Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Sziasztok! Egy 98-as Astra caravánom van.A motor hangja szép semmi gond csak az autó nem húz s végsebességre nem megy csak 130 km/h-t. Turbó probléma vagy vákum szelep? Szóval, a caravan az nem igazán határolja be hogy milyen motor van benne :excl: A tyurboból gondolom hogy dízel, de ha a turbo nem menne, akkor húzni se húzna úgy mint kéne, mert az ugye nem csak a végsebességet növeli. Vákumszelep... van egy pár benne :( Füstje van? Indulni hogy indul? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 3-4 nap éslepereg, mertkiszárad akezeden, s a bőr ugyehajlékony. Le fog peregni magátol, mint a pillanatragasztó is :lol: Ezt inkább hagyjuk :lol: :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Két sztori jut eszembe róla, az egyik amikor körbefújtuk az ajtót, a kolléga meg a másik oldalon állt, pont telibeverte a hab. :( A másik amikor a házigazda az éppen berakott ablak alatt sertepertélt, és egy leeső habdarabka a kezére került. Mondtuk ne nyúljon hozzá, ha megszárad simán levághatja ollóval a szőrrel együtt. 2 perc mulva megjött a felesége, odamegy és megszólalt: Béla valami van a kezeden! És egy mozdulattal szétkente az egész alkarján, aztán csodákozva nézte a ragacsos tenyerét. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Az egy szigorúan titkos, csak is szekta tagoknak szóló rendezvény... :excl: Nem halandóknak szól! :( Ha egyszer elkészül a te kocsid is, na meg az enyémet is összerakom, akkor szervezetnénk ewgy illegális opelos talit :lol: Igazad van, de azért ez így kicsit erős. :lol: 128+64+32=224 :lol: Látom jobban jártam, hogy aludtam délután 3 ig, utána meg 4től 7 ig behúztam a tápkábelt, az RCA kábelt, meg a két hátsó hangszóróhoz a hangszóró kábelét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ha egyszer elkészül a te kocsid is, na meg az enyémet is összerakom, akkor szervezetnénk ewgy illegális opelos talit :( Na erről beszéltem... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Na erről beszéltem... :excl: Nekem van erre egy jó, egyszavas kifejezésem, ami már számtalanszor bizonyított. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ha egyszer elkészül a te kocsid is, na meg az enyémet is összerakom, akkor szervezetnénk ewgy illegális opelos talit :excl: Max január... akkor viszem műszakira, mert a biztosítás kedvezményem akkortól lesz érvényes! De jó lenne már összejönni! Csak most ez a nyavajás hőgomba adta fel a leckét, nem tudom hogy milyen kell ehez az órához... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Na erről beszéltem... :excl: Illegálisopelos talikrolbeszéltél? :lol: Na erről lemaradam akkor. Szerintem nagyon nem erről beszéltél szóval.. Nekem van erre egy jó, egyszavas kifejezésem, ami már számtalanszor bizonyított. :lol: mi is az? Max január... akkor viszem műszakira, mert a biztosítás kedvezményem akkortól lesz érvényes! De jó lenne már összejönni! Csak most ez a nyavajás hőgomba adta fel a leckét, nem tudom hogy milyen kell ehez az órához... Én mondani akartam, hogy az tuti nem lesz jó, mivel az 1.7d is rajta van, azok meg többnyire nem fordulatszámmérősök. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én mondani akartam, hogy az tuti nem lesz jó, mivel az 1.7d is rajta van, azok meg többnyire nem fordulatszámmérősök. :( 1.7TD van rajta. A másikon meg meg sem említik a dízelt... Fogalmam sincs, hogy milyet vegyek bele, hogy ha 90fokos a víz, a mutató ne 85foknál álljon meg :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nekem van erre egy jó, egyszavas kifejezésem, ami már számtalanszor bizonyított. :excl: Ne hergelj! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Max január... akkor viszem műszakira, mert a biztosítás kedvezményem akkortól lesz érvényes! De jó lenne már összejönni! Csak most ez a nyavajás hőgomba adta fel a leckét, nem tudom hogy milyen kell ehez az órához... Ha el tudod érni a srácot, akitől vetted, kérdezd meg tőle annak a gombának a számát, amivel jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ha el tudod érni a srácot, akitől vetted, kérdezd meg tőle annak a gombának a számát, amivel jó volt. Már visszaírt és nem tudja, hogy milyenből való... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 1.7TD van rajta. A másikon meg meg sem említik a dízelt... Fogalmam sincs, hogy milyet vegyek bele, hogy ha 90fokos a víz, a mutató ne 85foknál álljon meg :excl: semmi utalás nincs hozzá sajnos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 semmi utalás nincs hozzá sajnos :( Nem baj, lett egy tartalék a másik órához :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nem baj, lett egy tartalék a másik órához :excl: Egyébként senkinek sincs olyan hőmérős órája, aminekez a 110es skálája lenne? Leolvasható a helyén is egy tükörrel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Estét! Én már lemaradtam mindenről? Hát engem ki fog bannolni? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Estét! Én már lemaradtam mindenről? Hát engem ki fog bannolni? :excl: Én Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én És szólsz majd előre, vagy meglepetésként fog érni? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 És szólsz majd előre, vagy meglepetésként fog érni? :excl: Majd lepődj meg, ha szól :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Eeerre egy talin felajánlom a testemet, ha nem gond... :excl: :( :lol: Persze csakis tesztelés gyanánt... :lol: Hihetetlenül önfeláldozó vagy. :lol: Én már lemaradtam mindenről?... Mondtam már, gyere sűrűbben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hihetetlenül önfeláldozó vagy. :( Én beáldozok érte egy pár kürtöskalácsot is :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én beáldozok érte egy pár kürtöskalácsot is :excl: :( Mármint Neki vagy Te szeretnél masszírozást? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Mondtam már, gyere sűrűbben. :( Hát kell némi motiváció, tudod... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hát kell némi motiváció, tudod... :excl: Láthatod, dolgozom az ügyön. :lol: Első körben igyekezlek szóval tartani, a többit meg majd kitalálom később. :lol: De mára már elfáradtam. Jó éjszakát Mindenkinek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Mármint Neki vagy Te szeretnél masszírozást? :excl: Szerinted majd azért perkálom a kalácsot, hogy ő masszírozódjon...? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts