Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Teljesítménykategóriában lehet :excl: az enyémben még nem volt klíma :lol: a macit valamennyire fogja de nem kifejezetten észrevehető viszont annak ugye utána állítja az anyagot az ecu (vagy mi).. :(

Egyértelműen :o ha jövőre sikerül arra flangálnunk kicsit akkor vigyek neked "ezt-azt"? :lol:

Nekem hozhatsz bármikor ezt azt, majd csak kezdek vele vmit :lol:

A nagy tv-t iselhozhatod, majd kitalálok rá vmit :lol:

Elküldve
Tessék. :excl:

Visit My Website

Köcc, ez is szinte minden astráhozhozza :lol: Megvárjuk LAleet éshátha végre ő már sikerrel jár :(

Beírtam a Laleeféle számokat az elején akeresőbe, de betöltötte ujra ugyan azt az oldalt és nem történt semmi, be kellene lépni, és úgy?? Vagy príma ez az oldal?

Elküldve
Köcc, ez is szinte minden astráhozhozza :lol: Megvárjuk LAleet éshátha végre ő már sikerrel jár :(

Beírtam a Laleeféle számokat az elején akeresőbe, de betöltötte ujra ugyan azt az oldalt és nem történt semmi, be kellene lépni, és úgy?? Vagy príma ez az oldal?

Az igazáság az, hogy be kéne dobnia, mert a Hans-Pries márkájúnak ugyanaz a katalógus száma, mint a gyári opelé, amit az EPC kiad. Annyi hogy van mögötte egy B+ asszem. :excl: De nekem is azt csinálja, mint neked, úgyhogy passz. :lol:

Elküldve
Én nyáron egy 1.4 turbódízel poloval mentem amiben van klíma. Nem én vezettem igaz, de amikor bekapcsoltuk a klímát akkor azt mondta a srác, hogy nem igazán fogja vissza. Ez a polo a polos haver nagybátyjának a poloja.. :lol:

:lol: :o Egy benyás pörgetve jobban bírja a klímát :excl:

Ez ez egy gigás meg már sok is.

:lol: a notimban 4 giga van a 7-nek, ez már elég ;) mondjuk a régi asztalimban is elég volt az 1 giga.. :(

Nekem hozhatsz bármikor ezt azt, majd csak kezdek vele vmit :D

A nagy tv-t is elhozhatod, majd kitalálok rá vmit :D

Mennyé' guberálni B) arra meg hidegvíz :lol: műxik.. ;)

Elküldve
Az igazáság az, hogy be kéne dobnia, mert a Hans-Pries márkájúnak ugyanaz a katalógus száma, mint a gyári opelé, amit az EPC kiad. Annyi hogy van mögötte egy B+ asszem. :excl: De nekem is azt csinálja, mint neked, úgyhogy passz. :(

Akkor megnyugodtam :lol:

Majd Lalee megmondja holnap mizu, és akkor csak sikerül megvenni nekem is ugyan azt amit ő vett.

Elküldve
hali,

Volna egy garnitúra fekete gyári Astra felnim. 4x100 ET49. Astra F kombiról, fél éves Ceat 195/50/R15 garniturával.

Ha valakit érdekel írjon.

kép: http://www.b21.hu/crk/felni.jpg

Távol álljon tőlem a kötekedés, de miért nem az adok-veszek topikba teszed? Ott még elképzelhető hogy lenne rá vevő is. :excl: Amúgy nem astra F kombi hanem astra F caravan :(

Elküldve
Távol álljon tőlem a kötekedés, de miért nem az adok-veszek topikba teszed? Ott még elképzelhető hogy lenne rá vevő is. :( Amúgy nem astra F kombi hanem astra F caravan :lol:

Bocsi, új vagyok :excl:

Caravan? értem, mint a BMW-knél a Touring? Vagy ezér a kijelentésemért megköveztek? :lol:

Elküldve
Bocsi, új vagyok :(

Caravan? értem, mint a BMW-knél a Touring? Vagy ezér a kijelentésemért megköveztek? :lol:

:excl: úgy ahogy mondod :lol: . Mármint nem a megkövezést hanem úgy mint a BMW-nél a touring :lol:

Nah de folyt. köv.az egyéb csevegés topikban. :lol:

Elküldve
Csoccsi srácok :(

Ahoy.

Mióta vagy itt? :lol: (ez de köcsögül hangzik visszaolvasva :lol: :lol: Pedig nem beszólás akart lenni :excl: )

Az avatarod koszos, vagy két színre fényezett? :lol:

Elküldve
Csoccsi srácok :(

Üdv! wave.gif

De szép a caravanja :lol:

Ja, dobhatna pár nagyobbacska képet a vasról :lol: mintha bejönnének azok a felgenek.. :excl:

Elküldve
Ahoy.

Mióta vagy itt? :( (ez de köcsögül hangzik visszaolvasva :lol: :lol: Pedig nem beszólás akart lenni :excl: )

Az avatarod koszos, vagy két színre fényezett? :lol:

Vájper csíkot akartam, de megszaladt a kezem, és megmarta a kromofág, aztán berozsdált. Amúgy csak koszos:-)

Elküldve
Vájper csíkot akartam, de megszaladt a kezem, és megmarta a kromofág, aztán berozsdált. Amúgy csak koszos:-)

Gondoltam, csak érdekes ahogy világít mellette a tiszta felni :excl: tetszik :(

Elküldve
Gondoltam, csak érdekes ahogy világít mellette a tiszta felni :excl: tetszik :(

Próbáld ki egyszer, hogy csak a felnit mosod le:-D Ha az egész lelessz mosva egybe, akkor majd csinálok pár képet:-)

Elküldve
Próbáld ki egyszer, hogy csak a felnit mosod le:-D Ha az egész lelessz mosva egybe, akkor majd csinálok pár képet:-)

De mekkora és miféle felnik ezek?? Nagyon bejövősek.. :excl: :(

Elküldve
De mekkora és miféle felnik ezek?? Nagyon bejövősek.. :( :lol:

Ahogy nézem 16 vagy 17 col és RH Cup.. :excl:

Elküldve
De mekkora és miféle felnik ezek?? Nagyon bejövősek.. :excl: :(

17" fekete közép, narancssárga keret, és egy barátom azt mondta, hogy a féktárcsáim a felnihez képest olyanok mint a kislányok emlékkönyvén a lakat:-)

Elküldve
17" fekete közép, narancssárga keret, és egy barátom azt mondta, hogy a féktárcsáim a felnihez képest olyanok mint a kislányok emlékkönyvén a lakat:-)

286-ost neki.. :excl:

Elküldve

Ahogy nézem 16 vagy 17 col és RH Cup.. :excl:

Eddig ha nagyfelnit láttam egy astra alatt úgy voltam vele hogy húúú...de nem illik alá...de ezután...ez nagyon illik alá. Még így kicsi képen is.

Elküldve
Eddig ha nagyfelnit láttam egy astra alatt úgy voltam vele hogy húúú...de nem illik alá...de ezután...ez nagyon illik alá. Még így kicsi képen is.

Nosza, új projekt? :excl:

Ahhoz kell másik féknyereg is, nem?

Jja.. :(

Elküldve
Nosza, új projekt? :lol:

áááá....Most a kasztnizás eléggé padlóra bacaraint...Amúgy van 1 kis gáz.. :excl: Majdnem tele van a tank az astrába(sose gondoltam hogy ez gondot okoz hogy tele van a tank majdnem :lol: )..lehet nem ártott volna leszívni. csak idő se volt rá... :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.