J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 évzáró buli vagy mi ez? Egen! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 évzáró buli vagy mi ez? Az egy szigorúan titkos, csak is szekta tagoknak szóló rendezvény... :excl: Nem halandóknak szól! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Az egy szigorúan titkos, csak is szekta tagoknak szóló rendezvény... :excl: Nem halandóknak szól! :( Azoknak szól, akik nem sajnálnak pici pénzzel támogatni a klubot és nem ingyenélőként használva azt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Az egy szigorúan titkos, csak is szekta tagoknak szóló rendezvény... :excl: Nem halandóknak szól! :( :lol: :lol: :lol: Máshol vagyok szektatag :o Pszilaj! Pénteken a fórum parkolójában (legfelső szint) fél 7 körül ott leszek. Igaz autó nélkül...de úgyis tanfolyam után arra járok. Ha gondolod viszem a transzmittert. :D Következő alkalomtól nem a főnixnél vannak a pénteki találkozók hanem az előbb említett helyen. Azoknak szól, akik nem sajnálnak pici pénzzel támogatni a klubot és nem ingyenélőként használva azt... :D Ingyenélő...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Gondolom nem sok jogtisztaság van abban a telepítő lemezben :excl: onnantól simán lehet benne rootkit és akkor a többiről nem is beszéltünk.. :lol: A netről letöltött oprendszerek nem jogtiszták? :lol: Hűha! :lol: :o Megeshet, de elég ritka jelenség a BIOS és mem vírus. Balszerencse a második nevem! :D Fejlemények: Kikaptam a fenti gépből a DVD-olvasót, lezúgtam vele a pincébe, rányomtam a gépre, be az Xp-lemezt BIOS-ba átállít, hogy lemezről butoljon. Bejön a kezdő képernyő, véletlenül merevlemezről indít-ra kattint, elindul a gép. Következő lépésként kikaptam a lemezt, úgyis indult, kivettem a DVD-olvasót, rányomtam egy régi lemezmeghajtót, akkor is jó. Érteni nem értem, de most műkszik. :( Találtam még pár RAM-ot, úgyhogy bővítettem a 128-at 224-re. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ingyenélő...? :( Mér? Lehet ezt másképp nevezeni? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Mér? Lehet ezt másképp nevezeni? :excl: Mármint mit? A fórum használatát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Azoknak szól, akik nem sajnálnak pici pénzzel támogatni a klubot és nem ingyenélőként használva azt... :D Khm, kinek mi a pici :excl: A netről letöltött oprendszerek nem jogtiszták? :lol: Hűha! :lol: :D Találtam még pár RAM-ot, úgyhogy bővítettem a 128-at 224-re. :o Attól függ honnan töltöd le és attól is, hogy az ott megtalálhatóak honnan vagy kitől származnak :( Azt hogy csináltad? :lol: Jah, ok, nem 2 slotos alaplap.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Találtam még pár RAM-ot, úgyhogy bővítettem a 128-at 224-re. :excl: Az hogy jött ki? :( EDO-RAM? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Mármint mit? A fórum használatát? Igen... Khm, kinek mi a pici :excl: Nem hinném, hogy a 3500Ft földhözvágna egy évben... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nem hinném, hogy a 3500Ft földhözvágna egy évben... :excl: Amúgy kár, hogy nincsen támogatói...tegyükfel egy ezres egy évben, és akkor a fórum fenntartásába máris besegítettünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Mér? Lehet ezt másképp nevezeni? :excl: Igazad van, de azért ez így kicsit erős. :lol: Az hogy jött ki? :( EDO-RAM? :lol: 128+64+32=224 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Az már 12liter nyál. Havi 1liter, de nyilván csak én vagyok ilyen gazdag. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Amúgy kár, hogy nincsen támogatói...tegyükfel egy ezres egy évben, és akkor a fórum fenntartásába máris besegítettünk. Számolj kicsit utána... Ha kiváltod a klubkártyával, tankolásonként 5Ft minusz...visszajön az ára, plusz ott van az a jó érzés, hogy segíted a működést. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nem hinném, hogy a 3500Ft földhözvágna egy évben... :lol: Ennyit még nem is sajnálnék bedobni ide is.. :lol: Amúgy kár, hogy nincsen támogatói...tegyük fel egy ezres egy évben, és akkor a fórum fenntartásába máris besegítettünk. Pontosan :lol: de van ahol csak azt látják, hogy ingyenélő vagy viszont nekem 3500 forintot úgy kiadni hogy sehol semmi kedvezmény -még találkozón sem..hát kössz. Nem várom el az ingyét de azért legyünk már korrektek egymáshoz valamilyen formában. Nyilvánvaló, hogy az "adok"-ért egy kis "kapok"-ot is elvárhat(na) az ember :excl: de asszem ezt Seth írta le a legértelmesebben az oda megfelelő helyre.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Igazad van, de azért ez így kicsit erős. :lol: Nomen est omen! :lol: 128+64+32=224 :excl: S most hasít a gép? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Ezerszer lerágott csont, ne kezdjük megint. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Pontosan :lol: de van ahol csak azt látják, hogy ingyenélő vagy viszont nekem 3500 forintot úgy kiadni hogy sehol semmi kedvezmény -még találkozón sem..hát kössz. Nem várom el az ingyét de azért legyünk már korrektek egymáshoz valamilyen formában. Nyilvánvaló, hogy az "adok"-ért egy kis "kapok"-ot is elvárhat(na) az ember :excl: de asszem ezt Seth írta le a legértelmesebben az oda megfelelő helyre.. :( Kitudnám fejteni, de azt hiszem elég súlyos vita lenne belőle, okos enged alapon inkább nem megyek bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nomen est omen! :( S most hasít a gép? :excl: Nem, de szerintem a videókari fogja meg. Valami 3D Trió -szerüség. A Winamp elmegy rajta , nekem csak erre kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nem, de szerintem a videókari fogja meg. Valami 3D Trió -szerüség. A Winamp elmegy rajta , nekem csak erre kell. Kenyérszeletelésre is jó lehet még. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nem szándékom vitatkozni olyan dolgokon, amit sokan nem képesek felfogni, de azt tudni kéne, hogy ez egy hivatalosan bejegyzett egyesület, könyvelővel, informatikai költségekkel, saját, hivatalos fórummal, nem pedig ingyenesgéfórummal... Csak 1 kérdés: amoda adnak kedvezményt találkozókon belépéskor, vagy egyáltalán létezik országosan többezer helyen használható kedvezményt adó kártya? Sproli írta le jól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Kenyérszeletelésre is jó lehet még. :( Arra van szeletelőgép. Ingyen vót, előtte az MP3-at nyomattam 2.1 hangszorópárral megtuningolva, de untam már az állandó elemcserét. Bár lehet a számítógép+monitor többet eszik. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Kenyérszeletelésre is jó lehet még. :excl: Vagy macskát dobálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Arra van szeletelőgép. Ingyen vót, előtte az MP3-at nyomattam 2.1 hangszorópárral megtuningolva, de untam már az állandó elemcserét. Bár lehet a számítógép+monitor többet eszik. :excl: 2.1el is kenyeret szeleteltél? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Én szeretem ezzel kényeztetni a másikat. :excl: Azt nem tudom jól csinálom-e, de eddig még senki sem panaszkodott. :lol: Eeerre egy talin felajánlom a testemet, ha nem gond... :( :lol: :lol: Persze csakis tesztelés gyanánt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts