yankee Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Kövezzetek meg, de tegnap odapróbáltam egy miautonk lökhárító alsó részét a gyári lökösöm alá... az hagyjám, hogy szinte egy az egyben egyezik a méret, de nekem nagyon tetszik :o A középső nagy beömlős lökös Régebbi tiautótok? Vagy az újabb ő autójuk? Képet HAMA-HAMA. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Akkor nem nagyon érdemes kínlódni ezzel nem gondolod?:D Dehogynem, mert ez a halogen szánalmasan szar. Kövezzetek meg, de tegnap odapróbáltam egy miautonk lökhárító alsó részét a gyári lökösöm alá... az hagyjám, hogy szinte egy az egyben egyezik a méret, de nekem nagyon tetszik :o A középső nagy beömlős lökös Akkor nem nagyon érdemes kínlódni ezzel nem gondolod?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Kövezzetek meg, de... Csinájjá' ezt :D (kb előbb egy reklám lemegy és utána kezdi..) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Csinájjá' ezt :) (kb előbb egy reklám lemegy és utána kezdi..) :o Ez is beteg, de tetszik. Mondjuk legalább egyféle kilinccsel, meg egyféle ajtókárpittal megdobhatták volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ez is beteg, de tetszik. Mondjuk legalább egyféle kilinccsel, meg egyféle ajtókárpittal megdobhatták volna :o Az a lényege. Hogy az eleje astra, a hátulja bora?! Mondjuk nekem nem jer be főleg a B-oszlop. És a más vonalban lévő hátsó ablak. Lejebb vana hátsó ablak mint az első nem valami nagy szám de LOL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Régebbi tiautótok? Vagy az újabb ő autójuk? Képet HAMA-HAMA. :) Ja a régebbi, majd holnapután sztem, mertmost nem lesz időm... Dehogynem, mert ez a halogen szánalmasan szar. Akkor nem nagyon érdemes kínlódni ezzel nem gondolod?:) De ebbelegalább nem kötnek bele a sünök :( de am tényleg nem rossz. Csinájjá' ezt :( (kb előbb egy reklám lemegy és utána kezdi..) :o Ez is beteg, de tetszik. Mondjuk legalább egyféle kilinccsel, meg egyféle ajtókárpittal megdobhatták volna :D ez egy sz@r, hogynéz már ki? A két ajtó között van egy szakadék, meg kétféle kárpit,meg a kesztyűtartó is egy kukázott sz@r se néz ki így, elestetek? Ettől simán jobban néz ki a félig suzuki félig astra lökösöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Csinájjá' ezt :) (kb előbb egy reklám lemegy és utána kezdi..) :o Zsír a felni alatta, az már bizonyos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Az a lényege. Hogy az eleje astra, a hátulja bora?! LOL :) Az :) Zsír a felni alatta, az már bizonyos! :D Ja :( és még a hasmagassága is elmegy.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 És az milyen, hogy 4 hónapja van meg ez az usb-s bt-s fej a kocsiban, és ma jöttem rá hogy kell kommunikálni a telefonnal? :o Tök jó a telobol lejátszot zenét hallgatni a kocsiban, meg kihangosítani vezeték nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Arról lehet szó. :D Csak ne kelljen szerszámot fogni a kezembe, mert ma úgy bebaxtam az újam...hogy csak nocsak. :D Nem kell, csak még közdarabot kell vennem a nyomatékkulcsodhoz, mert nekem félcolosak a fejeim. Vizesen a f.szé raktad össze? :( Ilyenkor akksi le, amennyire szét tudod szedni annyira szédszed, radiátorra kipakol, 2-3-4 óra múlva, vagy másnap reggel összerak, és akkor bekapcsol. Ha még vizesen bekapcsoltad, akkor elég jeletősen sikerült csökkenteni a túlélési esélyeit szerencsétlennek :o Szétszedtem amennyire tudtam, szóval szinte alig. Visszaraktam az akkut, fehér a kijelző, nem reagáll, most pár óra száradás után meg már nem is fehér, se kép se hang. Vadi új teló volt, én kaptam az asszonytól egy ezeréves helyett, de sajnáltam elkoptatni melóben, így hát elcseréltem a kölyökkel, egy régebbire. Így vigyáz rá. :) Ezt egyszer már eljátszotta a másik lányom akkor szintén új telóval, de az jó lett. Igen, talán ez a legjobb kifejezés rá. A színre fújt burkolat lötyög, pedig a pöckök megvannak és az ablak felőli "test" alja el van törve... :) Nameg annyit vetemedett a cucc, hogy alig bírtam összepattintani... :( Én nyomtam szilót jó vastagon a tükör élére utánna nyomtam fel a burkolatot. Sajna ezek a gyári patentok szétszedéskor törnek is. De jó a melegragasztó pisztoly is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 ... Én nyomtam szilót jó vastagon a tükör élére utánna nyomtam fel a burkolatot. Sajna ezek a gyári patentok szétszedéskor törnek is. De jó a melegragasztó pisztoly is. Jóde én le se vettem a burkolatot, mert minek. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ja nem is mondtam ma mentettem a céges Boxerral. Jöttem haza, látom az ürge kisteherrel farral az árokba, melléjárt a hídnak. Megálltam, kérdem van-e kötél, amíg elment orral odajártam a kocsihoz, a forgalom addíg szünetelt. :) Kijött egy drótkötéllel, megróbáltam nem gondolni a főnököm A6-osára aminek a csomitartóját beszakítotte egy elszabadult vontatókötél kampója amikor ő is mentett. :o Ráakasztott, rüki, úgy kihúztam mint a szart. Közben jött a főnökasszony, látja keresztben az úton a kocsi vészvillogóval, kiverte a víz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Jóde én le se vettem a burkolatot, mert minek. :o Hát ezért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ja nem is mondtam ma mentettem a céges Boxerral. Jöttem haza, látom az ürge kisteherrel farral az árokba, melléjárt a hídnak. Megálltam, kérdem van-e kötél, amíg elment orral odajártam a kocsihoz, a forgalom addíg szünetelt. :) Kijött egy drótkötéllel, megróbáltam nem gondolni a főnököm A6-osára aminek a csomitartóját beszakítotte egy elszabadult vontatókötél kampója amikor ő is mentett. :o Ráakasztott, rüki, úgy kihúztam mint a szart. Közben jött a főnökasszony, látja keresztben az úton a kocsi vészvillogóval, kiverte a víz. :D Odajártál melléjárt...? Odaállni szoktunk, meg melléállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Ja nem is mondtam ma mentettem a céges Boxerral. Jöttem haza, látom az ürge kisteherrel farral az árokba, melléjárt a hídnak. Megálltam, kérdem van-e kötél, amíg elment orral odajártam a kocsihoz, a forgalom addíg szünetelt. :) Kijött egy drótkötéllel, megróbáltam nem gondolni a főnököm A6-osára aminek a csomitartóját beszakítotte egy elszabadult vontatókötél kampója amikor ő is mentett. :o Ráakasztott, rüki, úgy kihúztam mint a szart. Közben jött a főnökasszony, látja keresztben az úton a kocsi vészvillogóval, kiverte a víz. :D Mondjuk neked én is félnék odaadni bármit is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Mondjuk neked én is félnék odaadni bármit is... :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Kipróbáltam ezt a hőlégfúvós műanyag regenerálós módszert, egész jól működik, a középkonzolon próbáltam ki, és nem is olyan vészes, amikor már kifényesedett, akkor lehet továbbhaladni, kb 15perc alatt végeztem a váltóboxxal, nem is a középkonzollal. Kiszedtem azt is a kocsibol, és megmostam, ami után egészen kiszáradt, és szinte teljesen kiszürkült. Ehhez képest most szép fekete, és csak kicsit fénylik, nem olyan mint a szilikonos buli után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Arról lehet szó. :D Csak ne kelljen szerszámot fogni a kezembe, mert ma úgy bebaxtam az újam...hogy csak nocsak. :o Gondolom születésed óta megvan, úgyhogy inkább nevezzük ujj-nak :) Évzárón tervezed, hogy megjelensz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Odajártál melléjárt...? Odaállni szoktunk, meg melléállni. Mit kötekszel , ilyenkor már ágyban a helyed! :) Mondjuk neked én is félnék odaadni bármit is... :) Miért másfél éve jöttem ida melózni és felküzdöttem magam a 3.helyre. :( Az igaz, hogy összesen már csak 3-an vagyunk, és nem előreéptem a ranglétrán, hanem mindenki kibukot fölülem, de ez nem számítt. :( Én vagyok a harmadik ember a cégnél. :D Most jöttek ugyan újak, de nem sok jót látok bennük. A teló viszont még nem jó. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Ugye ez csak vicc... Valós 49.000 km-el egy 1992-es isuzu... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Visit My Website :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Odajártál melléjárt...? Odaállni szoktunk, meg melléállni. Zircen is így mondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Ugye ez csak vicc... Valós 49.000 km-el egy 1992-es isuzu... :o És miért van térdmagasságban a kuplung? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 Zircen is így mondják. Én is értem ábszolúúúúttttttttt :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November11, 2010 Megoszt Elküldve November11, 2010 És miért van térdmagasságban a kuplung? :o Hmmm...200ezer. Azért kemény, hogy a legutóbbi kereskedőnél meg 300 volt egy 1.8as lejárt műszakis félig rohadó, félig megtákolt ám tiszta folt a küszöbnél és a tankajtónál féle 1992es astra.... :D Ez ahoz képest nagyon szép autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts