yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Mert ######ságot beszéltél, azért. :( De ezt már beláttad az előbb, úgyh felesleges megint nekifutni. :excl: EJJJ EJJJ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 De csak annak aki ismeri. Áá, aki ismer, az nem így viselkedik. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 De csak annak aki ismeri. A többi meg már hallott róla. :excl: Szájról szájra terjed. :( mint a herpesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 A f.szt nem :excl: (most sajnálom hogy nem fényképeztem le :( ) Jóhát, a hangosfűrész csodákraképes, ahogy Mc-Elek is rávilágított. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jóhát, a hangosfűrész csodákraképes, ahogy Mc-Elek is rávilágított. :lol: De tudtommal a V6 mindenféle komolyabb átalakítás nélkül bemegy. :lol: A V8 is csont nélkül bejött :lol: (csak a hátsó üléseket kellett ledönteni hozzá :excl: :( ) De valahogy nem volt az igazi. Nem éreztem azt az átütő erőt, csak még gyengébbnek tűnt tőle :o :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 A V8 is csont nélkül bejött :lol: (csak a hátsó üléseket kellett ledönteni hozzá :excl: :( ) De valahogy nem volt az igazi. Nem éreztem azt az átütő erőt, csak még gyengébbnek tűnt tőle :o :lol: :D Hülye. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jóhát, a hangosfűrész csodákraképes, ahogy Mc-Elek is rávilágított. :( az..., sugárzok az értelemtől :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 az..., sugárzok az értelemtől :excl: Csak nem Pakson dolgozol? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Csak nem Pakson dolgozol? :( csak szeretnék... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 csak szeretnék... :excl: Kellően sugárzol, azért nem tudsz, mi? :( Amúgy rossz az aláírásod. :lol: Nem W-power racing, hanem V-power. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Kellően sugárzol, azért nem tudsz, mi? :excl: Amúgy rossz az aláírásod. :lol: Nem W-power racing, hanem V-power. :lol: Neki saját naftát kutyulnak, és a titkos összetevő az még egy "V". Így a VV-Power-ből lett a W-Power, nehogy a sok valóvilágos rámozduljon :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Kellően sugárzol, azért nem tudsz, mi? :( Amúgy rossz az aláírásod. :lol: Nem W-power racing, hanem V-power. :lol: bakker ezt nem vettem észre....akkor mégse sugárzok... ja de, fekete sugárzó :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Neki saját naftát kutyulnak, és a titkos összetevő az még egy "V". Így a VV-Power-ből lett a W-Power, nehogy a sok valóvilágos rámozduljon :lol: jóvanmár :( ,tudom ilyet benézni :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 bakker ezt nem vettem észre....akkor mégse sugárzok... ja de, fekete sugárzó :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 bakker ezt nem vettem észre....akkor mégse sugárzok... ja de, fekete sugárzó :excl: Önkritika van. :( Jó a fekete sugárzás, kell a "fény" a pokolba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 "fekete sugárzó" Ennyi, távozom. :excl: Jó éjt! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Önkritika van. :( Jó a fekete sugárzás, kell a "fény" a pokolba. :lol: itt van neked fény :itt villogtatom tudásom :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 itt van neked fény :itt villogtatom tudásom :excl: http://kephost.hu/thumb-183B_4CE1A969.jpg Akkor rosszul csinálod :lol: Az a cucc akkor múkodik, ha folyamatosan világít, ha villog akkor baj van. Pl.: lehet hogy hibakódot kel olvasni :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Akkor rosszul csinálod :lol: Az a cucc akkor múkodik, ha folyamatosan világít, ha villog akkor baj van. Pl.: lehet hogy hibakódot kel olvasni :( :lol: nagyon durva ha impulzust használok pl 20-30Hz-en szétba... a szemem :excl: na azám a villogás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Dáw', mikor csörgünk? Csak mee' nem akarok holnap kapni az emberünktől... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Dáw', mikor csörgünk? Csak mee' nem akarok holnap kapni az emberünktől... :excl: Egy "pót-óraállítás Zotyaaa!!!" üzi negyedkor? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 (edited) Egy "pót-óraállítás Zotyaaa!!!" üzi negyedkor? :lol: YESSSS! EZABESZÉD!!! :( :lol: :lol: És elment, várom a választ... :excl: :lol: Módosítva November15, 2010 : zozor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 YESSSS! EZABESZÉD!!! :lol: :lol: :lol: És elment, várom a választ... :excl: :o Nekem sms írás közben lefagyott a telefonom :lol: Már ez is lázad... mindjárt felgyújtom a p.csába :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nekem sms írás közben lefagyott a telefonom :( Már ez is lázad... mindjárt felgyújtom a p.csába :excl: Szted a gyújtó mennyire robbanna a kezedben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Szted a gyújtó mennyire robbanna a kezedben? Semennyire. A gyújtóm az tuti darab, csak a telefonom szo.pat időnként :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts