Guest Sanci Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 a seggbekuki is létezik :) Na be lehet mostmár fejezni :D vagy intézzek 1 hét Csillagot? :o
beligrom Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Na be lehet mostmár fejezni :D vagy intézzek 1 hét Csillagot? :o igazad van... lehetne arra az időszakra kérni amig bent leszek? :)
Dáwid Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 http://www.origo.hu/sport/20101109-az-amer...olas-video.html :o :D :) :)
Novy Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 a seggbekuki is létezik :) amúgy honnan kéne tudnom h a céges autót kivonták a forgalomból? mellesleg amikor elvették a forgalmit a helyszinen aztmondták h a céget basszák meg. én meg más sarát nem fogom kifizetni. ha ez van itthon akkor inkább leülöm azt fizessenek utánam napi 5e-t ha ez nekik jó Hát ha bevonták a forgalmit,akkor le kellene kaparniuk a matrinyát a rendszámról, ill a papír selehetne nálatok, a forgalmi. Ha meg akkor vették el aforgalmit,akkor a céget terheli a büntetés. Nálad valami nem pászol a billentyűzettel, hogy mindent kérdezel? :o Nem jol értelmezed a mondatokat szerintem! :D
Tiv. Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Nna szóval akkor sok boldogságos névnapot Tiv barátunknak! Nekem is megakadt a szemem rajta, de úgy tudom áprilisban tartja. :o Köszi. :D Amugy igen, áprilisban tartom. :)
zozor Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Akkor anyám zsebre tett 3-at :D :) :( :( Ez milyen... :D :D :P a seggbekuki is létezik ;) amúgy honnan kéne tudnom h a céges autót kivonták a forgalomból? mellesleg amikor elvették a forgalmit a helyszinen aztmondták h a céget basszák meg. én meg más sarát nem fogom kifizetni. ha ez van itthon akkor inkább leülöm azt fizessenek utánam napi 5e-t ha ez nekik jó Háát...lehet ülni nem fogsz tudni... :) :o :P
Novy Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 http://www.origo.hu/sport/20101109-az-amer...olas-video.html :o :D :) :) Hát ezt iscsak egyszerlehet eljétszani az életben! :( Vagyis a történelem során!
beligrom Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 http://www.origo.hu/sport/20101109-az-amer...olas-video.html :o :D :) :) szakadok :( :( :D
Laleekirály Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Köszi. :o Amugy igen, áprilisban tartom. :) Jobb később, mint soha :D
Hjoe Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Hát Győr közelebb van. Most nincs sok időm, de elméletileg a vasárnap szabad, ha helyhiányod van kihúzhatjuk hozzám, igaz csak beálló van. A szimeringeket meg bármelyik nap be tudom vinni, olyan 6-után ha dobsz egy címet. Nem tudom pontossan miről van szó, én inkább virítanám a lóvét, de embere válogatja. :D Gondoltam. Ásunk addig egy aknát. Sziget városrész mond valamit? :o De vasárnap nem nagyon fogják megsíkolni nem ...?
Guest Sanci Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 lehetne arra az időszakra kérni amig bent leszek? :) Megoldható.. :D Köszi. :o Amugy igen, áprilisban tartom. :( Akkor ezt is benéztem.. :)
Laleekirály Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 http://www.origo.hu/sport/20101109-az-amer...olas-video.html :o :D :) :) :( :( :D
Novy Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Gondoltam. Ásunk addig egy aknát. Sziget városrész mond valamit? :D De vasárnap nem nagyon fogják megsíkolni nem ...? akkor ezekszerint csak hfes lett :o
daykiller Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Megint nem köszöntél be? :D :) :o Megyünk holnap is elvileg. :) Megint abban az utcában dolgozunk, pár házzal feljebb, meg ugye abban az utcában van a felvételi épület is. :(
Dáwid Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 :o Megyünk holnap is elvileg. :D Megint abban az utcában dolgozunk, pár házzal feljebb, meg ugye abban az utcában van a felvételi épület is. :P Felvételi épület? :) Ennyire azé' nem ismerem azt az utcát :) :P Pepéhez is csak úgy találtam oda sokáig, hogy vagy szerencsém volt és kint állt az autó, vagy számoltam a házakat a kereszteződéstől :( :( :D :D
Hjoe Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 akkor ezekszerint csak hfes lett :D Induláskor hidegen sosem a 4 henger. Fogy a víz. Gőzöl is. Meg ha leveszem a sapkát akkor néha buborék jön fel a vékony csövön. Az olajbeöntő is "murnyás". És levegős a rendszerem még mindig. Mi lehet ha nem az ? :o
daykiller Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Felvételi épület? :) Ennyire azé' nem ismerem azt az utcát :) :D Pepéhez is csak úgy találtam oda sokáig, hogy vagy szerencsém volt és kint állt az autó, vagy számoltam a házakat a kereszteződéstől :( :( :D :D A vasút állomás épületét hívják így vasúti szlenggel, amiből kijön a forgalmista meneszteni. :P Menesztést azért remélem vágod. :P Induláskor hidegen sosem a 4 henger. Fogy a víz. Gőzöl is. Meg ha leveszem a sapkát akkor néha buborék jön fel a vékony csövön. Az olajbeöntő is "murnyás". És levegős a rendszerem még mindig. Mi lehet ha nem az ? :o Vízcsövek nem keményednek fel? De a legjobb a bontás, aztán kiderül.
Hjoe Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 A vasút állomás épületét hívják így vasúti szlenggel, amiből kijön a forgalmista meneszteni. :o Menesztést azért remélem vágod. :D Vízcsövek nem keményednek fel? De a legjobb a bontás, aztán kiderül. De igen. De ha leveszem a kiegyenlítő tetejét és visszateszem, utána már nem keményedik vissza.
Dáwid Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 A vasút állomás épületét hívják így vasúti szlenggel, amiből kijön a forgalmista meneszteni. :D Menesztést azért remélem vágod. :) Vízcsövek nem keményednek fel? De a legjobb a bontás, aztán kiderül. Jááááá... akkor mégis tudom hol van :o :)
daykiller Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 De igen. De ha leveszem a kiegyenlítő tetejét és visszateszem, utána már nem keményedik vissza. Akkor igencsak esélyes. Ha még pluszban vizesedik az olaj, vagy olajosodik a víz, akkor egyértelmű.
Novy Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Hát kezdődő hf lehet... reméljük nem bontjátok szét feleslegesen. Komoly hf problémánál agresszívabban jelentkezik a dolog, de jobb mihamarabb megoldani ezt, nehogy elcsavarja a hfet és vonalba kelljen furni stb stb, meg az már necces olyankor.
Hjoe Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Hát kezdődő hf lehet... reméljük nem bontjátok szét feleslegesen. Komoly hf problémánál agresszívabban jelentkezik a dolog, de jobb mihamarabb megoldani ezt, nehogy elcsavarja a hfet és vonalba kelljen furni stb stb, meg az már necces olyankor. Én is. Mert még azt sem tudom ki csinálja. :o Egyedül meg nem nagyon merek nekiállni. :D
Novy Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Én is. Mert még azt sem tudom ki csinálja. :o Egyedül meg nem nagyon merek nekiállni. :D és fűtésed ilyesmi? mennyire melegszik fel a motor, állandóan gőzöl?és ha gázt adsz vagy ad vki más látni hogy köpi a vizet? mennyi idő alatt fogy a víz és mennyi?
Hjoe Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 és fűtésed ilyesmi? mennyire melegszik fel a motor, állandóan gőzöl?és ha gázt adsz vagy ad vki más látni hogy köpi a vizet? mennyi idő alatt fogy a víz és mennyi? Fűtés van. Beáll rendesen 92 fokra a víz. De ha gázt adok neki, akkor hallom hogy csorog a víz a rendszerbe. Nem mindig gőzöl. Ha igen akkor nagyon. Főleg ha rálépkedek a gázra. Jön a víz a kipufogón. Kb 100-150 km egy fél liter. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=4b0ff8324...&aid=206441 Ez alapjárat.
Novy Elküldve November9, 2010 Elküldve November9, 2010 Fűtés van. Beáll rendesen 92 fokra a víz. De ha gázt adok neki, akkor hallom hogy csorog a víz a rendszerbe. Nem mindig gőzöl. Ha igen akkor nagyon. Főleg ha rálépkedek a gázra. Jön a víz a kipufogón. Kb 100-150 km egy fél liter. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=4b0ff8324...&aid=206441 Ez alapjárat. hát ez agőz még nem lenne sok igazábol, ha olyan az idő... de a fél liter víz eltünése az sok...
Recommended Posts