zotya975 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jóhát, biztos van már benne tapasztalatod. :lol: Nincs, de itt a fórumon aki SE-sitett annak van, és engem meggyőzött. Különben is neked könnyen jár a szád, nam az IFÁ-k tolnak fel az emelkedőn. :lol: http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=207570&am...05179&sort= Vagy milyen motor férne ide? Még időbe van... :lol: Hűha, jó üres! :excl: Sima ügy volt kikapni? Hol csináljátok és kivel? :( Baccus, itt 14fok van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem is ittál hígítót kb 6-ot :excl: Hanem minden mást... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nincs, de itt a fórumon aki SE-sitett annak van, és engem meggyőzött. Különben is neked könnyen jár a szád, nam az IFÁ-k tolnak fel az emelkedőn. :lol: Hűha, jó üres! :excl: Sima ügy volt kikapni? Hol csináljátok és kivel? :( Baccus, itt 14fok van! :lol: Klímára értettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nincs, de itt a fórumon aki SE-sitett annak van, és engem meggyőzött. Különben is neked könnyen jár a szád, nam az IFÁ-k tolnak fel az emelkedőn. :lol: Hűha, jó üres! :excl: Sima ügy volt kikapni? Hol csináljátok és kivel? :( Baccus, itt 14fok van! :lol: Még nem feküdtél le? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Sosem lépek ki. :( Kocsog :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Mutasd azt hol érdekel mit kapnak... Me te mindent tudtál ahogy megszülettél. de ugy tudom 2.5ös van v6ból meg 3.2es Na mind1. Meg 3.0 Omegában pl. (tán x30xe?) (3.6 Lotus omega? C36Get 377LE ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Értem. Én meg fórumon láttam mind a x25xe-t. Bár gugli x25xe-re is hozott találatot meg xev-re is. De hát bocs én vagyok a hülye. Annyira nem érdekelt, hogy utána járjak. Csak azt próbáltam leírni amit már láttam. Jah, aztán valaki pont infót keres, és olvassa a hszedet, majd pedig terjed a hülyeség.... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Még nem feküdtél le? :excl: :( :lol: Nna, a telefonbetyár...Apa kezdődik...:lol: :lol: :lol: Hopp,... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jah, aztán valaki pont infót keres, és olvassa a hszedet, majd pedig terjed a hülyeség.... :( Na mert valaki pont v6osról keres infót Astra rovatba. Amúgy x25xe van és c25xe. az xev-ben hibáztam..... Elnézést a hülyeségért. 95' től X25xe lett ez volt az ekotek. Sose rágtam be a megmozdulásaidra. De most valahogy megütött. . :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Klímára értettem. Ja, bocsesz..... :lol: Még nem feküdtél le? :( :lol: Ha-ha-ha!!!!! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Na mert valaki pont v6osról keres infót Astra rovatba. Amúgy x25xe van és c25xe. az xev-ben hibáztam..... Elnézést a hülyeségért. Sose rágtam be a megmozdulásaidra. De most valahogy megütött. . :excl: Majd egy talin személyesen....... :lol: Na JÓCCAKÁT!!!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nincs, de itt a fórumon aki SE-sitett annak van, és engem meggyőzött. Különben is neked könnyen jár a szád, nam az IFÁ-k tolnak fel az emelkedőn. :lol: Hűha, jó üres! :excl: Sima ügy volt kikapni? Hol csináljátok és kivel? :( Baccus, itt 14fok van! :lol: Sok minden nem maradt. Lehet kuplung csere sem ártana...? Hát volt mit lekötni róla. Mert először csak tömítés csere lett volna. De így akkor már nyomáspróba is lesz. Szombathelyen, egyik ismerős. Mondottam, Győrig már nem akartam elmenni így vele. Pedig tudom hogy nagyon meg akartad csinálni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Majd egy talin személyesen....... :lol: Na JÓCCAKÁT!!!! :( :excl: LOL. Majd pon ilyen dogokon szívom fel magam. Nem fáj ha valaki többet tud nállam, esetleg jobban. Az elő adás mód a nem mind1 de hát..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Na mert valaki pont v6osról keres infót Astra rovatba. Amúgy x25xe van és c25xe. az xev-ben hibáztam..... Elnézést a hülyeségért. 95' től X25xe lett ez volt az ekotek. Sose rágtam be a megmozdulásaidra. De most valahogy megütött. . :excl: Tudod, van akik beépítik astraba, és elég hülyén nézne ki, ha mantásoktól kérne segítséget. :( Majd egy talin személyesen....... :lol: Na JÓCCAKÁT!!!! :lol: Már találkoztunk, segítettem is neki nem kevésszer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Tudod, van akik beépítik astraba, és elég hülyén nézne ki, ha mantásoktól kérne segítséget. :excl: Lol. Hát akkor lehet ez is az én tudatlanságomat bizonyítja. De szerintem a fórum fennállása óta SENKI nem kért infót Astra v6osítás miatt... Ja és nincs 3.2es X30XE van. javítanám magam az utókornak. Esetleg ha valaki építene v6ot Astrába. Akkor ne fals infót kapjon :( És aki V8asítani akar annak ajánlom figyelmébe az Y57XE-t És igen segítettél is. Azért fordultam hozzád mert tudom hogy értesz a lovakhoz. Csak ismétlem magam az előadás mód nem jött be most. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Lol. Hát akkor lehet ez is az én tudatlanságomat bizonyítja. De szerintem a fórum fennállása óta SENKI nem kért infót Astra v6osítás miatt... Ja és nincs 3.2es X30XE van. javítanám magam az utókornak. Esetleg ha valaki építene v6ot Astrába. Akkor ne fals infót kapjon :excl: És aki V8asítani akar annak ajánlom figyelmébe az Y57XE-t V8 már nem fér be astrába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 V8 már nem fér be astrába. Megin fals infót közvetítek. Ilyen nincs. Pedig elképzeltem, hogy holnap EZREK fognak írni, hogy honnan lehet szerezni v8as blokkot. És milyen motortartó bak kell, hogy Astrába mehessen. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 V8 már nem fér be astrába. van az a flex :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Lol. Hát akkor lehet ez is az én tudatlanságomat bizonyítja. De szerintem a fórum fennállása óta SENKI nem kért infót Astra v6osítás miatt... Ja és nincs 3.2es X30XE van. javítanám magam az utókornak. Esetleg ha valaki építene v6ot Astrába. Akkor ne fals infót kapjon :excl: És aki V8asítani akar annak ajánlom figyelmébe az Y57XE-t És igen segítettél is. Azért fordultam hozzád mert tudom hogy értesz a lovakhoz. Csak ismétlem magam az előadás mód nem jött be most. :( Van 3.2 is. :lol: Nem felétlen kérdeznek, mert 1: nem mernek. 2: már tudják kihez kell fordulniuk 3: inkább utánaolvasnak 4: nekiáll próbálkozni 5: már tudja hogy kell . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 V8 már nem fér be astrába. A f.szt nem :excl: (most sajnálom hogy nem fényképeztem le :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Van 3.2 is. :( Nem felétlen kérdeznek, mert 1: nem mernek. 2: már tudják kihez kell fordulniuk 3: inkább utánaolvasnak 4: nekiáll próbálkozni 5: már tudja hogy kell . . . 6. félnek spzolitól... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Van 3.2 is. :excl: Nem felétlen kérdeznek, mert 1: nem mernek. 2: már tudják kihez kell fordulniuk 3: inkább utánaolvasnak 4: nekiáll próbálkozni 5: már tudja hogy kell . . . De akkor miért ugattál le? ezt magyarázd most már csak meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 6. félnek spzolitól... :excl: Ez az 1es pontnak is megfelel. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 De akkor miért ugattál le? ezt magyarázd most már csak meg. Mert ######ságot beszéltél, azért. :( De ezt már beláttad az előbb, úgyh felesleges megint nekifutni. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Ez az 1es pontnak is megfelel. :excl: De csak annak aki ismeri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts