zotya975 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Belül, indít, wom-wom-wom-wom, daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: 1 centit nem menne vele :( :lol: :lol: :lol: Most te végülis kinek szurkolsz? :excl: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Most te végülis kinek szurkolsz? :excl: :lol: Katasztrófaturista. Mindegy, csak vér folyjon :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Most te végülis kinek szurkolsz? :excl: :( Én a vizilóvakkal vagyok :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Akkor hol a probléma? :excl: nincs probléma. Csak a kinézetével. :( Nem ilyenre emlékeztem. Amit egyszer láttam az sztem nem ilyen volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 nincs probléma. Csak a kinézetével. :excl: Nem ilyenre emlékeztem. Amit egyszer láttam az sztem nem ilyen volt. :( Nem kell nézegetni állandóan a dudát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Szülei elküldték fodrászhoz :excl: :( :lol: :lol: Ciki. Csak nem? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Belül, indít, wom-wom-wom-wom, daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa-daaaaaa-daaaaaaaaaaaaaaaaa :o 1 centit nem menne vele :lol: :lol: :lol: :lol: Dehogynem. A kapu előtti árokig. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Ciki. Csak nem? :excl: :( Kiköpött Zoli! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Az rendben van, ha a kulccsal nyitod hátulról, de mi van akkor, ha a kp akarná nyitni?Úgy is müxik? Én távirányítóval operálok......onnan, ahol éppen állok :( Én is, csak ő küszködik :lol: :excl: Én a céges 1.3 8v-vel 3 door, mentem pályán 150-et, szerintem azért becsületére legyen a vasnak nem olyan rossz autók azok csak sok a széthajtott darab köztük. Ez mitől nagy teljesítmény? 1.3 as moci... lehet még hengerenkéntis is, és azzal a 700kgs kasztnival ... nincs probléma. Csak a kinézetével. :lol: Nem ilyenre emlékeztem. Amit egyszer láttam az sztem nem ilyen volt. :lol: mutasd már meg a hangját, nem tudok milyen az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 mutasd már meg a hangját, nem tudok milyen az. Mint az ujabb autókban a duda olyan. :excl: de még nincs bent majd holnap. De nem mutatom meg. :( Amúgy aksiról lepróbáltam elég jól szól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Én is, csak ő küszködik :( :excl: Az nem küszködés kiscsávó, hanem csóróság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Mint az ujabb autókban a duda olyan. :( de még nincs bent majd holnap. De nem mutatom meg. :lol: Amúgy aksiról lepróbáltam elég jól szól. :lol: :excl: Az nem küszködés kiscsávó, hanem csóróság! :lol: 5ezerért lehet kapni távos központit... többet elbactál ledekre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 :excl: MIAAA?:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
EDani Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 A hozzáértőket kérdezném! Ez milyen felni lehet? Kadett vagy talán Ascona? Ami rá van írva 5 1/2 széles R13 ET49 és GM gyártmány. Felmegy vajon FAstrára? Előre is kösz az infókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 A hozzáértőket kérdezném! Ez milyen felni lehet? Kadett vagy talán Ascona? Ami rá van írva 5 1/2 széles R13 ET49 és GM gyártmány. Felmegy vajon FAstrára? Előre is kösz az infókat. http://kepfeltoltes.hu/101118/ad_3b2814488...ltoltes.hu_.jpg Felmegy, de minek? Egy jobb disztárcsa mutatósabb. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 MIAAA?:lol: az uj autók dudája.... nemtom milyen az így hirtelen :lol: Felmegy, de minek? Egy jobb disztárcsa mutatósabb. :( azé egy dísztárcsás lemezfelnitől ez jobb :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 az uj autók dudája.... nemtom milyen az így hirtelen :excl: 2szólamú.... Két csiga egyik alacsonyabb a másik magasabb a hangot ad. A kettő együtt ad szép hangot. Nem az a pöcs duda ami gyárilag van a hűtőrács mögött. :( Ez is gyári ez a két szólamú, csak ez a lökös mögött van a bal oldalon. Jobban felszerelt astrákba volt ez.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 A hozzáértőket kérdezném! Ez milyen felni lehet? Kadett vagy talán Ascona? Ami rá van írva 5 1/2 széles R13 ET49 és GM gyártmány. Felmegy vajon FAstrára? Előre is kösz az infókat. http://kepfeltoltes.hu/101118/ad_3b2814488...ltoltes.hu_.jpg Felmegy. :lol: Gondolom a közepe pedig 56,5 mm. Felmegy, de minek? Egy jobb disztárcsa mutatósabb. :lol: Ez + ízlés dolga. :excl: Miért jó mindenkit elüldözni? (ez csak költői kérdés volt) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Felmegy. :lol: Gondolom a közepe pedig 56,5 mm. Ez + ízlés dolga. :lol: Miért jó mindenkit elüldözni? (ez csak költői kérdés volt) :lol: Mer' csak leb.sszák az embert ha segíteni próbál :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Mer' csak leb.sszák az embert ha segíteni próbál :( :lol: :lol: Láttam :excl: , biztos nehéz is toleránsnak maradni. :D Majd áttérünk arra, hogy 3 leb@szás felér egy dicsérettel. :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Felmegy. :lol: Gondolom a közepe pedig 56,5 mm. Ez + ízlés dolga. :excl: Miért jó mindenkit elüldözni? (ez csak költői kérdés volt) :( Jó, bocsánat. Csak az én véleményem volt. Attól még lehet szép az a felni. :lol: De nem az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Hát pont azon kevesek közé tartozom, akik nem isznak alkoholt, de azért köszönöm a kedvességet... :( akkor már ketten vagyunk akik nem isznak. Akkor majd én átvállalom ezt a kellemetlen feladatot, hogy ne szenvedjetek miatta :lol: :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Akkor majd én átvállalom ezt a kellemetlen feladatot, hogy ne szenvedjetek miatta :lol: :excl: :lol: Felőlem :( Én mástól nem sajnálom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Akkor majd én átvállalom ezt a kellemetlen feladatot, hogy ne szenvedjetek miatta :lol: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Jó, bocsánat. Csak az én véleményem volt. Attól még lehet szép az a felni. :lol: De nem az. :( :lol: :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts