pszilaj Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 :excl: :( Mennyi balfa.. van arrafelé! Mennek fejetlenül! De a gyalogos elütések azok tetszettek! :lol: Biztos úgy vannak vele, mint a verebekkel! Majd csak elrebbennek! :lol: :lol: :o De azért kicsit félelmetes, amikor zöldre vált a lámpa, a fószerka elindul és letolják az útról, mint a havat... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 :D Szegény.. Nah szóval igen abba a kanyarba. Tegnap meg úgy be volt állva amikor vittük a verdát nyírábrányba.... :o Jobb ha csúcsba elkerülöd mostanába azt a környéket. Nézd csak... :) Második képen a képek között az a caravan nagyon terpeszt Ráfért ;) aki nem tudja mi az, hogy sávban tartás vagy mi :lol: belépett elém vagy 4x.. :( Meg csajszikám is lazán sétál átfele B) ;) amúgy tudod, hogy szeretem elkerülni a belvárost és a forgalmasabb részeket :lol: nem a semmiért lőttek le a Határon ;) ismerős az a bódé :D láttam már párszor.. :lol: Attól nem lesz valaki papucsférj, ha besegít az élete párjának. :) Tegnap óta lenyomott 180 km-et meg 12 órát az újmadzsarok közt egy lusta kolleginájával :lol: gondolhatod, el is nyúlt az ágyon ;) nekem meg ha kifér az időmből akkor rendet teszek magam gondolatából csak most nem akarok a füle alá bömbölni a porszívóval, hadd aludjon.. :) De a gyalogos elütések azok tetszettek! ;) Biztos úgy vannak vele, hogy van bőven.. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 ...nem szeretnék nő lenni.. :lol: Attól nem lesz valaki papucsférj, ha besegít az élete párjának. :o Ám nő én sem szeretnék lenni... :D Ez annyira szép mondat volt! :excl: Biztos, hogy férfi vagy? :lol: :( :lol: Hát nekem meg ez jutott. :D Azért néha egész jó nőnek lenni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Ez annyira szép mondat volt! :excl: Biztos, hogy férfi vagy? :lol: :( :o Hát nekem meg ez jutott. B) Azért néha egész jó nőnek lenni... :lol: Az lenne :D hacsak nem küldött maga helyett valakit a múltkor Főnixre.. ;) Néha én is szeretnék az lenni :lol: :D de akkor úgy hívnának, hogy ribanc.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Ez annyira szép mondat volt! :excl: Biztos, hogy férfi vagy? :lol: :( :lol: Hát nekem meg ez jutott. :o Azért néha egész jó nőnek lenni... :lol: Biztosíthatlak, még az vagyok...legalábbis a reggeli zuhanyzás ezt a látszatot keltette...:D Anno soxor volt nálam, hogy a volt nejem a barátnőivel csacsogott valahol a városban, én meg rendeztem a lakást... Nincs ebben semmi szokatlan...számomra... De ez már a múlté. Most már csak magamnak segítek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Néha én is szeretnék az lenni :excl: :o de akkor úgy hívnának, hogy ribanc.. :( Én inkább most nem fejtem ki, mit csinálnék magammal, ha egy napig nő lennék :lol: :lol: a barátnőmmel ezt már kibeszéltük és megígérte, hogy nem adja kölcsön a testét egy napra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Én inkább most nem fejtem ki, mit csinálnék magammal, ha egy napig nő lennék :excl: :( a barátnőmmel ezt már kibeszéltük és megígérte, hogy nem adja kölcsön a testét egy napra :lol: :lol: Összefirkálnád? :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Én inkább most nem fejtem ki, mit csinálnék magammal, ha egy napig nő lennék :excl: :( a barátnőmmel ezt már kibeszéltük és megígérte, hogy nem adja kölcsön a testét egy napra :lol: :lol: Gondolom, az alap lenne, hogy egész nap a kezeden ülnél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Jobb ha csúcsba elkerülöd mostanába azt a környéket. Nézd csak... :( És ez most akkor kerülni való? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Összefirkálnád? :excl: :( :lol: igen :lol: :lol: Gondolom, az alap lenne, hogy egész nap a kezeden ülnél... :lol: :o Az tuti, ha este visszakerülne a testébe, összeesne.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Biztosíthatlak, még az vagyok...legalábbis a reggeli zuhanyzás ezt a látszatot keltette...:lol: Anno soxor volt nálam, hogy a volt nejem a barátnőivel csacsogott valahol a városban, én meg rendeztem a lakást... Nincs ebben semmi szokatlan...számomra...De ez már a múlté. Most már csak magamnak segítek... :( Igen, ezt itt kiemelném. :excl: Kevés olyan férfivel találkoztam, akinek lett volna valami halvány hajlandósága is ilyesmire. Pedig biza néha nagyon jólesik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Én inkább most nem fejtem ki, mit csinálnék magammal, ha egy napig nő lennék :( :lol: a barátnőmmel ezt már kibeszéltük és megígérte, hogy nem adja kölcsön a testét egy napra :lol: :lol: :o :D :D És ez most akkor kerülni való? :lol: Aki nem akar 2 lámpa közt 15-20 percet eltölteni B) múltkor azt hittem nem jutunk be a B.újvárosin.. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 :lol: Szegény.. Nah szóval igen abba a kanyarba. Tegnap meg úgy be volt állva amikor vittük a verdát nyírábrányba.... :( Jobb ha csúcsba elkerülöd mostanába azt a környéket. Nézd csak... :o Második képen a képek között az a caravan nagyon terpeszt :lol: :lol: :lol: Most mikor voltam vizsgázni Debrecenbe, hazafelé mi is dekkoltunk egy kis ideig azon az úton :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 És ez most akkor kerülni való? :excl: Jaja ha nem akarsz ott ülni meg elkésni bárhonnan. :( Valami csatornaépítés miatt a külsősáv kb 20 méteren le van zárva....és emiatt a 20méter miatt alakul ki ez a nagy dugó... Külsőből mennének a belsőbe, lámpa 90másodpercenként vált...és így hozzák össze.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 igen :excl: :( :lol: Az tuti, ha este visszakerülne a testébe, összeesne.... :lol: :lol: És mi van ha azon a bizonyos "rossz" napon kerülnél át? :lol: Na akkor megtudnád a legjavát! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Igen, ezt itt kiemelném. :excl: Kevés olyan férfivel találkoztam, akinek lett volna valami halvány hajlandósága is ilyesmire. Pedig biza néha nagyon jólesik... :lol: Én sepec segítek mindenben a barinőmnek. Nem az az otthonülős lúzer vagyok, aki csak a kupit csinálja! Ettől szerintem még nem lesz valaki papucs... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 :( :lol: :lol: Aki nem akar 2 lámpa közt 15-20 percet eltölteni :D múltkor azt hittem nem jutunk be a B.újvárosin.. :excl: Bammeg, ha nálatok nem lenne visszaszámláló a lámpákon, csont nélkül átmennék mindegyiken, mert azt hinném hogy rossz :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Igen, ezt itt kiemelném. :excl: Kevés olyan férfivel találkoztam, akinek lett volna valami halvány hajlandósága is ilyesmire. Pedig biza néha nagyon jólesik... :lol: Most már bennem sincs hajlandóság... Nem hiszem hogy lesz még olyan valaki, akiért erre képes lennék... Na de ez egy másik történet! Addig is éljen a zene! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 És mi van ha azon a bizonyos "rossz" napon kerülnél át? :( Na akkor megtudnád a legjavát! :lol: Nem gond, sírva vigyorognék :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Addig is éljen a zene! :( :lol: Mélynyomóval az igazi :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Én sepec segítek mindenben a barinőmnek. Nem az az otthonülős lúzer vagyok, aki csak a kupit csinálja! Ettől szerintem még nem lesz valaki papucs... ;) Én nem mindenben ;) azért nem sok humorom van szimpatizánsnak lenni azon a kellemetlen napokon :excl: főleg mert olyankor ingerült ;) akkor én meg állat módjára üvöltenék.. :lol: :o Bammeg, ha nálatok nem lenne visszaszámláló a lámpákon, csont nélkül átmennék mindegyiken, mert azt hinném hogy rossz :D :D B) Azért kíváncsi lennék meddig jutnál a cityben :( szerintem max 60% és csatt.. :lol: Most már bennem sincs hajlandóság... Nem hiszem hogy lesz még olyan valaki, akiért erre képes lennék... Addig is éljen a zene! ;) Nem a megfelelő személyt fogtad ki :) nekem nemigen játszaná meg, hogy orrvérzésig rendezkedjek ő meg flangál valahol :lol: Hmm, egész jó.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 :lol: Mélynyomóval az igazi :excl: Nem rossz... :( Van a szoba sarkában egy hómméd... Örülhetnek a szomszédok... Majd a próbára hozd el... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Nem rossz... :lol: Van a szoba sarkában egy hómméd... Örülhetnek a szomszédok... Majd a próbára hozd el... :lol: Alap :lol: :excl: Nekem a kocsiba tegnap leírtam milyen kisteljesítményű hangszórók vannak...De azért abból is lehet kivarázsolni ezzel a zenével olyan hangot, hogy 2 percet bírok a zenéből.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Én nem mindenben :D azért nem sok humorom van szimpatizánsnak lenni azon a kellemetlen napokon :excl: főleg mert olyankor ingerült :o akkor én meg állat módjára üvöltenék.. :( :lol: Jó, azért én sem mindenbe, de alap dolgokba igen! pl.: segítek megenni, amit főz :lol: leveszem helyette róla a ruhát este :lol: stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November13, 2010 Megoszt Elküldve November13, 2010 Alap :lol: :excl: Nekem a kocsiba tegnap leírtam milyen kisteljesítményű hangszórók vannak...De azért abból is lehet kivarázsolni ezzel a zenével olyan hangot, hogy 2 percet bírok a zenéből.. :( Majd ezt hallgasd meg mélynyomóval a fedélzeten... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts