Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 EPC-m nincs unix meg nemismeri az EPC-t... akkor lehet azért nem jött be, mert Lalee elírta a aszámot, majd ha neki bevált, akkor vagy megírja a számot nekem, vagy vesz nekem egyet és elküldi vagy vmi :lol: Veszek neked egyet és elküldöm :( Ha beválik! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 De nagy lett a csend. Mindenki alszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 De nagy lett a csend. Mindenki alszik? Nabammeg... Most itt a nagy kiabálásoddal felkeltettél :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nabammeg... Most itt a nagy kiabálásoddal felkeltettél :excl: :lol: :lol: utálok aludni amikor nincs itthon az autó..tavaly kezdődött...Elkezdtem vele álmodni..és minden éjszaka azt álmodom, hogy a seggarc zsaruk bemérnek.... :( Tegnap se volt ez másképp...Megint bemértek. Ma éjszaka ha elalszok megint nyomni fogom megint be fognak mérni és megint úgy kelek fel hogy a rohadt életbe már megint ez volt.. :lol: Lehet be vagyok szűkülve? :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 :lol: :lol: utálok aludni amikor nincs itthon az autó..tavaly kezdődött...Elkezdtem vele álmodni..és minden éjszaka azt álmodom, hogy a seggarc zsaruk bemérnek.... :excl: Tegnap se volt ez másképp...Megint bemértek. Ma éjszaka ha elalszok megint nyomni fogom megint be fognak mérni és megint úgy kelek fel hogy a rohadt életbe már megint ez volt.. :( Ma este vedd le a rendszámot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nabammeg... Most itt a nagy kiabálásoddal felkeltettél :excl: :lol: :lol: :o utálok aludni amikor nincs itthon az autó..tavaly kezdődött...Elkezdtem vele álmodni..és minden éjszaka azt álmodom, hogy a seggarc zsaruk bemérnek.... :( Tegnap se volt ez másképp...Megint bemértek. Ma éjszaka ha elalszok megint nyomni fogom megint be fognak mérni és megint úgy kelek fel hogy a rohadt életbe már megint ez volt.. :lol: Lehet be vagyok szűkülve? :lol: :D Erre ma már vannak nagyon jó gyógyszerek! Kezeltesd magad :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Ma este vedd le a rendszámot :D :excl: :( :lol: Az akkor nem jut eszembe...vagy csak idő nincs rá. Olyan is volt, hogy álmomba elindultam a !balatonra! az astrával..és az !M3ason! átalakult !biciklivé! :lol: Vagy a tudatalattiba benne van, hogy lassú és a pályán 1-2 komolyabb gép mellett olyan mintha bicikli lenne vagy csak szimplán hülye vagyok.. :lol: Erre ma már vannak nagyon jó gyógyszerek! Kezeltesd magad :lol: :o Szintén zenész? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 :excl: :( :lol: Az akkor nem jut eszembe...vagy csak idő nincs rá. Olyan is volt, hogy álmomba elindultam a !balatonra! az astrával..és az !M3ason! átalakult !biciklivé! :lol: Vagy a tudatalattiba benne van, hogy lassú és a pályán 1-2 komolyabb gép mellett olyan mintha bicikli lenne vagy csak szimplán hülye vagyok.. :lol: Szintén zenész? :lol: Ha fogadni kéne, én erre tennék B) :o ;) Megyek és iszok egy kicsit (az ablakmosóból :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Ha fogadni kéne, én erre tennék :o :excl: :D Megyek és iszok egy kicsit (az ablakmosóból :( :lol: ) :lol: :lol: Vigyázz nehogy döglött birkákon menj végig...(a kocsival)....debrecen főterén.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 :excl: :( Vigyázz nehogy döglött birkákon menj végig...(a kocsival)....debrecen főterén.... :lol: Majd kerülök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Majd kerülök :lol: :lol: Na jó..elteszem magam holnapra..vagy mára...hmm...Szóval alszok. Remélem ma éjszaka nem mérnek be.. :excl: Jó éjt Mindenkinek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 pudingok. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 pudingok. :( Mi van? Téged is letrafiztak? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Új srác. De szép a caravanja :lol: Aza-az és mikor tilt? :excl: :lol: Amikor mondta a szerelő hgy lehet kéne keresni katalizátort mert ez már elképzelhető hogy nagyon be van tömődve akkor átjártam 1 jópár bontót. 