Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Köszi az infót! :excl: Akkor nem kötöm vissza! Mert nekem egyik sincs :(

És TID kijelződ sincs? Mert az is onnan kapja a sebességjelet a kijelzéshez.

Kadett E Gsiben is ilyen digitális akármi van...Az kicsit szokatlanabb a mai digitális kijelzős autókhoz képest, az jobban bejön, de az se lesz az a cikk amit keresni fogok :lol:

A Vectra 2000-é sztem szebb, ami Udinak is van, csak nagyon drága.

Amúgy tényleg elég kevés motorhoz való az a gomba. Csak dízel, meg néhány régebbi 1.6-os (16NZ pl), de X20XEV-hez és C20XE/NE-hez is adták. De még X16XEL is benne van a listában. :lol:

Sztem inkább a felszereltséghez lehet köze, a 110-ig mérő valszeg a klímásokba ment.

Megosztás:

Hmmm.....én mi régóta tervezem már hogy be kéne tenni 1et.

Tudsz 1 olyanról képet linkelni? Nem hiszem hogy láttam olyat még... :excl:

Megosztás:

Hmmm.....én mi régóta tervezem már hogy be kéne tenni 1et.

Nekem ami volt benne gyárilag, azt addig hekkeltem, míg átrepült a másvilágra :( Már sehogy nem tudtam azt a szalagkábelt a kijelzőhöz odatenni. Utána már bántam, hogy minek nyúltam hozzá. Majd később a haver szólt, hogy van astra bontani, na abból meg kiszedtem :lol: De ehez már nem nyúlok! bontóba 10e-ért akarták rámsózni! :excl:

Megosztás:

Nekem ami volt benne gyárilag, azt addig hekkeltem, míg átrepült a másvilágra :( Már sehogy nem tudtam azt a szalagkábelt a kijelzőhöz odatenni. Utána már bántam, hogy minek nyúltam hozzá. Majd később a haver szólt, hogy van astra bontani, na abból meg kiszedtem :lol: De ehez már nem nyúlok! bontóba 10e-ért akarták rámsózni! :excl:

Mert milyen volt benne Neked gyárilag? Tuti nem olyan szánalmas amilyen nekem van.. :lol:

Megosztás:

Sztem inkább a felszereltséghez lehet köze, a 110-ig mérő valszeg a klímásokba ment.

Jaj tényleg. :lol:

Érdekes, mert erre a hőgombára azt írja az egyik motornál, hogy kivétel klímaberendezés. :( Az enyém klímás és nem 110 fokos hőmérő van... :excl: Bár lehet köze annak is, hogy 96 előttiekben volt használatos.

Megosztás:

Mert milyen volt benne Neked gyárilag? Tuti nem olyan szánalmas amilyen nekem van.. :lol:

Nem, nekem ugyanolyan, mint ami most (mutatja az időt, rádió/dátum, hőfok) :lol:

Érdekes, mert erre a hőgombára azt írja az egyik motornál, hogy kivétel klímaberendezés. :lol: Az enyém klímás és nem 110 fokos hőmérő van... :( Bár lehet köze annak is, hogy 96 előttiekben volt használatos.

Már írtam a srácnak, akitől vettem az órát, hogy milyen astrából való az műszeregység! De még nem válaszolt... :excl:

Megosztás:

Nem, nekem ugyanolyan, mint ami most (mutatja az időt, rádió/dátum, hőfok) :lol:

Enyém az szánalomhegy... (felszereltség szempontjából) :lol: Műszerfal fényerősségét se lehet állítani, és a levegőbefúvás is csak 3 fokozatú... :excl: De van ködlámpám meg fényszóróállító :lol:

Már írtam a srácnak, akitől vettem az órát, hogy milyen astrából való az műszeregység! De még nem válaszolt... :(

Szerintem klímás 1.7DTL. Az isuzusoknak kicsit más a fordulatszámmérő. Ott telejsen piros az 5ös és a 6os közötti rész. azokba ilyen Nekünk meg ugye 5,5től van csíkozva. Nekem is egy DTL-ből lett kivéve, és az is olyan mint Neked, hogy csíkozva van 5500tól. Tivnek is ilyen a DTL-ben meg Sancinak is. Ebből gondolom...

Megosztás:

Magasan van mostanában a termény ára :excl: B) nekem viszont kevesebb mint felére csökkent, majdnem 44 volt évente és most egy huszas se lett volna -ha nem kötöttem volna újra.. :(

Ezek aztán tudnak vezetni.. :lol: :lol:

Asszony hazajött én meg mint egy igazi papucsférj szépen kiporszívóztam a kocsiját, aztán lemostam, áttörölgettem és utána még az ablakokat is lepucoltam kívül-belül, még néz is ki valahogy :D aztán szépen kiszedtem a mosógépből a ruhákat, kiteregettem és a végén gondoltam egyet magamban :lol: nem szeretnék nő lenni.. :D

Aztán ne csodálkozz, hogy este meg fáj a fejed! :lol:

A videón a 3.55-ős szitu ismerős. ;)

28 vs. 14-ből a 28 választod? Átváltsam neked,a maradékot meg átutalod? :o

Mondtam már, az asszony tavaly váltott a neten a kismocira, megkötötték az újat, nem bontották fel a régit, mivel nemfizetés miatt szünt meg, ott kellett újra kötni, és felbontani az új biztosítónál a szerződést. Majdnem egy hete ráment mert ezt már személyesen kellett intézni, hát kicsit szkeptikus vagyok a netes kötéssel szemben, ha szeméyesen akarom intézni kiesik pár nap a melóból, el is buktam azt a pénzt amit az olcsóbb biztosítással nyernék.

Megosztás:

én láttam már olyat :lol: sőt.. Klikk

Érdekes lehet :lol: biztos jól meg tudja fogni a mocit.. :excl:

:o

Nem rossz de mintha volna benne egy kis kántri meg egy kis pánk fíling, nem? :(

Aztán ne csodálkozz, hogy este meg fáj a fejed! :lol:

Esélytelen, akár fáj akár nem.. :D :lol:

Megosztás:

Érdekes lehet :( biztos jól meg tudja fogni a mocit.. :excl:

Inkább azt gondolom, hogy a traki jobben elpörgeti mint a benzines nem?

Kaptam a munatársamtól egy 1 gigás procit alaplappal. Újra kell telepíteni a winfost ha másik az alaplap? Mert nem indult el. Kerestem Xp-t hogy feltelepítsem, de nem találtam meg egyik lemezt sem, csak egy 98-ast indító floppyval együtt. Csak éppen már nem emlékszem hogyan kell a 98-at telepíteni. :lol: Most töltök egy Xp-t a netről aztán nekiugrok mégegyszer.

Megosztás:

Inkább azt gondolom, hogy a traki jobban elpörgeti mint a benzines nem?

Kaptam a munatársamtól egy 1 gigás procit alaplappal. Újra kell telepíteni a winfost ha másik az alaplap? Most töltök egy Xp-t a netről aztán nekiugrok mégegyszer.

Teljesítménykategóriában lehet :excl: az enyémben még nem volt klíma :lol: a macit valamennyire fogja de nem kifejezetten észrevehető viszont annak ugye utána állítja az anyagot az ecu (vagy mi).. :(

Egyértelműen :lol: ha jövőre sikerül arra flangálnunk kicsit akkor vigyek neked "ezt-azt"? :lol:

Megosztás:

Inkább azt gondolom, hogy a traki jobben elpörgeti mint a benzines nem?

Kaptam a munatársamtól egy 1 gigás procit alaplappal. Újra kell telepíteni a winfost ha másik az alaplap? Mert nem indult el. Kerestem Xp-t hogy feltelepítsem, de nem találtam meg egyik lemezt sem, csak egy 98-ast indító floppyval együtt. Csak éppen már nem emlékszem hogyan kell a 98-at telepíteni. :( Most töltök egy Xp-t a netről aztán nekiugrok mégegyszer.

XP-t alaplapcserénél újra kell rakni sajnos. :excl:

Megosztás:

Nekem sem mondanak semmit :excl: Bárdinál vettem :(

Holnap fogom betenni! Kitettek elém 2 dobozt, döntsem el, hogy melyik az. Az egyiken volt 1.7 TD azt vettem meg, a másikat minden tipushoz adják, azon viszont nem volt dízel jelölve. Neked mennyitől kezd mérni? Nekem 85fok-tól a mostani, a régi meg 90-től.

sosetudom :lol:

80nál áll rendesen, és 90re megy fel ha megy a venti nekem....

A katalógusszám se?

Egyébként az EPC elég sok mindent mondott róla. :lol: Igaz, hogy Lalee elírt egy számot. :lol:

EPC-m nincs unix meg nemismeri az EPC-t... akkor lehet azért nem jött be, mert Lalee elírta a aszámot, majd ha neki bevált, akkor vagy megírja a számot nekem, vagy vesz nekem egyet és elküldi vagy vmi :lol:

Megosztás:

Teljesítménykategóriában lehet :excl: az enyémben még nem volt klíma :lol: a macit valamennyire fogja de nem kifejezetten észrevehető viszont annak ugye utána állítja az anyagot az ecu (vagy mi).. :(

Egyértelműen :lol: ha jövőre sikerül arra flangálnunk kicsit akkor vigyek neked "ezt-azt"? :lol:

Én nyáron egy 1.4 turbódízel poloval mentem amiben van klíma. Nem én vezettem igaz, de amikor bekapcsoltuk a klímát akkor azt mondta a srác, hogy nem igazán fogja vissza. Ez a polo a polos haver nagybátyjának a poloja.. :lol:

Megosztás:

sosetudom :lol:

80nál áll rendesen, és 90re megy fel ha megy a venti nekem....

EPC-m nincs unix meg nemismeri az EPC-t... akkor lehet azért nem jött be, mert Lalee elírta a aszámot, majd ha neki bevált, akkor vagy megírja a számot nekem, vagy vesz nekem egyet és elküldi vagy vmi :excl:

Opel Astra -> 1.7DR motort kiválasztod, aztán vízhőmérséklet érzékelő, aztán ott lesz. :( Elvileg négyet dob ki.

Megosztás:

Egyértelműen :o ha jövőre sikerül arra flangálnunk kicsit akkor vigyek neked "ezt-azt"? :lol:

Persze biztos , ha van olyan erőtartalék amihez lehet nyúlni. :lol: 1.6-alatt szerintem felejtős.

Kösz most van alaktrész dögivel, egyik új munkatársam lomis, hegyekben állnak a régi gépek nála. Nekem meg van egy zenehallgató gépem a pincében, eddíg 266-os proci volt benne az is bővel elég volt, csak valamiért becart. Ez ez egy gigás meg már sok is. Most nézem 5 perc és lejön az Xp-mehetek telepíteni. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.