hening Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én nem értem az embereket. Mondjátok meg nekem, muszáj beszólogatni a másiknak, meg minden kis xarságon megsértődni? Jó lenne, ha nem erről lenne szó már megint. Van aki úgy gondolja, hogy részt kíván venni klub támogatásában, más pedig nem. Az utóbbi ne csodálkozzon, ha nem hívják meg egy klubtagoknak rendezett találkozóra. Természetesen ez a magánvéleményem, és lehet róla vitázni. De nem fogok. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én nem értem az embereket. Mondjátok meg nekem, muszáj beszólogatni a másiknak, meg minden kis xarságon megsértődni? Jó lenne, ha nem erről lenne szó már megint. Van aki úgy gondolja, hogy részt kíván venni klub támogatásában, más pedig nem. Az utóbbi ne csodálkozzon, ha nem hívják meg egy klubtagoknak rendezett találkozóra. Természetesen ez a magánvéleményem, és lehet róla vitázni. De nem fogok. :lol: Én ezt úgy fogom fel, minthogy segíteni pl az árvízkárusultakon és alapítványnak befizetni. Csak itt az egyesület működését támogatom és hogy ez a fórum üzemeljen tovább. :excl: Nade kussolok, mert (megint/még) nem vagyok klubtag. :( :lol: Ja és egyetértek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Pedig nekem is így jött le mint ahogy Lali mondta. Régen latolgattam, hogy fizessem-e be a pénzt.. Aztán volt 1-2 tényező/ember/megnyilvánulás ami elvette a kedvemet az egésztől .Én is csak 1 jópár ember miatt jövök ide...Nem kell hozzá szemfülesnek lenni, szinte mindíg az egyéb csevegésben vagyok. Hirdetéseket sose adok fel, ha adok akkoris azért mert megkért egy ismerősöm, még mielőtt bárki is jönne az eladóban levő senatorral. Ám ha valaki nem bírja a pofámat (de tudtommal sose ártottam senkinek) akkor mondja meg, bannoljatok le aztán ennyi voltam, de azt én sem tűröm el, hogy úgy beszéljenek velem mint ahogy az utolsó kutyával nem szokás. Nem hiszem, hogy én ilyen hangnemet ütöttem meg veled szemben... Másfelöl a válaszodban ott az adott kérdésre a válasz: Én is csak 1 jópár ember miatt jövök ide... Mindegy, én is úgy vagyok vele, hogy inkább ne vitázzunk ezen...kár a gőzért. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én nem értem az embereket. Mondjátok meg nekem, muszáj beszólogatni a másiknak, meg minden kis xarságon megsértődni? Jó lenne, ha nem erről lenne szó már megint. Van aki úgy gondolja, hogy részt kíván venni klub támogatásában, más pedig nem. Az utóbbi ne csodálkozzon, ha nem hívják meg egy klubtagoknak rendezett találkozóra. Természetesen ez a magánvéleményem, és lehet róla vitázni. De nem fogok. :excl: Majd vitáznak rajta mások. :( Érdekes, hogy aki nem tudott eljutni, de szeretett volna hozzátenni annak sikerült. Jah, ujjal mutogatok rátok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én nem értem az embereket. Mondjátok meg nekem, muszáj beszólogatni a másiknak, meg minden kis xarságon megsértődni? Jó lenne, ha nem erről lenne szó már megint. Van aki úgy gondolja, hogy részt kíván venni klub támogatásában, más pedig nem. Az utóbbi ne csodálkozzon, ha nem hívják meg egy klubtagoknak rendezett találkozóra. Természetesen ez a magánvéleményem, és lehet róla vitázni. De nem fogok. :excl: Pontosan erről van szó! Érdekes módon te is átlátod mirőpl beszélünk itt Lacival, mert te is voltál olyan talin, mint pl a tegnap esti. Mc-elek barátom szerintem a tegnapi este után értette meg, miről is szól ez a klubbozás. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Pontosan erről van szó! Érdekes módon te is átlátod mirőpl beszélünk itt Lacival, mert te is voltál olyan talin, mint pl a tegnap esti. Mc-elek barátom szerintem a tegnapi este után értette meg, miről is szól ez a klubbozás. :lol: Ha még emlékszik rá... :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Majd vitáznak rajta mások. :( Érdekes, hogy aki nem tudott eljutni, de szeretett volna hozzátenni annak sikerült. Jah, ujjal mutogatok rátok. :lol: Lélekben ott volt velünk Kárcsi apánk! :lol: ...meg sütiben! Ha most Karesz azzal jön, hogy megint csak a süti miatt haverkodunk vele, esküszöm győrig megyek el, hogy csókot nyomjak a kopasz fejére! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ha még emlékszik rá... :( :lol: Az elején még igen! :lol: Az interaktív élő fórum bitang jó vót! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Lélekben ott volt velünk Kárcsi apánk! :lol: ...meg sütiben! Ha most Karesz azzal jön, hogy megint csak a süti miatt haverkodunk vele, esküszöm győrig megyek el, hogy csókot nyomjak a kopasz fejére! :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ha még emlékszik rá... :lol: :lol: Gyere igyunk valamit :excl: :( Emlékszek mindenre ,és tök jól éreztem magam... Attól függetlenül hogy most voltam először ilyen talin. Nagyon pozitív élmény ,nagyon jó társaság . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Az elején még igen! :lol: Az interaktív élő fórum bitang jó vót! :lol: A végén már órát szereltem :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Attól függetlenül hogy most voltam először ilyen talin. Nagyon pozitív élmény ,nagyon jó társaság . :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nah... már megint lemaradtam a műsorról :excl: Pedig bírom a " nem is igazi beszólás, de azért egy szót kiemelve qrvára megsértődés" játékot :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hogyan lehet leszedni a PUR-habot a kezemről? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hogyan lehet leszedni a PUR-habot a kezemről? :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hogyan lehet leszedni a PUR-habot a kezemről? :excl: van hozzá lemosó :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 :( :lol: :lol: Ez az, nehogy segítsél! :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hogyan lehet leszedni a PUR-habot a kezemről? :excl: Valamelyik barkács-bótban láttam PUR-hab oldót :( Eszembe is jutott milyen egyszerű lenne kezet mosni, ha nem mindig akkor látnék ilyet, amikor éppen nincs rá szükségem. Persze amikor a fél szoba tele van habbal, akkor tuti nem találok majd ilyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 van hozzá lemosó :( Van, de az csak addíg jó amíg nem száradt meg. Most hogy kezet mostam maradtak foltok az kezemen. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én ezekhez nem tudok mit hozzászólni, mert magam is az "ingyenélők" sorát növelem... (Csak én nem nagyon szeretek belépkedni sehova...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Van, de az csak addíg jó amíg nem száradt meg. Most hogy kezet mostam maradtak foltok az kezemen. :excl: drótkorong :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wolftomi Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Sziasztok! Egy 98-as Astra caravánom van.A motor hangja szép semmi gond csak az autó nem húz s végsebességre nem megy csak 130 km/h-t. Turbó probléma vagy vákum szelep? Hogy kell ezeket a dolgokat leellenőrizni,hogy működnek-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Van, de az csak addíg jó amíg nem száradt meg. Most hogy kezet mostam maradtak foltok az kezemen. :excl: Szólj egy kisgyerekes anyukának. Az profin le tud szedni mindent a kézről, csak közben folyamatosan papolni fog hogy "hogy lehet így összekoszolni magadat, és különben is szobafogság... stb" :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Van, de az csak addíg jó amíg nem száradt meg. Most hogy kezet mostam maradtak foltok az kezemen. :excl: 3-4 nap éslepereg, mertkiszárad akezeden, s a bőr ugyehajlékony. Le fog peregni magátol, mint a pillanatragasztó is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts