Novy Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Teljesítménykategóriában lehet :excl: az enyémben még nem volt klíma :lol: a macit valamennyire fogja de nem kifejezetten észrevehető viszont annak ugye utána állítja az anyagot az ecu (vagy mi).. :( Egyértelműen :o ha jövőre sikerül arra flangálnunk kicsit akkor vigyek neked "ezt-azt"? :lol: Nekem hozhatsz bármikor ezt azt, majd csak kezdek vele vmit :lol: A nagy tv-t iselhozhatod, majd kitalálok rá vmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Tessék. :excl: Visit My Website Köcc, ez is szinte minden astráhozhozza :lol: Megvárjuk LAleet éshátha végre ő már sikerrel jár :( Beírtam a Laleeféle számokat az elején akeresőbe, de betöltötte ujra ugyan azt az oldalt és nem történt semmi, be kellene lépni, és úgy?? Vagy príma ez az oldal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Köcc, ez is szinte minden astráhozhozza :lol: Megvárjuk LAleet éshátha végre ő már sikerrel jár :( Beírtam a Laleeféle számokat az elején akeresőbe, de betöltötte ujra ugyan azt az oldalt és nem történt semmi, be kellene lépni, és úgy?? Vagy príma ez az oldal? Az igazáság az, hogy be kéne dobnia, mert a Hans-Pries márkájúnak ugyanaz a katalógus száma, mint a gyári opelé, amit az EPC kiad. Annyi hogy van mögötte egy B+ asszem. :excl: De nekem is azt csinálja, mint neked, úgyhogy passz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Én nyáron egy 1.4 turbódízel poloval mentem amiben van klíma. Nem én vezettem igaz, de amikor bekapcsoltuk a klímát akkor azt mondta a srác, hogy nem igazán fogja vissza. Ez a polo a polos haver nagybátyjának a poloja.. :lol: :lol: :o Egy benyás pörgetve jobban bírja a klímát :excl: Ez ez egy gigás meg már sok is. :lol: a notimban 4 giga van a 7-nek, ez már elég ;) mondjuk a régi asztalimban is elég volt az 1 giga.. :( Nekem hozhatsz bármikor ezt azt, majd csak kezdek vele vmit :D A nagy tv-t is elhozhatod, majd kitalálok rá vmit :D Mennyé' guberálni B) arra meg hidegvíz :lol: műxik.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Az igazáság az, hogy be kéne dobnia, mert a Hans-Pries márkájúnak ugyanaz a katalógus száma, mint a gyári opelé, amit az EPC kiad. Annyi hogy van mögötte egy B+ asszem. :excl: De nekem is azt csinálja, mint neked, úgyhogy passz. :( Akkor megnyugodtam :lol: Majd Lalee megmondja holnap mizu, és akkor csak sikerül megvenni nekem is ugyan azt amit ő vett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 hali, Volna egy garnitúra fekete gyári Astra felnim. 4x100 ET49. Astra F kombiról, fél éves Ceat 195/50/R15 garniturával. Ha valakit érdekel írjon. kép: http://www.b21.hu/crk/felni.jpg Távol álljon tőlem a kötekedés, de miért nem az adok-veszek topikba teszed? Ott még elképzelhető hogy lenne rá vevő is. :excl: Amúgy nem astra F kombi hanem astra F caravan :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Távol álljon tőlem a kötekedés, de miért nem az adok-veszek topikba teszed? Ott még elképzelhető hogy lenne rá vevő is. :( Amúgy nem astra F kombi hanem astra F caravan :lol: Bocsi, új vagyok :excl: Caravan? értem, mint a BMW-knél a Touring? Vagy ezér a kijelentésemért megköveztek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Bocsi, új vagyok :( Caravan? értem, mint a BMW-knél a Touring? Vagy ezér a kijelentésemért megköveztek? :lol: :excl: úgy ahogy mondod :lol: . Mármint nem a megkövezést hanem úgy mint a BMW-nél a touring :lol: Nah de folyt. köv.az egyéb csevegés topikban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Csoccsi srácok :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Csoccsi srácok :( Ahoy. Mióta vagy itt? :lol: (ez de köcsögül hangzik visszaolvasva :lol: :lol: Pedig nem beszólás akart lenni :excl: ) Az avatarod koszos, vagy két színre fényezett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Ahoy. Mióta vagy itt? :( (ez de köcsögül hangzik visszaolvasva :lol: :lol: Pedig nem beszólás akart lenni :excl: ) Új srác. De szép a caravanja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Csoccsi srácok :( Üdv! De szép a caravanja :lol: Ja, dobhatna pár nagyobbacska képet a vasról :lol: mintha bejönnének azok a felgenek.. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Ahoy. Mióta vagy itt? :( (ez de köcsögül hangzik visszaolvasva :lol: :lol: Pedig nem beszólás akart lenni :excl: ) Az avatarod koszos, vagy két színre fényezett? :lol: Vájper csíkot akartam, de megszaladt a kezem, és megmarta a kromofág, aztán berozsdált. Amúgy csak koszos:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Új srác. De szép a caravanja :excl: Köszi;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Vájper csíkot akartam, de megszaladt a kezem, és megmarta a kromofág, aztán berozsdált. Amúgy csak koszos:-) Gondoltam, csak érdekes ahogy világít mellette a tiszta felni :excl: tetszik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Ja, dobhatna pár nagyobbacska képet a vasról :( mintha bejönnének azok a felgenek.. :excl: Jaja nekem is tetszik. És szép nagyon a felnik is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Gondoltam, csak érdekes ahogy világít mellette a tiszta felni :excl: tetszik :( Próbáld ki egyszer, hogy csak a felnit mosod le:-D Ha az egész lelessz mosva egybe, akkor majd csinálok pár képet:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Próbáld ki egyszer, hogy csak a felnit mosod le:-D Ha az egész lelessz mosva egybe, akkor majd csinálok pár képet:-) De mekkora és miféle felnik ezek?? Nagyon bejövősek.. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 De mekkora és miféle felnik ezek?? Nagyon bejövősek.. :( :lol: Ahogy nézem 16 vagy 17 col és RH Cup.. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 De mekkora és miféle felnik ezek?? Nagyon bejövősek.. :excl: :( 17" fekete közép, narancssárga keret, és egy barátom azt mondta, hogy a féktárcsáim a felnihez képest olyanok mint a kislányok emlékkönyvén a lakat:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 17" fekete közép, narancssárga keret, és egy barátom azt mondta, hogy a féktárcsáim a felnihez képest olyanok mint a kislányok emlékkönyvén a lakat:-) 286-ost neki.. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 17" fekete közép, narancssárga keret, és egy barátom azt mondta, hogy a féktárcsáim a felnihez képest olyanok mint a kislányok emlékkönyvén a lakat:-) Ahogy nézem 16 vagy 17 col és RH Cup.. :excl: Eddig ha nagyfelnit láttam egy astra alatt úgy voltam vele hogy húúú...de nem illik alá...de ezután...ez nagyon illik alá. Még így kicsi képen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
crka Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 286-ost neki.. :excl: Ahhoz kell másik féknyereg is, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Eddig ha nagyfelnit láttam egy astra alatt úgy voltam vele hogy húúú...de nem illik alá...de ezután...ez nagyon illik alá. Még így kicsi képen is. Nosza, új projekt? :excl: Ahhoz kell másik féknyereg is, nem? Jja.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nosza, új projekt? :lol: áááá....Most a kasztnizás eléggé padlóra bacaraint...Amúgy van 1 kis gáz.. :excl: Majdnem tele van a tank az astrába(sose gondoltam hogy ez gondot okoz hogy tele van a tank majdnem :lol: )..lehet nem ártott volna leszívni. csak idő se volt rá... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts