mélykék76 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Torony, zárhíd nem ment el? Ha "csak" a lökös-index-sárvédő, akkor az még könnyen cserélhető. Ki volt a hibás, hogy történt? Az öreg rutinos :excl:
zotya975 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Az öreg rutinos :excl: Csak 1X volt eddíg nem nevezném rutinnak. :lol: Majd pár év mulva. :(
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Csak 1X volt eddíg nem nevezném rutinnak. :D Majd pár év mulva. :lol: Újabb töréseket vettél tervbe tán ? :lol: :lol: :lol: :o ui: ja amúgy 11 törés sem kevés :excl: :(
CoolAdam Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Torony, zárhíd nem ment el? Ha "csak" a lökös-index-sárvédő, akkor az még könnyen cserélhető. Ki volt a hibás, hogy történt? nem, hazafele az autóval hála isten technikai gondot nem tapasztaltam nem rázott a kormány meg semmi! Hát úgy történt hogy álltam a lámpánál és nekem zöldre váltott elindultam és balra kanyarodok egy 2*2 sávos hídra (győr környékiek az Árkád híd a 14 es) és a hídon van egy lámpa azoknak ahonnan a vétkes jött na most mellette van egy kiegészítő is neki piros volt nyílván mert nekem zöld és csak balra lehet menni onnan és ezt ő nem figyelte és ahogy kikanyarodtam elkapta a kocsi elejét! :excl: :( vagy átakart érni a zöldön vagy a kiegészítőt nem figyelte de elismerte a hibáját rögtön! és nagyon rendes volt mindent rendben megoldottunk!
zotya975 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Újabb töréseket vettél tervbe tán ? :lol: :lol: :o :D ui: ja amúgy 11 törés sem kevés :lol: :lol: Nincs tervbe, de nem mindíg rajtam múlik. :D Mi az a 11 törés? :( Opel tali. :excl:
zotya975 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 (edited) nem, hazafele az autóval hála isten technikai gondot nem tapasztaltam nem rázott a kormány meg semmi! Hát úgy történt hogy álltam a lámpánál és nekem zöldre váltott elindultam és balra kanyarodok egy 2*2 sávos hídra (győr környékiek az Árkád híd a 14 es) és a hídon van egy lámpa azoknak ahonnan a vétkes jött na most mellette van egy kiegészítő is neki piros volt nyílván mert nekem zöld és csak balra lehet menni onnan és ezt ő nem figyelte és ahogy kikanyarodtam elkapta a kocsi elejét! :excl: :( vagy átakart érni a zöldön vagy a kiegészítőt nem figyelte de elismerte a hibáját rögtön! és nagyon rendes volt mindent rendben megoldottunk! Aha, felelősség elismerése, betétlap rendőrök voltak? Ja már látom.... Módosítva November19, 2010 : zotya975
CoolAdam Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Aha, felelősség elismerése, betétlap rendőrök voltak? igen a felelősség biztosítást bemutattuk betétlap kitöltés és rendőr azt nem hívtunk! megoldottuk egymás között amúgy az övé céges autó volt lízingelt!
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Nincs tervbe, de nem mindíg rajtam múlik. :lol: Mi az a 11 törés? :( Opel tali. :excl: Nézd már meg mit írtál :lol: Az x értéke szabadon behelyetesíthető :lol:
zotya975 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Nézd már meg mit írtál :excl: Az x értéke szabadon behelyetesíthető :( Kis matekzseni..... :lol:
zotya975 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Az Audi-ba küldöm a pályázatom, szakirányú gyakorlatom beírjam, vagy inkább ne? :excl:
spzoli Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Az Audi-ba küldöm a pályázatom, szakirányú gyakorlatom beírjam, vagy inkább ne? :excl: Inkább xe. :(
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Inkább xe. :excl: :( :lol: :lol: :lol: Amúgy írja be : megcsinálok bármit, valahogy :lol:
zotya975 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 :excl: :( :lol: :lol: Amúgy írja be : megcsinálok bármit, valahogy :lol: Arra gondoltam hogy: különleges problémamegoldó képességgel rendelkezem. :lol: Azt nem kell nekik tudni, hogy a problémákat én okozom. :o
spzoli Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Arra gondoltam hogy: különleges problémamegoldó képességgel rendelkezem. :excl: Azt nem kell nekik tudni, hogy a problémákat én okozom. :( VWhez kéne menned. Írhatnád, hogy jártas vagy benne. :lol:
zotya975 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 VWhez kéne menned. Írhatnád, hogy jártas vagy benne. :lol: :( Ez jó! Elővettem a multkor az opeles füzetemet, beleírtam az olajcserét, akkor nézem a Blitz-beírásokat ott van hogy Passat lökös fényezése 60 ropi. :lol: Kár hogy nem láttam az asszony arcát, amikor felhívott hogy mit vettem a pénzen amit levettem a számláról, aztán mondtam neki, hogy egy Passat lököst. :excl: :lol:
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 VWhez kéne menned. Írhatnád, hogy jártas vagy benne. :excl: belsőséges információkkal rendelkezel, kapcsolattartás szorosnak mondható :(
daykiller Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 :( :lol: :lol: :lol: Amúgy írja be : megcsinálok bármit, valahogy :lol: Átmenőcsavar a kedvenc alkatrésze és a kipufogó javításban is jártas. :excl:
zotya975 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Csak bacogassatok aztán majd könyöröghettek ha valami baj lesz a kocsival hozzá nem nyúlok! :excl: :(
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Csak bacogassatok aztán majd könyöröghettek ha valami baj lesz a kocsival hozzá nem nyúlok! :excl: :( Ennyi, ezt buktuk :lol: :lol: :lol: :lol: De addig is >>>> :o :D :D B)
egyhapsi Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Nem tudja valaki milyen áron vannak a gyertyák a Csergőben ?
zotya975 Elküldve November19, 2010 Elküldve November19, 2010 Az általános műszakiban feltett kérdésemre valaki? :excl:
rtomi Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Nem tudja valaki milyen áron vannak a gyertyák a Csergőben ? Miért nem hívod fel? :excl: Klubtagoknak 10% kedvezmény jár. :(
hakapeszimaki Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 nem, hazafele az autóval hála isten technikai gondot nem tapasztaltam nem rázott a kormány meg semmi! Hát úgy történt hogy álltam a lámpánál és nekem zöldre váltott elindultam és balra kanyarodok egy 2*2 sávos hídra (győr környékiek az Árkád híd a 14 es) és a hídon van egy lámpa azoknak ahonnan a vétkes jött na most mellette van egy kiegészítő is neki piros volt nyílván mert nekem zöld és csak balra lehet menni onnan és ezt ő nem figyelte és ahogy kikanyarodtam elkapta a kocsi elejét! :excl: :( vagy átakart érni a zöldön vagy a kiegészítőt nem figyelte de elismerte a hibáját rögtön! és nagyon rendes volt mindent rendben megoldottunk! Az eddig nagyon jó,hogy van betétlapod. Aztán már csak ott kell észnél lenni,hogy olyan szervizbe vidd a vasat,ahol hmmm nagyon jó a kapcsolatuk a biztosítós kárfelmérőkkel,mert ha csak azt írják be kárnak,ami ténylegesen keletkezett,akkor az avultatás miatt nem lesz elég a pénz arra,hogy színre is fújják a sárvédődet.
CoolAdam Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Az eddig nagyon jó,hogy van betétlapod. Aztán már csak ott kell észnél lenni,hogy olyan szervizbe vidd a vasat,ahol hmmm nagyon jó a kapcsolatuk a biztosítós kárfelmérőkkel,mert ha csak azt írják be kárnak,ami ténylegesen keletkezett,akkor az avultatás miatt nem lesz elég a pénz arra,hogy színre is fújják a sárvédődet. Igen éppen ma reggel voltam szervízben érdeklődni és mondta szerelő hogy napi kapcsolata van a kárfelmérővel jól ismeri szóval ez valószínű jó lesz majd :excl:
hakapeszimaki Elküldve November20, 2010 Elküldve November20, 2010 Igen éppen ma reggel voltam szervízben érdeklődni és mondta szerelő hogy napi kapcsolata van a kárfelmérővel jól ismeri szóval ez valószínű jó lesz majd :( Az úgy Okés,mert ha csak úgy bemész az utcáról,hogy jónapot hoztam a betétlapom meg az autóm,akkor simán megszívatnak az amortizációval,mert ugye nincs ilyen tékozlás,hogy a 8éves sárvédőd helyett rakunk neked tiszta újat :excl: Milyen biztosító tört meg?
Recommended Posts