Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Jóhát, a hangosfűrész csodákraképes, ahogy Mc-Elek is rávilágított. :lol: De tudtommal a V6 mindenféle komolyabb átalakítás nélkül bemegy. :lol:

A V8 is csont nélkül bejött :lol: (csak a hátsó üléseket kellett ledönteni hozzá :excl: :( ) De valahogy nem volt az igazi. Nem éreztem azt az átütő erőt, csak még gyengébbnek tűnt tőle :o :lol: :D

Elküldve
A V8 is csont nélkül bejött :lol: (csak a hátsó üléseket kellett ledönteni hozzá :excl: :( ) De valahogy nem volt az igazi. Nem éreztem azt az átütő erőt, csak még gyengébbnek tűnt tőle :o :lol: :D

Hülye. :lol: :lol:

Elküldve
Kellően sugárzol, azért nem tudsz, mi? :excl:

Amúgy rossz az aláírásod. :lol: Nem W-power racing, hanem V-power. :lol:

Neki saját naftát kutyulnak, és a titkos összetevő az még egy "V". Így a VV-Power-ből lett a W-Power, nehogy a sok valóvilágos rámozduljon :(

Elküldve
Kellően sugárzol, azért nem tudsz, mi? :(

Amúgy rossz az aláírásod. :lol: Nem W-power racing, hanem V-power. :lol:

bakker ezt nem vettem észre....akkor mégse sugárzok...

ja de, fekete sugárzó :excl:

Elküldve
Neki saját naftát kutyulnak, és a titkos összetevő az még egy "V". Így a VV-Power-ből lett a W-Power, nehogy a sok valóvilágos rámozduljon :lol:

jóvanmár :( ,tudom ilyet benézni :excl:

Elküldve
Akkor rosszul csinálod :lol: Az a cucc akkor múkodik, ha folyamatosan világít, ha villog akkor baj van. Pl.: lehet hogy hibakódot kel olvasni :( :lol:

nagyon durva ha impulzust használok pl 20-30Hz-en szétba... a szemem :excl:

na azám a villogás :lol:

Elküldve (edited)
Egy "pót-óraállítás Zotyaaa!!!" üzi negyedkor? :lol:

YESSSS! EZABESZÉD!!! :( :lol: :lol:

És elment, várom a választ... :excl: :lol:

Módosítva : zozor
Elküldve
YESSSS! EZABESZÉD!!! :lol: :lol: :lol:

És elment, várom a választ... :excl: :o

Nekem sms írás közben lefagyott a telefonom :lol: Már ez is lázad... mindjárt felgyújtom a p.csába :(

Elküldve
Nekem sms írás közben lefagyott a telefonom :( Már ez is lázad... mindjárt felgyújtom a p.csába :excl:

Szted a gyújtó mennyire robbanna a kezedben?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.