zotya975 Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 amíg ég és működik és ######a addig én nem nyúlok hozzá. :lol: Hmm...leadtuk a kocsit. Jövőhét utáni hétre kész lesz. Forgalmit rádiót, bólogatóskutyámat, transzmitteremet kivettem azért :excl: Most lesz a tecsóban akcióban 2 ezerért. Új munkatárs volt a melóban, valahonnan meglógott, odacsaltam megsimogatni onnantól kezdve nem lehetett lerázni. Ha felugrott és a vállamra tette a mancsát, majdnem olyan magas volt mint én, és qrva nehéz. :lol: Amikor bemásztam a gödörbe vésni a falat mindíg böködte a nyakam a hideg orrával. :lol: Kitaláltuk a munkatársammal, hogy mivel mindehova jött utánnam, van szemben egy buszmegálló, egykor televan melósokkal, elkezdek futni arra a kutya jön utánnam és üvöltök, hogy jááááj, megint jööön! Kiváncsi lettem volna, hogy szaladnak szanaszétt. :( De elment a busz, amikor nem figyeltünk.
Opeles90 Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Most lesz a tecsóban akcióban 2 ezerért. Van nekem egész jó... :( Jópofa kutya :excl:
pszilaj Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Van nekem egész jó... :lol: Jópofa kutya :excl: Ez jól müxik? Mert készülök egyet venni, csak nem tudom milyen a hangjuk... Nem vagyok túl igényes, de az empéhárom cédé hangját azért jó lenne ha tudná...nem kell nekem hádé fíling! :( :lol:
Opeles90 Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Ez jól müxik? Mert készülök egyet venni, csak nem tudom milyen a hangjuk... Nem vagyok túl igényes, de az empéhárom cédé hangját azért jó lenne ha tudná...nem kell nekem hádé fíling! :excl: :( Nekem kiválló! Meg vagyok vele elégedve. 4 Gigás pendrájvról hallgatom a zenét ezen keresztül.
pszilaj Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Nekem kiválló! Meg vagyok vele elégedve. 4 Gigás pendrájvról hallgatom a zenét ezen keresztül. Na ha még eccer összefutunk akkor megengedsz egy próbát? :excl:
Opeles90 Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Na ha még eccer összefutunk akkor megengedsz egy próbát? :( Természetesen :lol: Hátul gyári hangszórók, elől valami kis mnc devilek vannak. Egy alpine 4X25ös kb 5-6 éves kazettás rádióval szerintem szépen rezgeti a rendszámtáblát... :excl:
pszilaj Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Természetesen :lol: Hátul gyári hangszórók, elől valami kis mnc devilek vannak. Egy alpine 4X25ös kb 5-6 éves kazettás rádióval szerintem szépen rezgeti a rendszámtáblát... :excl: :lol: Én a saját rendszeremen szeretném lepróbálni...mert ha veszek, akkor ott szándékszom hallgatni... :lol: Így már lehet hogy meggondolod a próbát! :( Az enyém az egy nagyon egyedi, minél kevesebb pénzből összerakott csuda...de úgy nézki, hogy a hangerejétől a bal fülem károsodott, mert több mint két hete sustorog... :lol:
daykiller Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Vezetékes hangátvitelnél nincs jobb. :excl:
pszilaj Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Vezetékes hangátvitelnél nincs jobb. :excl: Ezt tudom. :( De nincs pénzem új fejegységet vennem, viszont kezdem unni a cédé ugrálását... :lol: Találtam egy jónak tűnő BT-s transzmittert. Akkor már a kihangosítást is megoldanám... Nagyon utálok telefont tartva vezetni...
daykiller Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Ezt tudom. :( De nincs pénzem új fejegységet vennem, viszont kezdem unni a cédé ugrálását... :lol: Találtam egy jónak tűnő BT-s transzmittert. Akkor már a kihangosítást is megoldanám... Nagyon utálok telefont tartva vezetni... Nekem meg eszem ágában sincs lecserélni a gyári hangcuccot valami menő sárhányózörgetőre. :lol: CAR400 + a mixer IC kazetta bemenetére kötve egy jack dugó, vezetékkel. Kazettás rész feje persze kiiktatva így nincs motor alapzaj, a zenét pedig egy mp3 lejátszó szolgáltatja. :excl: Nekem erre van megfelelő GPS-em. :lol:
Opeles90 Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 :lol: Én a saját rendszeremen szeretném lepróbálni...mert ha veszek, akkor ott szándékszom hallgatni... :lol: Így már lehet hogy meggondolod a próbát! :excl: Az enyém az egy nagyon egyedi, minél kevesebb pénzből összerakott csuda...de úgy nézki, hogy a hangerejétől a bal fülem károsodott, mert több mint két hete sustorog... :lol: Dehogy. Felőlem kipróbálhatod. :o Vezetékes hangátvitelnél nincs jobb. :( Előző átvivőm egy ilyen kazetta volt... Nem győzött meg. Ráadásul csak mp3at vagy cd játszót lehetett rákötni. Aztán meguntam az mp3akkal a szarakodást, hogy lemerül...meg elemcsere, meg 600 méter kábel lógott állandóan ki a rádió torkából. Kivágtam a fenébe.. :lol:
pszilaj Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Nekem meg eszem ágában sincs lecserélni a gyári hangcuccot valami menő sárhányózörgetőre. :lol: CAR400 + a mixer IC kazetta bemenetére kötve egy jack dugó, vezetékkel. Kazettás rész feje persze kiiktatva így nincs motor alapzaj, a zenét pedig egy mp3 lejátszó szolgáltatja. :excl: Nekem erre van megfelelő GPS-em. :lol: Nekem mióta megvettem egy JVC fejegység szolgál, gyári első és hátsó hangszórókkal. A csipogókat ki kellett cserélnem, mert ami szubládát eszkábáltam, ahhoz erőteljesebb magasak kellenek. A hangerőről annyit, hogy szerintem nem nagyon megy ki a kocsiból. Bár a szüleim mondták, hogy behallatszott a kocsijukba a tucc-tucc amikor megelőztem őket... :( A szubot hangfaltervező progival csináltam meg, a csomagtartó méreteihez és a hangszóró paramétereihez optimalizálva. Egy deawoo db-12-es erőlködő hajtja hídba kötve, azt az egy Earthquake DB-12 30 centis mélynyomót... :lol: Olcsón(erőlködő: 7000, mélynyomo: 3000, ládalegyártás: 0, mert maradék bútorlapból csináltuk otthon) jött össze és az én füleimnek tökéletes... :lol:
pszilaj Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Dehogy. Felőlem kipróbálhatod. :( Köszönöm előre is! :excl:
Opeles90 Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Köszönöm előre is! :excl: Semmiség :( csak találkozzunk és viszem.
daykiller Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Nekem mióta megvettem egy JVC fejegység szolgál, gyári első és hátsó hangszórókkal. A csipogókat ki kellett cserélnem, mert ami szubládát eszkábáltam, ahhoz erőteljesebb magasak kellenek. A hangerőről annyit, hogy szerintem nem nagyon megy ki a kocsiból. Bár a szüleim mondták, hogy behallatszott a kocsijukba a tucc-tucc amikor megelőztem őket... :( A szubot hangfaltervező progival csináltam meg, a csomagtartó méreteihez és a hangszóró paramétereihez optimalizálva. Egy deawoo db-12-es erőlködő hajtja hídba kötve, azt az egy Earthquake DB-12 30 centis mélynyomót... :lol: Olcsón(erőlködő: 7000, mélynyomo: 3000, ládalegyártás: 0, mert maradék bútorlapból csináltuk otthon) jött össze és az én füleimnek tökéletes... :lol: Az enyémnek meg a gyári hangminőség a megfelelő... :excl: Azt inkább nem taglalom, hogy vájt fülű vagyok... :lol:
pszilaj Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Semmiség :lol: csak találkozzunk és viszem. Ha szerencsém lesz, akkor a jövőhéten kinézek a főnixhez, ha lesz tali... :excl: Ott majd megejthetjük a hangpróbát! :( Hét közben a melóm olyan, hogy nem tudom végzek-e félötkor, vagy csak majd 7 óra körül... :lol:
Opeles90 Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Ha szerencsém lesz, akkor a jövőhéten kinézek a főnixhez, ha lesz tali... :( Ott majd megejthetjük a hangpróbát! :lol: Hét közben a melóm olyan, hogy nem tudom végzek-e félötkor, vagy csak majd 7 óra körül... :lol: őőő....Nekem jövőhét utáni hétig nincsen autó.. :excl:
pszilaj Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 őőő....Nekem jövőhét utáni hétig nincsen autó.. :excl: :( Nekem hét közben költségtakarékos lábbusz jár... :lol: :lol: A kocsim most sem volt beindítva, mióta vasárnap leraktam a parkolóba... :lol:
Opeles90 Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 :excl: Nekem hét közben költségtakarékos lábbusz jár... :lol: :lol: A kocsim most sem volt beindítva, mióta vasárnap leraktam a parkolóba... :( Nembaj összehozzuk :lol: Max ha kész a kocsi elviszem egy kis stírölésre a srácokhoz, és akkor szólok Neked is :lol:
Novy Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Ezt ma lőttem (neeem, nem a búcsúban :D ) érdekes tanulmányótó.. :excl: Pedig a búcsúba is lehetett volna 3 pálcásnak :lol: Jo jo az elejétleszámítva nem lenne rossz, de rossz. :lol: Vezetékes hangátvitelnél nincs jobb. :lol: dehogynincs Nekem meg eszem ágában sincs lecserélni a gyári hangcuccot valami menő sárhányózörgetőre. :lol: CAR400 + a mixer IC kazetta bemenetére kötve egy jack dugó, vezetékkel. Kazettás rész feje persze kiiktatva így nincs motor alapzaj, a zenét pedig egy mp3 lejátszó szolgáltatja. :( Nekem erre van megfelelő GPS-em. :o És ha megy a gps akkor nincs zene? hm...
daykiller Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Pedig a búcsúba is lehetett volna 3 pálcásnak :( Jo jo az elejétleszámítva nem lenne rossz, de rossz. :excl: dehogynincs És ha megy a gps akkor nincs zene? hm... Nincs. Mert te üvöltő tuccerrel is hallod, hogy mit pofázik? :lol:
Novy Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Nincs. Mert te üvöltő tuccerrel is hallod, hogy mit pofázik? :( Nem de attol halkan mehet alatta a zene :excl: És van jobb a vezetékestől :lol: Igaz vezetékesre redukálható az is vissza, de a gyári cd pl jobb, mint akármilyen más... pl.
Novy Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Megkötöttem a bizit, jövőre 5. hónaptol él, de ujra adott 24ezres verziót, az alliance, szóval az lett :excl:
daykiller Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Nem de attol halkan mehet alatta a zene :( És van jobb a vezetékestől :lol: Igaz vezetékesre redukálható az is vissza, de a gyári cd pl jobb, mint akármilyen más... pl. Nincs. Ha értenél hozzá, tudnád hogy nincs. :lol: A CD-nél is van jobb minőségű média... :excl:
Guest Sanci Elküldve November12, 2010 Elküldve November12, 2010 Nincs. Ha értenél hozzá, tudnád hogy nincs. :( De ő ért hozzá :lol: én pl télleg nem.. :excl:
Recommended Posts