zotya975 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Tükör összerakva, de... :D De? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Nekem a tolatólámpám szar azt tudom. Az izzó jó, a váltón a kapcsoló jó...valami a kettő között van... :P Mondjuk egy motkány :D majd egyszer unalmunkban megberheljük :D feltéve ha nem máshol lesz a vasad.. :( mi van itt ez a szakítások hónapja, te vagy a 3. ja nem 4. aki most szakít ismerőseim közül. Én nem tervezek ilyet... mivel nincs kivel :( Örülj neki :o eggyel kevesebb gond.. ;) :D :D De? :D De nem az igazi.. :) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nagyanyám rinyál már egy ideje, hogy mutassam már meg neki a nyaralásos fotóinkat mert el se tudja képzelni hogyan néz ki a balaton -nem járt már ott vagy 20 éve ha nem több :) nna szóval ellépek hozzájuk, lapostop elő, néz egyet az öreglány, elkezd kérdezősködni, hogy mit is tud ez :D elkezdem sorolni erre bedobja, hogy hagyjam már ott neki mert ő meg akarja tanulni kezelni :P ;) az hagyján, hogy egy 170 ezres vacakról beszélünk de mi a bánatot akar már 80 évesen? :D Mondjuk nem kell félteni, ha nem vigyázok vele az érintősvicikvacak telómba is belepiszkál.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Mondjuk egy motkány :D majd egyszer unalmunkban megberheljük :) feltéve ha nem máshol lesz a vasad.. :o Februárba ha muterék megveszik a másikat akkor ez már mindíg nálam lesz :) Meg amúgyis...megigértem, ha felkerülnek a felnik tavasszal kigurolok hozzád megmutatom, és akkor berheljük is ha már úgy adja az idő. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Most lett kimosva a gyerek vadi új Motorola telefonja. Ha berakom az akkut, csak fehéren világít a képernyő, ha becsukom akkor sem "alszik el" bekapcsolni nem lehet. Van reális esély rá, ha száradni hagyom megjavul? :o Faxom ki van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Elnézést kérek, természetesen nem kérem ezt tőled. :D Csak arra gondoltam , hogy szétszedjük, lesíkoltatjuk a hf-et, kicseréljük benne amit kell, visszarakjuk, lehúzzuk és csak a döntő pillanatban kérjük a segítséged/szakértelmed a vezérműszíj visszarakásakor. ... Arról lehet szó. :) Csak ne kelljen szerszámot fogni a kezembe, mert ma úgy bebaxtam az újam...hogy csak nocsak. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Februárba ha muterék megveszik a másikat akkor ez már mindíg nálam lesz :D Meg amúgyis...megigértem, ha felkerülnek a felnik tavasszal kigurolok hozzád megmutatom, és akkor berheljük is ha már úgy adja az idő. :D :P Most lett kimosva a gyerek vadi új Motorola telefonja. Ha berakom az akkut, csak fehéren világít a képernyő, ha becsukom akkor sem "alszik el" bekapcsolni nem lehet. Van reális esély rá, ha száradni hagyom megjavul? :D Faxom ki van. Esély mindig van de nem ártana szét is szedni, alaposan áttörölni, megszáradnia és száradás után alaposan lepucolni a paneljét :P akkor talán :o de az legalább 1 nap :) volt már rá példa, hogy egy 8-9 hónapja kimosott S A35-be lelket leheltem aminek a panelja 85-90%-ban össze volt rohadva már ;) a mai napig tökéletesen műxik és ez soksok éve volt :( sőt, itt hever a polcon egy 3410-es ami egy full-főzőprogramot élt át :) rá 2 hétre adták a kezembe alkatrésznek de ez is hibátlanul műxik.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Most lett kimosva a gyerek vadi új Motorola telefonja. Ha berakom az akkut, csak fehéren világít a képernyő, ha becsukom akkor sem "alszik el" bekapcsolni nem lehet. Van reális esély rá, ha száradni hagyom megjavul? :D Faxom ki van. Vizesen a f.szé raktad össze? :) Ilyenkor akksi le, amennyire szét tudod szedni annyira szédszed, radiátorra kipakol, 2-3-4 óra múlva, vagy másnap reggel összerak, és akkor bekapcsol. Ha még vizesen bekapcsoltad, akkor elég jeletősen sikerült csökkenteni a túlélési esélyeit szerencsétlennek :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Most lett kimosva a gyerek vadi új Motorola telefonja. Ha berakom az akkut, csak fehéren világít a képernyő, ha becsukom akkor sem "alszik el" bekapcsolni nem lehet. Van reális esély rá, ha száradni hagyom megjavul? :o Faxom ki van. hát eléggé kevés, de vannak még csodák :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 De? :o De nem az igazi.. :D Igen, talán ez a legjobb kifejezés rá. A színre fújt burkolat lötyög, pedig a pöckök megvannak és az ablak felőli "test" alja el van törve... :) Nameg annyit vetemedett a cucc, hogy alig bírtam összepattintani... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Tök jó az új lámpám, ló######t nem látok vele... :D halogen rulz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Igen, talán ez a legjobb kifejezés rá. A színre fújt burkolat lötyög, pedig a pöckök megvannak és az ablak felőli "test" alja el van törve... :o Nameg annyit vetemedett a cucc, hogy alig bírtam összepattintani... :D ha csak lötyögés a baj ragasztani kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Tök jó az új lámpám, ló######t nem látok vele... :D halogen rulz :o Mi lett az előzővel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Mi lett az előzővel? Felraktam a polcra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Felraktam a polcra. Műszakira készülsz, vagy bünti volt érte? Vagy? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Tök jó az új lámpám, ló######t nem látok vele... :D halogen rulz :o Fényforrás rulez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Műszakira készülsz, vagy bünti volt érte? Vagy? :o Nem akar zsanettkodni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Műszakira készülsz, vagy bünti volt érte? Vagy? :o Téli üzemmód :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Műszakira készülsz, vagy bünti volt érte? Vagy? :o Nem akar zsanettkodni... :D Jah, van elég kszenon nélkül is...majd télen megcsinálom az állítót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Jah, van elég kszenon nélkül is...majd télen megcsinálom az állítót. Akkor csak megkövetelik azt is :o Szerelőgyereknek mondom ki kéne erre találni vmit, mire ő: ajj felejtsétek már el az nem kell... hm hát ő is emberből van tévedhet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Akkor csak megkövetelik azt is :o Szerelőgyereknek mondom ki kéne erre találni vmit, mire ő: ajj felejtsétek már el az nem kell... hm hát ő is emberből van tévedhet :D Le van írva jogszabályban. Nyilván tudja is az embered.... Csak már nem olyan vicces, hogy 10kms körzetemben 3helyen szoktak állni kukásmellényben, és nem zöldben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Le van írva jogszabályban. Nyilván tudja is az embered.... Csak már nem olyan vicces, hogy 10kms körzetemben 3helyen szoktak állni kukásmellényben, és nem zöldben... És ha megvan a automatikád, ugye van mosód, meg síküveges lámpabúrád, akkor nem köthetnek bele, hiába te "kendácsoltad" az egészet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 És ha megvan a automatikád, ugye van mosód, meg síküveges lámpabúrád, akkor nem köthetnek bele, hiába te "kendácsoltad" az egészet? Dehogynem. Nincs dcr jelű búrám(nem is lesz), nincs beírva a forgalmiba, meg különben is... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Dehogynem. Nincs dcr jelű búrám(nem is lesz), nincs beírva a forgalmiba, meg különben is... :o Akkor nem nagyon érdemes kínlódni ezzel nem gondolod?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Akkor nem nagyon érdemes kínlódni ezzel nem gondolod?:o De vakoskodik... ezért kell neki a kszenon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November10, 2010 Megoszt Elküldve November10, 2010 Kövezzetek meg, de tegnap odapróbáltam egy miautonk lökhárító alsó részét a gyári lökösöm alá... az hagyjám, hogy szinte egy az egyben egyezik a méret, de nekem nagyon tetszik :o A középső nagy beömlős lökös Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts