pszilaj Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Nincs. Ha értenél hozzá, tudnád hogy nincs. :lol: A CD-nél is van jobb minőségű média... :excl: Van. Pölö az 192 kHz-es mintavételezésű 24 bites, tömörítés mentes audióformátum. :lol: De egy autóba tökéletes a 192 kb/s ABR tömörítésű empéhárom is... :lol: Mondjuk én már egy FLAC fájlokat lejátszó fejegységben is kiegyeznék... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Van. Pölö az 192 kHz-es mintavételezésű 24 bites, tömörítés mentes audióformátum. :lol: De egy autóba tökéletes a 192 kb/s ABR tömörítésű empéhárom is... :lol: Mondjuk én már egy FLAC fájlokat lejátszó fejegységben is kiegyeznék... :( Nem. Analógban gondolkodjatok, ne csúnya digitálisban. :lol: A hangkeltés vége analóg. A hangszórók, az erősítés. Viszont egy vezeték nélküli hangátvitelnél mennyi A/D átalakítón megy át a hang, mire eljut az analóg végerősítéshez? :excl: Ezek mind-mind hangminőség vesztések. A bakelit a legjobb hangminőségű, mert az analóg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Nem. Analógban gondolkodjatok, ne csúnya digitálisban. :lol: A hangkeltés vége analóg. A hangszórók, az erősítés. Viszont egy vezeték nélküli hangátvitelnél mennyi A/D átalakítón megy át a hang, mire eljut az analóg végerősítéshez? :excl: Ezek mind-mind hangminőség vesztések. A bakelit a legjobb hangminőségű, mert az analóg. :lol: Azért kíváncsi lennék az autós bakelit lemezjátszódra! :(:lol: :lol::lol::lol::lol: szerk: Majd elfelejtettem. Vannak T-osztályú erősítők is... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Nem. Analógban gondolkodjatok, ne csúnya digitálisban. :lol: A hangkeltés vége analóg. A hangszórók, az erősítés. Viszont egy vezeték nélküli hangátvitelnél mennyi A/D átalakítón megy át a hang, mire eljut az analóg végerősítéshez? :excl: Ezek mind-mind hangminőség vesztések. A bakelit a legjobb hangminőségű, mert az analóg. :lol: Igen. És olyan szépen tud sercegni. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Azért kíváncsi lennék az autós bakelit lemezjátszódra! :(:lol: :lol::lol::lol::lol: szerk: Majd elfelejtettem. Vannak T-osztályú erősítők is... B) :o :D És? :excl: Igen. És olyan szépen tud sercegni. :lol: :lol: A sercegést meg lehet szüntetni, ha nem tudnád. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 És ha megy a gps akkor nincs zene? hm... Má mé ne lenne? Az enyémnek beépített lejátszója van, ami automatikusan elhalkítja a zenét, ha pofázni akar a luvnya...... :lol: :( A bakelit a legjobb hangminőségű, mert az analóg. :lol: Ez így van! Ezért nem dobtam ki még a készletet, de az nem autóba való.......otthon fotel, a jó öreg BRG fejhallgató és megfelelő mennyiségű hangerő...... Amúgy a GPS-ben van FM transzmitter, de annyira zavar a minősége, hogy inkább a fülhallgató kimenetét kötöttem össze a rádió jack bemenetével....... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Má mé ne lenne? Az enyémnek beépített lejátszója van, ami automatikusan elhalkítja a zenét, ha pofázni akar a luvnya...... :o :lol: Ez így van! Ezért nem dobtam ki még a készletet, de az nem autóba való.......otthon fotel, a jó öreg BRG fejhallgató és megfelelő mennyiségű hangerő...... Amúgy a GPS-ben van FM transzmitter, de annyira zavar a minősége, hogy inkább a fülhallgató kimenetét kötöttem össze a rádió jack bemenetével....... :lol: Hát nálam meg mp3 lejátszó GPS bemenetre + bluetooth-on a telefon is csatlakozik, mint fejhallgató és GPS-ből kimenet CAR400-ra. A mikrofon meg beépített ugye. :excl: Persze csak akkor mikor szükséges, szeretem, ha minél kevesebb átalakításon megy át a hang. :lol: Amúgy nekem is van itthon még működőképes bakelit lejátszóm... Tesla tűvel :( NED márkajelzésű, de amúgy Panasonic előerősítésű. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Hát nálam meg mp3 lejátszó GPS bemenetre + bluetooth-on a telefon is csatlakozik, mint fejhallgató és GPS-ből kimenet CAR400-ra. A mikrofon meg beépített ugye. :excl: Persze csak akkor, mikor szükséges, szeretem, ha minél kevesebb átalakításon megy át a hang. :( Jóvammá. Én meg betolom a JVC be az empéháromcédét, oszt jóvan. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Jóvammá. Én meg betolom a JVC be az empéháromcédét, oszt jóvan. :( :lol: Jóhát már készül a szoftver a GPS-re, amivel már közvetlenül tudok zenét hallgatni, ha úgy akarom, csak kell hozzá még egy nagyobb kapacitású SD, mert a 2 gigásra épphogy elfér a térkép. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Jóhát már készül a szoftver a GPS-re, amivel már közvetlenül tudok zenét hallgatni, ha úgy akarom, csak kell hozzá még egy nagyobb kapacitású SD, mert a 2 gigásra épphogy elfér a térkép. :( Egyszerűbb lenne venni egy normális GPS-t :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 :( :lol: És? :excl: Ha jól értelmeztem a jellemzőit, egy digitális erősítő a Tripath nevű cégtől. :lol: ITT egy 2x300 wattos T osztályú erősítő... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Jóhát már készül a szoftver a GPS-re, amivel már közvetlenül tudok zenét hallgatni, ha úgy akarom, csak kell hozzá még egy nagyobb kapacitású SD, mert a 2 gigásra épphogy elfér a térkép. :lol: No, Okostojás. Erre találj ki valamit. Adott, egy Samsung Jet, egy transmitteres kékfogas GPS, és a JVC fej. Hogyan tudnám a teló hangját átküldeni a kocsi hifijére, ha mobiltévézek? :o :D Ugyanis menet közben nem hallom a hangját. :excl: :( Nem az a téma hogy miért akarok tévézni menet közben, erre a válaszom : MERT. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 No, Okostojás. Erre találj ki valamit. Adott, egy Samsung Jet, egy transmitteres kékfogas GPS, és a JVC fej. Hogyan tudnám a teló hangját átküldeni a kocsi hifijére, ha mobiltévézek? :lol: :o Ugyanis menet közben nem hallom a hangját. :excl: :( Nem az a téma hogy miért akarok tévézni menet közben, erre a válaszom : MERT. :lol: :lol: :lol: Kékfoggal és transzmitterrel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Nincs. Ha értenél hozzá, tudnád hogy nincs. :( A CD-nél is van jobb minőségű média... :excl: akkor is jobb minőségű a cd is, mint amit foraszgatsz összevissza :lol: Vezetéket forrasztasz a magnóba, ami egy discmanrol kapja ajelet, vagy az mp3masodrol... Jóvammá. Én meg betolom a JVC be az empéháromcédét, oszt jóvan. :lol: :lol: Ennyi, vagy én pl az usbmet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 akkor is jobb minőségű a cd is, mint amit foraszgatsz összevissza :lol: Vezetéket forrasztasz a magnóba, ami egy discmanrol kapja ajelet, vagy az mp3masodrol... Ennyi, vagy én pl az usbmet :lol: Hát de még mindig jobb, minthogy átmegy egy rakás A/D átalakítón, mire elér a magnóig. :( De látom nehéz. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kékfoggal és transzmitterrel :( Nem megy. A telo nem küldi kékfoggal még a fülesre sem a a hangot, ha tévé üzemmódban van. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kis segítség kéne. Valaki megtudja mondani, hogy mi a neve ennek az aluprofilnak és hogy magyarhonban esetleg hol szerezhető be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kis segítség kéne. Valaki megtudja mondani, hogy mi a neve ennek az aluprofilnak és hogy magyarhonban esetleg hol szerezhető be? http://www.blank-mt.com/ebay/3030/30x30n1.jpg Dolgozom egy cégnél, akik olyan labirintus-profilokat csinálnak hogy ki se találnék belőle. (épület fémszerekezetekhez, meg nyílászárókhoz csinálnak különböző überbonyolult levegőcsapdás izéket.) Megkérdezni meg tudom :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Dolgozom egy cégnél, akik olyan labirintus-profilokat csinálnak hogy ki se találnék belőle. (épület fémszerekezetekhez, meg nyílászárókhoz csinálnak különböző überbonyolult levegőcsapdás izéket.) Megkérdezni meg tudom :excl: Légy oly szíves... :( Pontosabban ilyen kéne neki: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Jóvammá. Én meg betolom a JVC be az empéháromcédét, oszt jóvan. :lol: :lol: Én meg csak megnyomok egy gombot a fejegységen aztán úgyis szétrázza az összes kárpitot ha akarom és elég jó minőségben :excl: viszont rendszámtábla alá tökéletes a 4 mm-es ragasztott habfólia.. :lol: No, Okostojás. Erre találj ki valamit... Sör.. :o :D Ne krákogj bammeg. :D A szelephimbát nem írtam be hibának, azt én küldtem szét. B) De ennek ellenére, a motor akkor is hibátlan. Ki lett cserélve a himba, de a motor túlélte. :lol: Bagózok tudod ;) azóta járok egy zacsi himbával, hátha valakinek elkell valami szükség folytán.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Egyébként megérkezett e-mailben a jövő évi bizotosításom összege. 22680Ft helyett jövőre csak 18960Ft lesz egy évre... :excl: Pont annyi, mintha újrakötném. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Kis segítség kéne. Valaki megtudja mondani, hogy mi a neve ennek az aluprofilnak és hogy magyarhonban esetleg hol szerezhető be? http://www.blank-mt.com/ebay/3030/30x30n1.jpg Valami "installációs profil"-nak hívják. Reklámtáblákhoz is használják. Náluk is kapható.....azért őket linkelem, mert van Szfehérváron telepük :excl: Mennyi kéne belőle? Pár rövidebb darab még van a garázsban, esetleg sógornál talán még akad hosszabb is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Hát de még mindig jobb, minthogy átmegy egy rakás A/D átalakítón, mire elér a magnóig. :( De látom nehéz. :excl: Már megint eltértél az eredeti témától, miszerint vezetékes átviteltől nincsjobb. :lol: Ha már vezetékesátvitel: 20mm2es tápkábel, és hozzá kapott biztiház, ami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6- 20mm2ig jó a gyártó szerint. Na most ez úgy néz ki, hogy a biztiház lyukaiban van egy fém csövecske oldalán egy egy lyukacska, ahova a rögzítő csavar megy. Azonban egy a fém csövecske kb 6os átmérővel rendelkezik... ha a 20as kábelomat lefaragom 6osra, akkor minek vettem 20ast? Ugye mindenki mondja röhögve vedd ki belőle a csövecskét és cső... kivettem, akkor meg agyonra betekerve a csavarkát, két három erősebb rántástol kiesett a kábel... PLAN 1.: Kábelsarut sajtoltama vezeték végére PROBLEM: így már nem fért bele a házba, és ha bele is fért volna annyira kvéslett volna az érintkező felület, hogy csak na. PLAN2.: Forrasztok rá cint, és úgyrakom be PROBLEM süt.. ezenfelül az érintkező felület itt is kicsi. PLAN3.: hosszabbat balankoltam meg, és egy részét visszahajtottam, másik részét félbevágva dugtam negynehezen bele a biztiházba. Végülis ez lett a megoldás, stabilan tart, jol is néz ki, szóval jó lett... Ennyi szívás,mert nem bírnak kicsitjobban beosztott méretezéssel gyártani többfélét... Egyébként erről van szó: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Már megint eltértél az eredeti témától, miszerint vezetékes átviteltől nincsjobb. :lol: há'de ha egyszer nincs bammeg... :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November12, 2010 Megoszt Elküldve November12, 2010 Már megint eltértél az eredeti témától, miszerint vezetékes átviteltől nincsjobb. :excl: Ha már vezetékesátvitel: Hangátvitelről volt szó, nem tápellátásról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts