mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Vegyél sőőőőőőrt. :( Van, meg vodka is :lol: De előbb pizza :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Van, meg vodka is :lol: De előbb pizza :lol: Jah, zabálok egész nap.... :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 A dohányzót kirakták épületen kívülre, és a megmaradt helyiségből csináltak fénymásolószobát... Festék még nem száradt meg a falon, szerelték éppen az álmennyezetet oda is, de a régi hely és az új hely között volt egy folyosó, és ott nem volt álmennyezet. Szerelték még a lámpát a mennyezetbe, meg a telefonos ember is forgolódott... mindezt 4m2-n.. :lol: Azthittem a drága szógátatók jöttek meg. Azokat szeressük amikor odamennek, behúzzák a sz.rjukat a behúzónkkal, beQrják az összes erősáramot a gyengeáramú tálcánkba, aztán nem értik miért beszélek csúnyán. A múltkor a UPC-snek is megpróbáltuk elmagyarázni hogy a rack-szekrényt gipszkartonfalra nem fogja tudni feltenni 4 darab 8-as tiplivel, de azért ő fölrakta. Le is hullott a p.csába, és vitte magával az optikát, meg a fél szerverparkot ami még arra felé volt alatta. A telefonközpontról lepattant a szekrény, és a központ még így is fönt maradt a falon. (persze... azt mi raktuk föl :excl: :( :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Jah, zabálok egész nap.... :excl: :( megjött a pizzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Azthittem a drága szógátatók jöttek meg. Azokat szeressük amikor odamennek, behúzzák a sz.rjukat a behúzónkkal, beQrják az összes erősáramot a gyengeáramú tálcánkba, aztán nem értik miért beszélek csúnyán. A múltkor a UPC-snek is megpróbáltuk elmagyarázni hogy a rack-szekrényt gipszkartonfalra nem fogja tudni feltenni 4 darab 8-as tiplivel, de azért ő fölrakta. Le is hullott a p.csába, és vitte magával az optikát, meg a fél szerverparkot ami még arra felé volt alatta. A telefonközpontról lepattant a szekrény, és a központ még így is fönt maradt a falon. (persze... azt mi raktuk föl :( :lol: :lol: ) Ezt megcsinálják más kisvállalkozók is... Berakunk egy csövet, hogy még a köv 5végpont is mellé férjen..legközelebb meg már tele van.... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 megjött a pizzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaa :lol: Ne örülj neki ennyire... Kisebb mint amekkorának a dobozban látszik. Éppen hogy elkezded, már el is fogy, aztán jól éhen maradsz... :excl: Alig egy órás tapasztalat :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Ezt megcsinálják más kisvállalkozók is... Berakunk egy csövet, hogy még a köv 5végpont is mellé férjen..legközelebb meg már tele van.... :excl: Jah... aztán utána én szívok megint, hiába gondolkoztam előre már akkor amikor a cső odakerült. :( Ezért kötöm vissza újabban a behúzót a csőre, és szigszalaggal leragasztom a p.csába a cső végét is. Ne is lássa hogy van még benne hely :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Dáwid! Milyen hosszú és hanyas vezetéket csináljak a csomitér világításhoz? Jól emléxem, hogy az egyik végén 6,3-as a másik végén 4,8-as saru van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Dáwid! Milyen hosszú és hanyas vezetéket csináljak a csomitér világításhoz? Jól emléxem, hogy az egyik végén 6,3-as a másik végén 4,8-as saru van? Elhiszed hogy sose néztem még meg ? :( :lol: nem tudom :excl: Használj olyan vastagot amilyen benne van, akkor nagyot nem tévedhetsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Elhiszed hogy sose néztem még meg ? :( :lol: nem tudom :excl: Használj olyan vastagot amilyen benne van, akkor nagyot nem tévedhetsz :o :lol: :lol: :lol: Köszi Hát azért nem dúskálunk mi itt a vezetékben. Találtam egy pár méter 0,5-öset, azt kapja és kész!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Ne örülj neki ennyire... Kisebb mint amekkorának a dobozban látszik. Éppen hogy elkezded, már el is fogy, aztán jól éhen maradsz... :excl: Alig egy órás tapasztalat :( :lol: Nem akarok sokat enni, mindjárt tintázás :lol: De előtte egy ki sali :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Nem akarok sokat enni, mindjárt tintázás :lol: De előtte egy ki sali :lol: Baccameg... egyre inkább úgy érzem hogy eldobom a fúrógépet is, a kocsikulcsot is (azt inkább nem, a végén még összekarcolódik benne a LED :excl: :( ) , és kimegyek a bótba valami itókáért :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Baccameg... egyre inkább úgy érzem hogy eldobom a fúrógépet is, a kocsikulcsot is (azt inkább nem, a végén még összekarcolódik benne a LED :excl: :( ) , és kimegyek a bótba valami itókáért :lol: :lol: :o :D :D B) Hajrá :lol: este Bill Kapitány koncert, kell az alapozás előtte :lol: ui: még egy ki sali Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 :lol: :lol: :lol: :lol: Hajrá :excl: este Bill Kapitány koncert, kell az alapozás előtte :( ui: még egy ki sali Csak babot ne kérj hozzá, mert már nem fogod megenni... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Hátde 13-nál nagyobb felnit nem szabad rakni Astrára. :excl: Erről jut eszembe. : http://racing-bazar.hu/versenyautoalkatres...von_290_570_r13 :( Vajon kéne vágni a sárvédőmből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Csak babot ne kérj hozzá, mert már nem fogod megenni... :excl: 1 kofiiiii :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 1 kofiiiii :excl: Löwenbráúúúúúúúúúúúúúú :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Löwenbráúúúúúúúúúúúúúú :( meggysör :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 meggysör :excl: azt iszol ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 azt iszol ? :excl: Csak szeretne.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Csak szeretne.. :excl: akkor mit szól bele a blogomba ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Sziasztok! Szomorú dolog történt ma velem hazafele jövet suliból nekem jött egy autó kicsit megtört szerett autóm! :excl: :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Nagy a kár ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Nagy a kár ? hát az autó jobb oldalát találta el az indexbúrám törött, az első sárvédő idom behorpadt és a lökös is cserés lesz sztem de annak is inkább a jobb oldala kapott! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 hát az autó jobb oldalát találta el az indexbúrám törött, az első sárvédő idom behorpadt és a lökös is cserés lesz sztem de annak is inkább a jobb oldala kapott! :excl: Torony, zárhíd nem ment el? Ha "csak" a lökös-index-sárvédő, akkor az még könnyen cserélhető. Ki volt a hibás, hogy történt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts