Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

A dohányzót kirakták épületen kívülre, és a megmaradt helyiségből csináltak fénymásolószobát...

Festék még nem száradt meg a falon, szerelték éppen az álmennyezetet oda is, de a régi hely és az új hely között volt egy folyosó, és ott nem volt álmennyezet. Szerelték még a lámpát a mennyezetbe, meg a telefonos ember is forgolódott... mindezt 4m2-n.. :lol:

Azthittem a drága szógátatók jöttek meg. Azokat szeressük amikor odamennek, behúzzák a sz.rjukat a behúzónkkal, beQrják az összes erősáramot a gyengeáramú tálcánkba, aztán nem értik miért beszélek csúnyán. A múltkor a UPC-snek is megpróbáltuk elmagyarázni hogy a rack-szekrényt gipszkartonfalra nem fogja tudni feltenni 4 darab 8-as tiplivel, de azért ő fölrakta. Le is hullott a p.csába, és vitte magával az optikát, meg a fél szerverparkot ami még arra felé volt alatta. A telefonközpontról lepattant a szekrény, és a központ még így is fönt maradt a falon. (persze... azt mi raktuk föl :excl: :( :lol: )

Megosztás:

Azthittem a drága szógátatók jöttek meg. Azokat szeressük amikor odamennek, behúzzák a sz.rjukat a behúzónkkal, beQrják az összes erősáramot a gyengeáramú tálcánkba, aztán nem értik miért beszélek csúnyán. A múltkor a UPC-snek is megpróbáltuk elmagyarázni hogy a rack-szekrényt gipszkartonfalra nem fogja tudni feltenni 4 darab 8-as tiplivel, de azért ő fölrakta. Le is hullott a p.csába, és vitte magával az optikát, meg a fél szerverparkot ami még arra felé volt alatta. A telefonközpontról lepattant a szekrény, és a központ még így is fönt maradt a falon. (persze... azt mi raktuk föl :( :lol: :lol: )

Ezt megcsinálják más kisvállalkozók is... Berakunk egy csövet, hogy még a köv 5végpont is mellé férjen..legközelebb meg már tele van.... :excl:

Megosztás:

Ezt megcsinálják más kisvállalkozók is... Berakunk egy csövet, hogy még a köv 5végpont is mellé férjen..legközelebb meg már tele van.... :excl:

Jah... aztán utána én szívok megint, hiába gondolkoztam előre már akkor amikor a cső odakerült. :( Ezért kötöm vissza újabban a behúzót a csőre, és szigszalaggal leragasztom a p.csába a cső végét is. Ne is lássa hogy van még benne hely :lol:

Megosztás:

Dáwid! Milyen hosszú és hanyas vezetéket csináljak a csomitér világításhoz? Jól emléxem, hogy az egyik végén 6,3-as a másik végén 4,8-as saru van?

Elhiszed hogy sose néztem még meg ? :( :lol: nem tudom :excl: Használj olyan vastagot amilyen benne van, akkor nagyot nem tévedhetsz :lol:

Megosztás:

Elhiszed hogy sose néztem még meg ? :( :lol: nem tudom :excl: Használj olyan vastagot amilyen benne van, akkor nagyot nem tévedhetsz :o

:lol: :lol: :lol: Köszi

Hát azért nem dúskálunk mi itt a vezetékben. Találtam egy pár méter 0,5-öset, azt kapja és kész!!!

Megosztás:

Nem akarok sokat enni, mindjárt tintázás :lol:

De előtte egy ki sali :lol:

Baccameg... egyre inkább úgy érzem hogy eldobom a fúrógépet is, a kocsikulcsot is (azt inkább nem, a végén még összekarcolódik benne a LED :excl: :( ) , és kimegyek a bótba valami itókáért :lol: :lol:

Megosztás:

Baccameg... egyre inkább úgy érzem hogy eldobom a fúrógépet is, a kocsikulcsot is (azt inkább nem, a végén még összekarcolódik benne a LED :excl: :( ) , és kimegyek a bótba valami itókáért :lol: :lol:

:o :D :D B)

Hajrá :lol:

este Bill Kapitány koncert, kell az alapozás előtte :lol:

ui: még egy ki sali

Megosztás:

hát az autó jobb oldalát találta el az indexbúrám törött, az első sárvédő idom behorpadt és a lökös is cserés lesz sztem de annak is inkább a jobb oldala kapott! :excl:

Torony, zárhíd nem ment el? Ha "csak" a lökös-index-sárvédő, akkor az még könnyen cserélhető. Ki volt a hibás, hogy történt?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.