1 helyen pedig mondták, hogy a katalizátorokat a bontók a platina miatt szétszedik ezért alig kapni bontottat. Meg aki ellopja nem hiszem hogy a saját kocsija alá lopná, vagy eladná...SZINEZSFÍM DEZSVÍR... :lol: Hidd el így van ez. Az új munkatársam aki hozta a gépalkatrészt, ő is testvír, de a normális fajtából. Szintén gyüjti a vasat, de ő megkérdi hogy elviheti-e. Feldobáltuk a platóra a régi csatornákat , ő meg ment előttem mocival mutatta hova kell vinni. Megállt a stoptáblánál, beszótam a kocsiba, most tényleg tudja mit jelent, vagy azt is vissszük? Vót röhögés. :( Amúgy sikerült a telepítés, a következő konfigurációt raktam össze: AMD 1 gigás proci, 3S Trió Videókari, 128 Mega RAM, 4 gigás vinyó, hasítt mint atom. :lol: Alaplapi hangkártya, a CD-olvasót lehúztam róla, csak a vinyó van benne, viszont van rajta USB-port rá tudom nyomatni a számokat a lejátszóról. Telepítéskor egyszer bevillant egy szép kék képernyő az első ujrainduláskor, remélem többet nem lesz. Útólag nem fejtámlás Caravan-ba lehet valahogy fejtámláka importálni hátra? Szerintem igen, én is tervezek ilyet, de még csak egy fejtámlás első ülés jött össze plusszban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szerintem igen, én is tervezek ilyet, de még csak egy fejtámlás első ülés jött össze plusszban. Nekem csak elöl fejtámlásak... :( Viszont tervezem az egész belsejét kicserélni feketére, mert ez a szürke nem tetszik :lol: Ha valahol jóáron sikerülne hozájutnom egy komplett fekete belsőre, rögtön rácsapnék! :excl: Na lépek ki az autóhoz, lemosom, motormosás, hőgomba próba stb... este jövök! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 ... Nem rossz de mintha volna benne egy kis kántri meg egy kis pánk fíling, nem? :excl: ... Az. R'N'R Metal. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Hívott ma egy csóka, hogy kéne neki km-óra. Eddig pipa, az van nekem (egy pár :( ) DE, Neki egy egyhat benyába kéne beletenni, az enyémek meg dizilekből vannak. Maga a km-óra, (a sebességjeladót leszámítva) jó hozzá? Illetve 1.6 16szelepesekben w1111 vagy w1102-es van? :excl: (csak mert ilyenjeim vannak :lol: ) Az enyémben w1102-es van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Az enyémben w1102-es van. Akkor neki is legyen jó :o Köszi :excl: Én 195-öst nem raknék egy 60 lovas gép alá (attól függetlenül, hogy most nekem is az van), mert nagyon fogja. Ráadásul nagyot dob a fogyin is, kb 1-1,5 litert. Maradj max a 185/60x15-nél. Az lesz az ideális választás a váltóméretek közül. Amúgy felni, és gumi terén vannak ám nagyobb "SP"ílerek is a felhasználól között. :( :D :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szerintem mást nem is tettek be F astrába. 1111, meg 1102. Nem? LEgalábbis vectrába láttam csak ettől eltérőt, de ott a tank is 60 literig van. Zsír..nem mértek be :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szerintem mást nem is tettek be F astrába. 1111, meg 1102. Nem? LEgalábbis vectrába láttam csak ettől eltérőt, de ott a tank is 60 literig van. Zsír..nem mértek be :( Szerintem is, csak a "szerintem"re nem lehet annyira eladásokat építeni, mint a "tudom"ra :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szerintem is, csak a "szerintem"re nem lehet annyira eladásokat építeni, mint a "tudom"ra :excl: óóó dehogynem.. :( csak akkor lehet később szidni fognak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 óóó dehogynem.. :excl: csak akkor lehet később szidni fognak Nem később, mert "helyben fogyasztja" a kedves vendég :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nem később, mert "helyben fogyasztja" a kedves vendég :excl: :lol: Jaaaaa...hát úgy tényleg nem lehet. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Nekem is sikerült beszerezni egy EPC nagyon zsír már az Astra J is benne van. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November14, 2010 Megoszt Elküldve November14, 2010 Szerintem is, csak a "szerintem"re nem lehet annyira eladásokat építeni, mint a "tudom"ra :excl: óóó dehogynem.. :( csak akkor lehet később szidni fognak Ezért szoktam én alkalmazni a "talán" "úgy rémlik" "valaki azt mondta" kifejezéseket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts