mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Torony, zárhíd nem ment el? Ha "csak" a lökös-index-sárvédő, akkor az még könnyen cserélhető. Ki volt a hibás, hogy történt? Az öreg rutinos :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Az öreg rutinos :excl: Csak 1X volt eddíg nem nevezném rutinnak. :lol: Majd pár év mulva. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Csak 1X volt eddíg nem nevezném rutinnak. :D Majd pár év mulva. :lol: Újabb töréseket vettél tervbe tán ? :lol: :lol: :lol: :o ui: ja amúgy 11 törés sem kevés :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Torony, zárhíd nem ment el? Ha "csak" a lökös-index-sárvédő, akkor az még könnyen cserélhető. Ki volt a hibás, hogy történt? nem, hazafele az autóval hála isten technikai gondot nem tapasztaltam nem rázott a kormány meg semmi! Hát úgy történt hogy álltam a lámpánál és nekem zöldre váltott elindultam és balra kanyarodok egy 2*2 sávos hídra (győr környékiek az Árkád híd a 14 es) és a hídon van egy lámpa azoknak ahonnan a vétkes jött na most mellette van egy kiegészítő is neki piros volt nyílván mert nekem zöld és csak balra lehet menni onnan és ezt ő nem figyelte és ahogy kikanyarodtam elkapta a kocsi elejét! :excl: :( vagy átakart érni a zöldön vagy a kiegészítőt nem figyelte de elismerte a hibáját rögtön! és nagyon rendes volt mindent rendben megoldottunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Újabb töréseket vettél tervbe tán ? :lol: :lol: :o :D ui: ja amúgy 11 törés sem kevés :lol: :lol: Nincs tervbe, de nem mindíg rajtam múlik. :D Mi az a 11 törés? :( Opel tali. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 (edited) nem, hazafele az autóval hála isten technikai gondot nem tapasztaltam nem rázott a kormány meg semmi! Hát úgy történt hogy álltam a lámpánál és nekem zöldre váltott elindultam és balra kanyarodok egy 2*2 sávos hídra (győr környékiek az Árkád híd a 14 es) és a hídon van egy lámpa azoknak ahonnan a vétkes jött na most mellette van egy kiegészítő is neki piros volt nyílván mert nekem zöld és csak balra lehet menni onnan és ezt ő nem figyelte és ahogy kikanyarodtam elkapta a kocsi elejét! :excl: :( vagy átakart érni a zöldön vagy a kiegészítőt nem figyelte de elismerte a hibáját rögtön! és nagyon rendes volt mindent rendben megoldottunk! Aha, felelősség elismerése, betétlap rendőrök voltak? Ja már látom.... Módosítva November19, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Aha, felelősség elismerése, betétlap rendőrök voltak? igen a felelősség biztosítást bemutattuk betétlap kitöltés és rendőr azt nem hívtunk! megoldottuk egymás között amúgy az övé céges autó volt lízingelt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Nincs tervbe, de nem mindíg rajtam múlik. :lol: Mi az a 11 törés? :( Opel tali. :excl: Nézd már meg mit írtál :lol: Az x értéke szabadon behelyetesíthető :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Nézd már meg mit írtál :excl: Az x értéke szabadon behelyetesíthető :( Kis matekzseni..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Az Audi-ba küldöm a pályázatom, szakirányú gyakorlatom beírjam, vagy inkább ne? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Az Audi-ba küldöm a pályázatom, szakirányú gyakorlatom beírjam, vagy inkább ne? :excl: Inkább xe. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Inkább xe. :excl: :( :lol: :lol: :lol: Amúgy írja be : megcsinálok bármit, valahogy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 :excl: :( :lol: :lol: Amúgy írja be : megcsinálok bármit, valahogy :lol: Arra gondoltam hogy: különleges problémamegoldó képességgel rendelkezem. :lol: Azt nem kell nekik tudni, hogy a problémákat én okozom. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Arra gondoltam hogy: különleges problémamegoldó képességgel rendelkezem. :excl: Azt nem kell nekik tudni, hogy a problémákat én okozom. :( VWhez kéne menned. Írhatnád, hogy jártas vagy benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 VWhez kéne menned. Írhatnád, hogy jártas vagy benne. :lol: :( Ez jó! Elővettem a multkor az opeles füzetemet, beleírtam az olajcserét, akkor nézem a Blitz-beírásokat ott van hogy Passat lökös fényezése 60 ropi. :lol: Kár hogy nem láttam az asszony arcát, amikor felhívott hogy mit vettem a pénzen amit levettem a számláról, aztán mondtam neki, hogy egy Passat lököst. :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 VWhez kéne menned. Írhatnád, hogy jártas vagy benne. :excl: belsőséges információkkal rendelkezel, kapcsolattartás szorosnak mondható :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 :( :lol: :lol: :lol: Amúgy írja be : megcsinálok bármit, valahogy :lol: Átmenőcsavar a kedvenc alkatrésze és a kipufogó javításban is jártas. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Csak bacogassatok aztán majd könyöröghettek ha valami baj lesz a kocsival hozzá nem nyúlok! :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Csak bacogassatok aztán majd könyöröghettek ha valami baj lesz a kocsival hozzá nem nyúlok! :excl: :( Ennyi, ezt buktuk :lol: :lol: :lol: :lol: De addig is >>>> :o :D :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Nem tudja valaki milyen áron vannak a gyertyák a Csergőben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Az általános műszakiban feltett kérdésemre valaki? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Nem tudja valaki milyen áron vannak a gyertyák a Csergőben ? Miért nem hívod fel? :excl: Klubtagoknak 10% kedvezmény jár. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 nem, hazafele az autóval hála isten technikai gondot nem tapasztaltam nem rázott a kormány meg semmi! Hát úgy történt hogy álltam a lámpánál és nekem zöldre váltott elindultam és balra kanyarodok egy 2*2 sávos hídra (győr környékiek az Árkád híd a 14 es) és a hídon van egy lámpa azoknak ahonnan a vétkes jött na most mellette van egy kiegészítő is neki piros volt nyílván mert nekem zöld és csak balra lehet menni onnan és ezt ő nem figyelte és ahogy kikanyarodtam elkapta a kocsi elejét! :excl: :( vagy átakart érni a zöldön vagy a kiegészítőt nem figyelte de elismerte a hibáját rögtön! és nagyon rendes volt mindent rendben megoldottunk! Az eddig nagyon jó,hogy van betétlapod. Aztán már csak ott kell észnél lenni,hogy olyan szervizbe vidd a vasat,ahol hmmm nagyon jó a kapcsolatuk a biztosítós kárfelmérőkkel,mert ha csak azt írják be kárnak,ami ténylegesen keletkezett,akkor az avultatás miatt nem lesz elég a pénz arra,hogy színre is fújják a sárvédődet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Az eddig nagyon jó,hogy van betétlapod. Aztán már csak ott kell észnél lenni,hogy olyan szervizbe vidd a vasat,ahol hmmm nagyon jó a kapcsolatuk a biztosítós kárfelmérőkkel,mert ha csak azt írják be kárnak,ami ténylegesen keletkezett,akkor az avultatás miatt nem lesz elég a pénz arra,hogy színre is fújják a sárvédődet. Igen éppen ma reggel voltam szervízben érdeklődni és mondta szerelő hogy napi kapcsolata van a kárfelmérővel jól ismeri szóval ez valószínű jó lesz majd :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve November20, 2010 Megoszt Elküldve November20, 2010 Igen éppen ma reggel voltam szervízben érdeklődni és mondta szerelő hogy napi kapcsolata van a kárfelmérővel jól ismeri szóval ez valószínű jó lesz majd :( Az úgy Okés,mert ha csak úgy bemész az utcáról,hogy jónapot hoztam a betétlapom meg az autóm,akkor simán megszívatnak az amortizációval,mert ugye nincs ilyen tékozlás,hogy a 8éves sárvédőd helyett rakunk neked tiszta újat :excl: Milyen biztosító tört meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts