Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Az új dzsémszbond most borított fel egy AstonMartint egy hót közönséges jávorszarvas teszt-szerű kikerüléssel, tök sima aszfalton :excl: :( Hogy ezeknek a drága autóknak milyen sz.r a futóműve... :lol: :lol: :lol:

Kissé erőltetett ez a rész asszem. :lol: A legjobb mikor újraéleszti magát, úgy hogy már kb halott.. :o

Megosztás:

Kissé erőltetett ez a rész asszem. :lol: A legjobb mikor újraéleszti magát, úgy hogy már kb halott.. :lol:

Lehet hogy beleugatott egy terminatoros rendező is? :o :lol: :lol:

Kb. félórája már nézem, de szerintem még egyszer ennyit már nem várok meg belőle :excl: Ez ritka kula lett :(

Szerk.:

Azthiszem most láttam benne, egy sorozatlövés leadására alkalmas szög-belővőt :D

Megosztás:

Lehet hogy beleugatott egy terminatoros rendező is? :lol: :lol: :lol:

Kb. félórája már nézem, de szerintem még egyszer ennyit már nem várok meg belőle :excl: Ez ritka kula lett :(

Szerk.:

Azthiszem most láttam benne, egy sorozatlövés leadására alkalmas szög-belővőt :lol:

A vége a leggázabb...hihetetlen szar. :o

Megosztás:

Inkább előkotrok valahonnan egy olyan filmet amin úgy tudok röhögés nélkül feküdni, hogy azt nem vígjátéknak találták ki. Illetve a f.szt. Megnézem inkább megint a Másnaposokat :( :lol:

Viszont a terhestársaságot nem bírtam végignézni....nagyon gáz. :excl:

Megosztás:

Győrben, az Árkád hídnál 14-es fele. Tudom hol történt, mert anno sokat mászkáltam arra kocsival. :D

Jaa, nem ez miatt gondoltam, csak arra jártam kamionnal, azt' gondoltam hátha ott lakik. :lol:

sziaa! neem am ott lakom a rendőrség mögött az autó az tudom kié lehetett mert ismerem! :D :excl: de nem én voltam!

melleseleg ott voltál és nem szóltál h mennyek ki??????? :lol: B) idő nem számít kelek és megyek! :(

Ezt komolyan gondoltad? Kérdezd Zotyát, mire vagyok képes... :o :lol: :lol:

Megosztás:

Kissé erőltetett ez a rész asszem. :lol: A legjobb mikor újraéleszti magát, úgy hogy már kb halott.. :lol:

Biztos borg nanoszondákat használt. :D

Jaa, nem ez miatt gondoltam, csak arra jártam kamionnal, azt' gondoltam hátha ott lakik. :lol:

Ezt komolyan gondoltad? Kérdezd Zotyát, mire vagyok képes... :o :( :lol:

Akkor mégse álmodtam, hogy éjjel kaptak két SMS-t? :excl: :D

Megosztás:

Egy kis swarc sebmérés ?

Szerintem 100000-200000 Forint alatt ne foglalkozz semmi kütyüvel :excl: :(

A srác ért hozzá.

Fama 1-2-vel már tesztelve volt, jól müxik.

Az új lézeressel is kellene teszt.

Akár annyi is elég lenne, hogy mikor és hol mérnek az új cuccal.

Megosztás:

Sziasztok!

Arra lettem már tegnap figyelmes, hogy világít a felkiáltó jeles ikon a műszeregységben, pedig nincs behúzva a kézifék.

Motor beindítása után kialszik.

Nagy könyv azt írja, hogy ez akkor is világíthat, ha alacsony a fékolajszint, amin csodálkoznék, mert nyáron lett bele új fékbetét rakva előre, és akkor le is lett belőle szedve.

Megnéztem a szintet, és szinte tele van a tartály.

Akkor mi lehet?

És miért alszik el, ha beindul a motor?

Mellesleg ha behúzom a kéziféket erősebben világít.

Amúgy egy jó hír is: feltámadt hamvaiból a szellőzéskapcsoló égője, pedig már vagy 4 hónapja nem ment :excl:

Biztos félt, hogy szét lesz szedve.

Üdv

Gábor

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.