Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Teljesítménykategóriában lehet :excl: az enyémben még nem volt klíma :lol: a macit valamennyire fogja de nem kifejezetten észrevehető viszont annak ugye utána állítja az anyagot az ecu (vagy mi).. :(

Egyértelműen :o ha jövőre sikerül arra flangálnunk kicsit akkor vigyek neked "ezt-azt"? :lol:

Nekem hozhatsz bármikor ezt azt, majd csak kezdek vele vmit :lol:

A nagy tv-t iselhozhatod, majd kitalálok rá vmit :lol:

Megosztás:

Köcc, ez is szinte minden astráhozhozza :lol: Megvárjuk LAleet éshátha végre ő már sikerrel jár :(

Beírtam a Laleeféle számokat az elején akeresőbe, de betöltötte ujra ugyan azt az oldalt és nem történt semmi, be kellene lépni, és úgy?? Vagy príma ez az oldal?

Az igazáság az, hogy be kéne dobnia, mert a Hans-Pries márkájúnak ugyanaz a katalógus száma, mint a gyári opelé, amit az EPC kiad. Annyi hogy van mögötte egy B+ asszem. :excl: De nekem is azt csinálja, mint neked, úgyhogy passz. :lol:

Megosztás:

Én nyáron egy 1.4 turbódízel poloval mentem amiben van klíma. Nem én vezettem igaz, de amikor bekapcsoltuk a klímát akkor azt mondta a srác, hogy nem igazán fogja vissza. Ez a polo a polos haver nagybátyjának a poloja.. :lol:

:lol: :o Egy benyás pörgetve jobban bírja a klímát :excl:

Ez ez egy gigás meg már sok is.

:lol: a notimban 4 giga van a 7-nek, ez már elég ;) mondjuk a régi asztalimban is elég volt az 1 giga.. :(

Nekem hozhatsz bármikor ezt azt, majd csak kezdek vele vmit :D

A nagy tv-t is elhozhatod, majd kitalálok rá vmit :D

Mennyé' guberálni B) arra meg hidegvíz :lol: műxik.. ;)

Megosztás:

Az igazáság az, hogy be kéne dobnia, mert a Hans-Pries márkájúnak ugyanaz a katalógus száma, mint a gyári opelé, amit az EPC kiad. Annyi hogy van mögötte egy B+ asszem. :excl: De nekem is azt csinálja, mint neked, úgyhogy passz. :(

Akkor megnyugodtam :lol:

Majd Lalee megmondja holnap mizu, és akkor csak sikerül megvenni nekem is ugyan azt amit ő vett.

Megosztás:

hali,

Volna egy garnitúra fekete gyári Astra felnim. 4x100 ET49. Astra F kombiról, fél éves Ceat 195/50/R15 garniturával.

Ha valakit érdekel írjon.

kép: http://www.b21.hu/crk/felni.jpg

Távol álljon tőlem a kötekedés, de miért nem az adok-veszek topikba teszed? Ott még elképzelhető hogy lenne rá vevő is. :excl: Amúgy nem astra F kombi hanem astra F caravan :(

Megosztás:

Távol álljon tőlem a kötekedés, de miért nem az adok-veszek topikba teszed? Ott még elképzelhető hogy lenne rá vevő is. :( Amúgy nem astra F kombi hanem astra F caravan :lol:

Bocsi, új vagyok :excl:

Caravan? értem, mint a BMW-knél a Touring? Vagy ezér a kijelentésemért megköveztek? :lol:

Megosztás:

Ahoy.

Mióta vagy itt? :( (ez de köcsögül hangzik visszaolvasva :lol: :lol: Pedig nem beszólás akart lenni :excl: )

Az avatarod koszos, vagy két színre fényezett? :lol:

Vájper csíkot akartam, de megszaladt a kezem, és megmarta a kromofág, aztán berozsdált. Amúgy csak koszos:-)

Megosztás:

17" fekete közép, narancssárga keret, és egy barátom azt mondta, hogy a féktárcsáim a felnihez képest olyanok mint a kislányok emlékkönyvén a lakat:-)

286-ost neki.. :excl:

Megosztás:

17" fekete közép, narancssárga keret, és egy barátom azt mondta, hogy a féktárcsáim a felnihez képest olyanok mint a kislányok emlékkönyvén a lakat:-)

Ahogy nézem 16 vagy 17 col és RH Cup.. :excl:

Eddig ha nagyfelnit láttam egy astra alatt úgy voltam vele hogy húúú...de nem illik alá...de ezután...ez nagyon illik alá. Még így kicsi képen is.

Megosztás:

Eddig ha nagyfelnit láttam egy astra alatt úgy voltam vele hogy húúú...de nem illik alá...de ezután...ez nagyon illik alá. Még így kicsi képen is.

Nosza, új projekt? :excl:

Ahhoz kell másik féknyereg is, nem?

Jja.. :(

Megosztás:

Nosza, új projekt? :lol:

áááá....Most a kasztnizás eléggé padlóra bacaraint...Amúgy van 1 kis gáz.. :excl: Majdnem tele van a tank az astrába(sose gondoltam hogy ez gondot okoz hogy tele van a tank majdnem :lol: )..lehet nem ártott volna leszívni. csak idő se volt rá... :(

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.