Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Én nem értem az embereket. Mondjátok meg nekem, muszáj beszólogatni a másiknak, meg minden kis xarságon megsértődni? Jó lenne, ha nem erről lenne szó már megint. Van aki úgy gondolja, hogy részt kíván venni klub támogatásában, más pedig nem. Az utóbbi ne csodálkozzon, ha nem hívják meg egy klubtagoknak rendezett találkozóra. Természetesen ez a magánvéleményem, és lehet róla vitázni. De nem fogok. :excl:

Megosztás:

Én nem értem az embereket. Mondjátok meg nekem, muszáj beszólogatni a másiknak, meg minden kis xarságon megsértődni? Jó lenne, ha nem erről lenne szó már megint. Van aki úgy gondolja, hogy részt kíván venni klub támogatásában, más pedig nem. Az utóbbi ne csodálkozzon, ha nem hívják meg egy klubtagoknak rendezett találkozóra. Természetesen ez a magánvéleményem, és lehet róla vitázni. De nem fogok. :lol:

Én ezt úgy fogom fel, minthogy segíteni pl az árvízkárusultakon és alapítványnak befizetni. Csak itt az egyesület működését támogatom és hogy ez a fórum üzemeljen tovább. :excl:

Nade kussolok, mert (megint/még) nem vagyok klubtag. :( :lol:

Ja és egyetértek. :lol:

Megosztás:

Pedig nekem is így jött le mint ahogy Lali mondta. Régen latolgattam, hogy fizessem-e be a pénzt.. Aztán volt 1-2 tényező/ember/megnyilvánulás ami elvette a kedvemet az egésztől .Én is csak 1 jópár ember miatt jövök ide...Nem kell hozzá szemfülesnek lenni, szinte mindíg az egyéb csevegésben vagyok. Hirdetéseket sose adok fel, ha adok akkoris azért mert megkért egy ismerősöm, még mielőtt bárki is jönne az eladóban levő senatorral. Ám ha valaki nem bírja a pofámat (de tudtommal sose ártottam senkinek) akkor mondja meg, bannoljatok le aztán ennyi voltam, de azt én sem tűröm el, hogy úgy beszéljenek velem mint ahogy az utolsó kutyával nem szokás.

Nem hiszem, hogy én ilyen hangnemet ütöttem meg veled szemben...

Másfelöl a válaszodban ott az adott kérdésre a válasz:

Én is csak 1 jópár ember miatt jövök ide...

Mindegy, én is úgy vagyok vele, hogy inkább ne vitázzunk ezen...kár a gőzért. :excl:

Megosztás:

Én nem értem az embereket. Mondjátok meg nekem, muszáj beszólogatni a másiknak, meg minden kis xarságon megsértődni? Jó lenne, ha nem erről lenne szó már megint. Van aki úgy gondolja, hogy részt kíván venni klub támogatásában, más pedig nem. Az utóbbi ne csodálkozzon, ha nem hívják meg egy klubtagoknak rendezett találkozóra. Természetesen ez a magánvéleményem, és lehet róla vitázni. De nem fogok. :excl:

Majd vitáznak rajta mások. :( Érdekes, hogy aki nem tudott eljutni, de szeretett volna hozzátenni annak sikerült. Jah, ujjal mutogatok rátok. :lol:

Megosztás:

Pontosan erről van szó!

Érdekes módon te is átlátod mirőpl beszélünk itt Lacival, mert te is voltál olyan talin, mint pl a tegnap esti.

Mc-elek barátom szerintem a tegnapi este után értette meg, miről is szól ez a klubbozás. :(

Megosztás:

Pontosan erről van szó!

Érdekes módon te is átlátod mirőpl beszélünk itt Lacival, mert te is voltál olyan talin, mint pl a tegnap esti.

Mc-elek barátom szerintem a tegnapi este után értette meg, miről is szól ez a klubbozás. :lol:

Ha még emlékszik rá... :excl: :(

Megosztás:

Majd vitáznak rajta mások. :( Érdekes, hogy aki nem tudott eljutni, de szeretett volna hozzátenni annak sikerült. Jah, ujjal mutogatok rátok. :lol:

Lélekben ott volt velünk Kárcsi apánk! :lol: ...meg sütiben!

Ha most Karesz azzal jön, hogy megint csak a süti miatt haverkodunk vele, esküszöm győrig megyek el, hogy csókot nyomjak a kopasz fejére! :excl:

Megosztás:

Hogyan lehet leszedni a PUR-habot a kezemről? :excl:

Valamelyik barkács-bótban láttam PUR-hab oldót :( Eszembe is jutott milyen egyszerű lenne kezet mosni, ha nem mindig akkor látnék ilyet, amikor éppen nincs rá szükségem. Persze amikor a fél szoba tele van habbal, akkor tuti nem találok majd ilyet :lol:

Megosztás:

Van, de az csak addíg jó amíg nem száradt meg. Most hogy kezet mostam maradtak foltok az kezemen. :excl:

Szólj egy kisgyerekes anyukának. Az profin le tud szedni mindent a kézről, csak közben folyamatosan papolni fog hogy "hogy lehet így összekoszolni magadat, és különben is szobafogság... stb" :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.