egyhapsi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Miért nem hívod fel? :excl: Klubtagoknak 10% kedvezmény jár. :( Odamentem, aztán vettem 4-et. Normális, hogy tök átégett barna a porcelánnál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Odamentem, aztán vettem 4-et. Normális, hogy tök átégett barna a porcelánnál ? http://kepfeltoltes.hu/view/101120/K_p272_...ltoltes.hu_.jpg A kép nem jó :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Az úgy Okés,mert ha csak úgy bemész az utcáról,hogy jónapot hoztam a betétlapom meg az autóm,akkor simán megszívatnak az amortizációval,mert ugye nincs ilyen tékozlás,hogy a 8éves sárvédőd helyett rakunk neked tiszta újat :excl: Milyen biztosító tört meg? Alli....z :( os volt az illető! meg ahogy említettem céges autó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Alli....z :excl: os volt az illető! meg ahogy említettem céges autó! A lehető legszerencsésebb eset! :( Azzal baj nem lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Adam! Cool! Hello! :( Az autód nem állt véletlenül Kisbéren a rendőrség előtt csütörtök hajnali 3kor? Láttam ott egy Astrát elölről, gondoltam hátha... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Adam! Cool! Hello! :( Az autód nem állt véletlenül Kisbéren a rendőrség előtt csütörtök hajnali 3kor? Láttam ott egy Astrát elölről, gondoltam hátha... :excl: Én meg ma láttam egy fehér Omega caravant, nem egészen gyári lökösökkel, meg egy Qrva nagy E85 Power felirattal, a pesti alsó rakparton. Vajon ki lehetett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Én meg ma láttam egy fehér Omega caravant, nem egészen gyári lökösökkel, meg egy Qrva nagy E85 Power felirattal, a pesti alsó rakparton. Vajon ki lehetett? :excl: Kiskorú FG. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Kiskorú FG. :excl: :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Adam! Cool! Hello! :( Az autód nem állt véletlenül Kisbéren a rendőrség előtt csütörtök hajnali 3kor? Láttam ott egy Astrát elölről, gondoltam hátha... :excl: Győrben, az Árkád hídnál 14-es fele. Tudom hol történt, mert anno sokat mászkáltam arra kocsival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Szasztok. Na kész lett a dudám. :excl: naon jó hangja van. Meg érte. De viszont ki kelett reléznem.. Szóval nem volt csak az, hogy csatiba be és had szóljon.. De nagyon jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Szasztok. Na kész lett a dudám. :excl: naon jó hangja van. Meg érte. De viszont ki kelett reléznem.. Szóval nem volt csak az, hogy csatiba be és had szóljon.. De nagyon jó... MP3-at játszik? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 MP3-at játszik? :excl: Jutubon fent van már? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Szasztok. Na kész lett a dudám. :excl: naon jó hangja van. Meg érte. De viszont ki kelett reléznem.. Szóval nem volt csak az, hogy csatiba be és had szóljon.. De nagyon jó... Mellimplantátumot relézni ? Ilyet sem hallottam még :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Szasztok. Na kész lett a dudám. :excl: naon jó hangja van. Meg érte. De viszont ki kelett reléznem.. Szóval nem volt csak az, hogy csatiba be és had szóljon.. De nagyon jó... Minek relézni? Már mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Minek relézni? Már mind1. Mert nagyobb ennek az áram felvétele mint a kis dudának. És amikor rá dugtama kis duda csatijára a 2szólamút meg se szólalt. Ha beindítottam a kocsit akkor nagyon halkan szólt. Tehát ez teljesen más az egész működése mint a simáé. És relézni kellett. F-astra kapcsolási rajzból néztem tehát némelyikben relézve van. Amelyikben ilyen duda van. Csupán ezért kellett. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Mellimplantátumot relézni ? Ilyet sem hallottam még :excl: Majdnem el találtad. :( De akkor nevezzzük KÜRTNEK. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Adam! Cool! Hello! :lol: Az autód nem állt véletlenül Kisbéren a rendőrség előtt csütörtök hajnali 3kor? Láttam ott egy Astrát elölről, gondoltam hátha... :excl: sziaa! neem am ott lakom a rendőrség mögött az autó az tudom kié lehetett mert ismerem! :lol: :( de nem én voltam! melleseleg ott voltál és nem szóltál h mennyek ki??????? :lol: :o idő nem számít kelek és megyek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Mert nagyobb ennek az áram felvétele mint a kis dudának. És amikor rá dugtama kis duda csatijára a 2szólamút meg se szólalt. Ha beindítottam a kocsit akkor nagyon halkan szólt. Tehát ez teljesen más az egész működése mint a simáé. És relézni kellett. F-astra kapcsolási rajzból néztem tehát némelyikben relézve van. Amelyikben ilyen duda van. Csupán ezért kellett. :lol: Mindegyik légzsákos relézve van, duda típusától függetlenül. :lol: Egyedül a fapad sima kormánynak nincs. :o Csak a kétszólamú esetén a K63-as relét kell figyelembe venni és a K18-as 4-es és 6-os pontját összezárni, relét kivenni. :excl: Vagy ha nem légzsákos, akkor eredetileg is össze van zárva ez a két pont. :lol: De akár maradhat is a K18-as relé, csak szerintem felesleges azzal hajtani a K63-at. :lol: Egyébként az enyémnek sem ez az idióta trabant dudahangja van, hanem az a markánsabb, mélyebb, de mégis hangos dudahang. Lehet nekem is kétszólamú? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Mindegyik relézve van. :lol: Csak a kétszólamú esetén a K63-as relét kell figyelembe venni és a K18-as 4-es és 6-os pontját összezárni, relét kivenni. :excl: Egyébként az enyémnek sem ez az idióta trabant dudahangja van, hanem az a markánsabb, mélyebb, de mégis hangos dudahang. Lehet nekem is kétszólamú? :( Hát ha a bal kerék előtt van a lökös mögött akkor 2szólam. Ha a hűtő rács mögött van a zár hídhoz csavarva akkor az a gagyibb. Nm tudom én nem vettem ki semmi relét.:lol: bekábeleztem az egészet újjonnan. :lol: akkor most 2relém van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Mindegyik légzsákos relézve van. :lol: Csak a kétszólamú esetén a K63-as relét kell figyelembe venni és a K18-as 4-es és 6-os pontját összezárni, relét kivenni. :excl: Egyébként az enyémnek sem ez az idióta trabant dudahangja van, hanem az a markánsabb, mélyebb, de mégis hangos dudahang. Lehet nekem is kétszólamú? :( De nekem nem gyárilag légzsákos.!!! És sztem relézve sincs. Nincs hát. Most már van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Mert nagyobb ennek az áram felvétele mint a kis dudának. És amikor rá dugtama kis duda csatijára a 2szólamút meg se szólalt. Ha beindítottam a kocsit akkor nagyon halkan szólt. Tehát ez teljesen más az egész működése mint a simáé. És relézni kellett. F-astra kapcsolási rajzból néztem tehát némelyikben relézve van. Amelyikben ilyen duda van. Csupán ezért kellett. :( Jah, Day már kifejtette. Én comboba raktam duplát, csináltam egy y-t és működik. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Jah, Day már kifejtette. Én comboba raktam duplát, csináltam egy y-t és működik. :excl: De az is légzsákos nem? És gondolom ott is relézve van már alapból......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 De nekem nem gyárilag légzsákos.!!! És sztem relézve sincs. Nincs hát. Most már van :lol: Jóhát én a gyári esetről beszélek, ami a szent nálam. :excl: Én nem mókoltam volna, hanem gyárilag megoldottam volna, ahogy a nagykönyv. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 De az is légzsákos nem? És gondolom ott is relézve van már alapból......... Persze hogy. :( Ott már alap volt :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Jóhát én a gyári esetről beszélek, ami a szent nálam. :excl: Én nem mókoltam volna, hanem gyárilag megoldottam volna, ahogy a nagykönyv. :( Gyári rajzról csináltam. Nem magamtól. :lol: Csak annyi, hogy nem vezettem be a bizti táblába.. de am nem mókolt. Minden csati meg a vezeték csatorna meg van a vezeték elhúzva a helyükre. Azt ennyi. Nem magamtól tákoltam össze. Ennyi igényem nekem is van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts