Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Biztoslehetsz hogy nem a Platinamiatt lopták ki :D Szépen ment egy másik autó alá :lol:

Pontosan :D mivel baromi drága újonnan :excl:

Amikor mondta a szerelő hgy lehet kéne keresni katalizátort mert ez már elképzelhető hogy nagyon be van tömődve akkor átjártam 1 jópár bontót. 1 helyen pedig mondták, hogy a katalizátorokat a bontók a platina miatt szétszedik ezért alig kapni bontottat.

Kompresszort neki tesa :( ja, de a mieinkében még kerámia van B)

..az ac pumpa összeszippantotta a tankot....Jobb mint egy nő :o

:lol: :lol: ez jó :lol: (egyébként ha szmájlit akarsz beilleszteni a szöveg ablakától balra van egy kisebb ablak, abban tudsz válogatni csak katt rá ;) )

Megosztás:

Pontosan :D mivel baromi drága újonnan :excl:

Kompresszort neki tesa :lol: ja, de a mieinkében még kerámia van :D

:lol: :lol: ez jó :o (egyébként ha szmájlit akarsz beilleszteni a szöveg ablakától balra van egy ablak, abban tudsz válogatni B) )

ígye: :(

zsíííír :lol:

Megosztás:

Arra meg már idő nem lesz.. :lol: Még szélvédőt is cserélni kell.... :lol:

Hányszor megküldtem a pofáját

a zenére amikor még száguldozós minimum 4ezernél elváltós korszakomba voltam... :lol: (Tehát generál előtt... :lol: )

Kompresszora biztos van, flex meg Co-ja is :excl: ennyi ami kell hozzá meg vagy fél óra B)

Egy kis 90's mindig jó ha kéznél van :D a maci is kapott a pofájára ma :D kilóötvennel megzavartam vagy 3-4 km-en :( hadd dolgozzanak kicsit az injektorok.. :o

Megosztás:

Kompresszora biztos van, flex meg Co-ja is :excl: ennyi ami kell hozzá meg vagy fél óra :lol:

Egy kis 90's mindig jó ha kéznél van :lol: a maci is kapott a pofájára ma :lol: kilóötvennel megzavartam vagy 3-4 km-en :( hadd dolgozzanak kicsit az injektorok.. :lol:

Multkor mentem vagy 30kmet 130-160 között, meg is látszott az olajon ...

Megosztás:

Kompresszora biztos van, flex meg Co-ja is :excl: ennyi ami kell hozzá meg vagy fél óra :D

Egy kis 90's mindig jó ha kéznél van :D a maci is kapott a pofájára ma :o kilóötvennel megzavartam vagy 3-4 km-en :( hadd dolgozzanak kicsit az injektorok.. :lol:

Tényleg....Igaz. kifújjuk a lakatosmesterrel. Nekem nem volt mostanába nagyon meghajkurászva az astra.... :lol: Legutóbb multhéten vmelyik nap haverral a panorámán pörgettük egy kicsit meg. Nem nagyon tettem 5.-be :lol: Bár amióta a motor fel van újítva azóta nem nagyon bántom. Előtte...én tapostam neki állandóan, fater telivágta állandóan.. Aztán szegény 1 héttel azután adta meg magát, hogy belepakoltuk a sok cuccot, én meg országúton 130alá nem nagyon mentem csak ha muszáj volt(mindezt 5-600kiló rakománnyal). :lol: Ez egy 377ezer kilómétert lefutott mocinak meg nem volt túl egészéges dolog.

Megosztás:

Szerintem elírt egy 0át.

HA sikerül könyöklős plüssöset venni, akkor én kb 5 ezerért hirdetném az enyémet, és az ehhez képest 10x szebb, ha nem 100x :lol:

Én ajtókárpitokkal első-hátsó ülésekkel együtt árultam fél évig 8-ért, utána fél évig 5-ért, és most tartok ott, hogy még mindig megvan a vezető, meg a hátsó ülés :excl: :(

Megosztás:

Tényleg....Igaz. kifújjuk a lakatosmesterrel.

Ugyehogyugye :lol:

Én ajtókárpitokkal első-hátsó ülésekkel együtt árultam fél évig 8-ért, utána fél évig 5-ért, és most tartok ott, hogy még mindig megvan a vezető, meg a hátsó ülés :excl: :(

De legalább meglesz a tévés foteled meg a kis kanapé a nappaliba.. :lol: :lol:

Megosztás:

A szürke ülésed azóta is itt pihen a szobában :lol: :lol: Még tervezés alatt van a lábazata :lol:

Megosztás:

A szürke ülésed azóta is itt pihen a szobában :D :D Még tervezés alatt van a lábazata B)

Azóta nekem is van egy itt :excl: Kibacták a melóhelyemről, :( :lol: Betettem a csomiba, mert nem tudtam hova tenni. Elmentünk haverral mekibe, simán leültem a parkolóban kajálni :lol: :lol: Aztán kellett a hely, és felhoztam a csomiból. Csak nemtom mit kezdjek vele :lol: :o

Megosztás:

http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/op...ra_fejtamla_1db

Ezt is bírom. :lol: kb egy éve árulja, ő is 8-ról kezdte :excl: Én kettőt adtam volna ennyiért, ajándék ülésekkel :(

Szerintem az ilyen hirdetést feladók vagy nagyon szegények, és a kis trabantkájukhoz képest márik fel ezeket a cuccokat, vagy nagyon hülyék, nem látták még a többi ilyen jellegű hirdetést :lol: :lol:

Megosztás:

Szerintem az ilyen hirdetést feladók vagy nagyon szegények, és a kis trabantkájukhoz képest márik fel ezeket a cuccokat, vagy nagyon hülyék, nem látták még a többi ilyen jellegű hirdetést :( :excl:

Útólag nem fejtámlás Caravan-ba lehet valahogy fejtámláka importálni hátra?

Megosztás:

Szerintem az ilyen hirdetést feladók vagy nagyon szegények, és a kis trabantkájukhoz képest márik fel ezeket a cuccokat, vagy nagyon hülyék, nem látták még a többi ilyen jellegű hirdetést :lol: :(

http://racing-bazar.hu/alkatresz/belter/astra_ules

fejtámlás-kartámaszos hátsós? :excl: (két fejtámla áráért a tied :lol: :lol: :lol: )

Megosztás:

Asszony tegnap este éjfél körül közölte, hogy világít a corsában az a kis akkus ikon menet közben.... :(

Agyam ledobta a szíjat......mint a corsa. Egyszerűen eltűnt az 1 hetes szíj...... :lol: Vettem másikat, felteszem, hibátlan.

Ki érti ezt? Délután gyorsan beledobtam a km órát, jéééé müxik a hőfokmérő :lol: , az olajnyomás viszont nem világít, ismétlés a tudás anyja, óra megint ki. Végre megy minden benne. Kicseréltem még a középkonzol izzót....hát nagyobb szopás, mint az astrában. Hiába linkelgeti mindenki az astra Gyik-ot, csak fő vonalakban hasonlít....főleg, hogy a fűtésbox hátulján is van 2 csavar, amiről bölcsen hallgat minden leírás :excl:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.