább előkotrok valahonnan egy olyan filmet amin úgy tudok röhögés nélkül feküdni, hogy azt nem vígjátéknak találták ki. Illetve a f.szt. Megnézem inkább megint a Másnaposokat :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Inkább előkotrok valahonnan egy olyan filmet amin úgy tudok röhögés nélkül feküdni, hogy azt nem vígjátéknak találták ki. Illetve a f.szt. Megnézem inkább megint a Másnaposokat :( :lol: Viszont a terhestársaságot nem bírtam végignézni....nagyon gáz. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Áramlásmérő jeladót keresgetek. Olyat találtam aminek 1 - 200 l/óra az áramlási tartománya, -40 és +120 fokC között hajlandó melózni, és az üzemi nyomása max. 10 bar. Ez jó lehet a dieselhez? Bírja az olajat, benzint....stb. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Viszont a terhestársaságot nem bírtam végignézni....nagyon gáz. :lol: Nemááá :( Pedig azt akartam megnézni moziba asszonnyal :excl: Akkor most mégse nézem meg, hanem majd pont előtte :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Győrben, az Árkád hídnál 14-es fele. Tudom hol történt, mert anno sokat mászkáltam arra kocsival. :D Jaa, nem ez miatt gondoltam, csak arra jártam kamionnal, azt' gondoltam hátha ott lakik. :lol: sziaa! neem am ott lakom a rendőrség mögött az autó az tudom kié lehetett mert ismerem! :D :excl: de nem én voltam! melleseleg ott voltál és nem szóltál h mennyek ki??????? :lol: B) idő nem számít kelek és megyek! :( Ezt komolyan gondoltad? Kérdezd Zotyát, mire vagyok képes... :o :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Kissé erőltetett ez a rész asszem. :lol: A legjobb mikor újraéleszti magát, úgy hogy már kb halott.. :lol: Biztos borg nanoszondákat használt. :D Jaa, nem ez miatt gondoltam, csak arra jártam kamionnal, azt' gondoltam hátha ott lakik. :lol: Ezt komolyan gondoltad? Kérdezd Zotyát, mire vagyok képes... :o :( :lol: Akkor mégse álmodtam, hogy éjjel kaptak két SMS-t? :excl: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nincs valakinek trafis rendőr ismerőse? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nincs valakinek trafis rendőr ismerőse? :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 :( :lol: :lol: :lol: Nem hülyeségből kérdem, olyas valaki kellene, aki az új lézeres kütyüvel lövöldözik naponta. Teszt miatt kellene! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nem hülyeségből kérdem, olyas valaki kellene, aki az új lézeres kütyüvel lövöldözik naponta. Teszt miatt kellene! :excl: Egy kis swarc sebmérés ? Szerintem 100000-200000 Forint alatt ne foglalkozz semmi kütyüvel :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Egy kis swarc sebmérés ? Szerintem 100000-200000 Forint alatt ne foglalkozz semmi kütyüvel :excl: :( A srác ért hozzá. Fama 1-2-vel már tesztelve volt, jól müxik. Az új lézeressel is kellene teszt. Akár annyi is elég lenne, hogy mikor és hol mérnek az új cuccal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 A srác ért hozzá. Fama 1-2-vel már tesztelve volt, jól müxik. Az új lézeressel is kellene teszt. Akár annyi is elég lenne, hogy mikor és hol mérnek az új cuccal. És ezt nem ismeri ? http://www.police.hu/traffipax Ejnye :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 És ezt nem ismeri ? http://www.police.hu/traffipax Ejnye :excl: Mutass olyan infot, ahol pest megye és pontos tipus is van! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Mutass olyan infot, ahol pest megye és pontos tipus is van! :lol: Keresd meg szépen :excl: Amúgy budapesten TÁN egyszerűbb lenne tesztelni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nem hülyeségből kérdem, olyas valaki kellene, aki az új lézeres kütyüvel lövöldözik naponta. Teszt miatt kellene! :excl: Tudok tesztet intézni min, 30 ropi alkalmanként. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Tudok tesztet intézni min, 30 ropi alkalmanként. :excl: Ádám is hasonló ötlettel jött elő. Remélem te is azt a választ kapod rá dzsonitól, amit ő kapott. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Sziasztok! Arra lettem már tegnap figyelmes, hogy világít a felkiáltó jeles ikon a műszeregységben, pedig nincs behúzva a kézifék. Motor beindítása után kialszik. Nagy könyv azt írja, hogy ez akkor is világíthat, ha alacsony a fékolajszint, amin csodálkoznék, mert nyáron lett bele új fékbetét rakva előre, és akkor le is lett belőle szedve. Megnéztem a szintet, és szinte tele van a tartály. Akkor mi lehet? És miért alszik el, ha beindul a motor? Mellesleg ha behúzom a kéziféket erősebben világít. Amúgy egy jó hír is: feltámadt hamvaiból a szellőzéskapcsoló égője, pedig már vagy 4 hónapja nem ment :excl: Biztos félt, hogy szét lesz szedve. Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Ádám is hasonló ötlettel jött elő. Remélem te is azt a választ kapod rá dzsonitól, amit ő kapott. :excl: Nem akarom, hogy sírás legyen a vége. :( Még a végén ő is elpártol tőlünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Nem akarom, hogy sírás legyen a vége. :excl: Még a végén ő is elpártol tőlünk! :( De ez a fórum olvasható reg nélkül is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts