beligrom Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 vki ült már "közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése" miatt??? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 vki ült már "közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése" miatt??? :( Ültem már le Közúti közlekedési szabályok megsértése miatt, de az inkább a csekken szereplő összegnek volt köszönhető, meg annak, hogy rögtön kettőt is kaptam :) :( :o . Mi a g.cit csináltál?? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Így jár az, aki miniszoknyát vesz fel. :D Viseld a következményeit. :P Jogos. :D De azért annyira miniben már nem járok, szemelött tartva a koromat. :P Az a legrövidebb talán, amiben Füreden láttatok. Ültem már le Közúti közlekedési szabályok megsértése miatt, de az inkább a csekken szereplő összegnek volt köszönhető, meg annak, hogy rögtön kettőt is kaptam :( :( :D . Mi a g.cit csináltál?? :) :) Szerintem "csak" kapott egy csúnyább csekket és most gondolkozik azon, hogy mi lenne ha inkább leülné. :o Te Dáwid, úgy mellesleg szoktál aludni is néha? :P Lassan "melegváltásban" leszel Zotyával, Day-jel és velem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Az én kis Astrámat mamám barátnői szokták megdícsérni. Mindig megkérdezik, és ez új? Sokadik alkalomra már egyszerűbb azt mondani, hogy IGEN :o Ezt tőlem is kérdezték már páran. Mondom nem új, 16 éves, és kábé 10 éve nem gyártják. :D Jogos. :) De azért annyira miniben már nem járok, szemelött tartva a koromat. :) Az a legrövidebb talán, amiben Füreden láttatok. Szerintem "csak" kapott egy csúnyább csekket és most gondolkozik azon, hogy mi lenne ha inkább leülné. :D Te Dáwid, úgy mellesleg szoktál aludni is néha? :( Lassan "melegváltásban" leszel Zotyával, Day-jel és velem. :( Megjött a váltás, mehettek aludni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Jogos. :( De azért annyira miniben már nem járok, szemelött tartva a koromat. :D Az a legrövidebb talán, amiben Füreden láttatok. Szerintem "csak" kapott egy csúnyább csekket és most gondolkozik azon, hogy mi lenne ha inkább leülné. :o Te Dáwid, úgy mellesleg szoktál aludni is néha? :D Lassan "melegváltásban" leszel Zotyával, Day-jel és velem. :P Nem igazán... A múlt heti hosszúműszakom óta kicsit megborultam és azóta se találom magam :D Ezt tőlem is kérdezték már páran. Mondom nem új, 16 éves, és kábé 10 éve nem gyártják. ;) Megjött a váltás, mehettek aludni! :P :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Nem semmik vagytok :( azé volt már nekünk is olyan pár éve nyáron balcsiról hazajövet, hogy egy szál törölközőben végigvágtattunk az asszonnyal pesten a t*kig érő dugóban :) volt egy kamionos aki át is szólt az asszonynak :o én meg kinyitottam a kesztyűtartót azt menten bekussolt.. :D :) Nna szóval akkor sok boldogságos névnapot Tiv barátunknak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Nna szóval akkor sok boldogságos névnapot Tiv barátunknak! Nekem is megakadt a szemem rajta, de úgy tudom áprilisban tartja. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Ez bexarás: http://totalcar.hu/magazin/bologatokutya/2...tte_a_vontatot/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Hű nem vittétek tulzásba ma se... Sikeresen levettem a hátsó lököst, és lepucoltam a rozsdát, kis foltozás itt is szükséges a vonóhorog helyén ugyebár a gyárilag is papírvákony lemezt kicsit megette a rozsda... meg az alsó perem se épp hibátlan, de az kapott drótkorongot, párszor átkentem rozsdaoldóval, holnap még kap korongból, meg rozsdaoldóból is, és lefujom alapozóval, meg bekenem alvázvéővel, hátha kihúzható a komplett fal cserélje pár évre... UIgazából még így is elment volna pár évet gond és látszat nélkül is, csak zavar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Hű nem vittétek tulzásba ma se... Sikeresen levettem a hátsó lököst, és lepucoltam a rozsdát, kis foltozás itt is szükséges a vonóhorog helyén ugyebár a gyárilag is papírvákony lemezt kicsit megette a rozsda... meg az alsó perem se épp hibátlan, de az kapott drótkorongot, párszor átkentem rozsdaoldóval, holnap még kap korongból, meg rozsdaoldóból is, és lefujom alapozóval, meg bekenem alvázvéővel, hátha kihúzható a komplett fal cserélje pár évre... UIgazából még így is elment volna pár évet gond és látszat nélkül is, csak zavar... Alapozót is kend, különösen az első réteget :o Vagy teszkós alapozósprét használsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Alapozót is kend, különösen az első réteget :o Vagy teszkós alapozósprét használsz? :D hát sprayt használok, de eddig egész jól bevált,bár már elfogyóban van, így vennem kell mindenféleképpen, így lehet ecsetelőset kellene venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Alapozót is kend, különösen az első réteget :o Vagy teszkós alapozósprét használsz? :D milyet kellene venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Ültem már le Közúti közlekedési szabályok megsértése miatt, de az inkább a csekken szereplő összegnek volt köszönhető, meg annak, hogy rögtön kettőt is kaptam :) :( :o . Mi a g.cit csináltál?? :D :) forgalomból kivont járművet vezettem. honnan kellet volna tudnom h kivan vonva a forgalomból? céges, hiteles autó, a bank vonatta ki, azt még engem akarnak megb*szni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 forgalomból kivont járművet vezettem. honnan kellet volna tudnom h kivan vonva a forgalomból? céges, hiteles autó, a bank vonatta ki, azt még engem akarnak megb*szni... Akkor kezdhetsz belenyugodni, hogy nem fog nehezedre esni a szellentés :o egyébként újabban divat lett a sittek túltelítettsége miatt (vajon miért is? :D ), hogy közmunkán töltetik le a bírság mértékét napi 5 ezerrel számolva :( épp ma mentem egy biztosítási alkusz ismerősömhöz azt odamenetben egy cimbimmel találkoztam aki a közmunkás csapásmérő osztaggal dolgozott és kérdezem, hogy mi történt :) megvágták 30 rugóra mert a kocsmából ittasan (1 sör munka után) kijőve felült a kivilágítatlan biciklijére láthatósági mellény nélkül -mindezt még bőven világosban. Egy hétig ingyen melózik emiatt.. :) Asszem nekem ez pont jó lesz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Haza akarom hozni az autót a hugoméktól végre... trélerrel hazahoni aranyáron hoznák haza, a haver, akinek van autómentője ő meg kint van külföldön :o Útvonalengedélyt lehet kérni, hogy hazajöjjek vele? Mármint háztól házig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Haza akarom hozni az autót a hugoméktól végre... trélerrel hazahoni aranyáron hoznák haza, a haver, akinek van autómentője ő meg kint van külföldön :o Útvonalengedélyt lehet kérni, hogy hazajöjjek vele? Mármint háztól házig? Igen ami nincs ingyé :) :) inkább kérj meg valakit és kötelet neki.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Igen ami nincs ingyé :) :D inkább kérj meg valakit és kötelet neki.. :o Kötél lenne, a hugoméknak autó is (4 db) csak még fék nincs rajta... kell két fékcső hátra, ami belemegy a munkahengerbe, amit pénteken akarok megvenni, mert akkor lesz időm. Mennyi pezó az engedély? Úgy tudom, hogy 2900. Vagy nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Haza akarom hozni az autót a hugoméktól végre... trélerrel hazahoni aranyáron hoznák haza, a haver, akinek van autómentője ő meg kint van külföldön :o Útvonalengedélyt lehet kérni, hogy hazajöjjek vele? Mármint háztól házig? Igen ami nincs ingyé :) :) inkább kérj meg valakit és kötelet neki.. :D Azért nem egy pénztárca szaggató.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Kötél lenne, a hugoméknak autó is (4 db) csak még fék nincs rajta... kell két fékcső hátra, ami belemegy a munkahengerbe, amit pénteken akarok megvenni, mert akkor lesz időm. Mennyi pezó az engedély? Úgy tudom, hogy 2900. Vagy nem? :D Passzolom de fék nélkül bulisabb a dolog :) akkor inkább mégse ajánlom, főleg ha a kézi se műxik.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Azért nem egy pénztárca szaggató.... Köszi szépen, itt már nézelődtem, csak megerősítést akartam kérni :D Sztem olcsóbb engedélyt kérni, mint ha hazahozatnám... Így legalább vezethetem végre :) Passzolom de fék nélkül bulisabb a dolog :( akkor inkább mégse ajánlom, főleg ha a kézi se műxik.. :o Kézifék az működne, ha beállítottam volna :) Majd beállítom azt is, csak hozzam haza! Azután kapnak az új fékek, főleg ha esne később egy kis hó, lesz majd driftelés műszaki után :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Kézifék az működne... :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Akkor kezdhetsz belenyugodni, hogy nem fog nehezedre esni a szellentés :o egyébként újabban divat lett a sittek túltelítettsége miatt (vajon miért is? :D ), hogy közmunkán töltetik le a bírság mértékét napi 5 ezerrel számolva :D épp ma mentem egy biztosítási alkusz ismerősömhöz azt odamenetben egy cimbimmel találkoztam aki a közmunkás csapásmérő osztaggal dolgozott és kérdezem, hogy mi történt :) megvágták 30 rugóra mert a kocsmából ittasan (1 sör munka után) kijőve felült a kivilágítatlan biciklijére láthatósági mellény nélkül -mindezt még bőven világosban. Egy hétig ingyen melózik emiatt.. :) Asszem nekem ez pont jó lesz :( http://s2.images.www.tvn.hu/2010/11/09/17/...e6132b7e5cc.png astra pwr :D sztem nekem is az lesz. ebbe nem lehet semmi buktató ugye? am meg inkább bemegyek 5 napra, de szartlapátolni nem fogok :( 5 nap alatt el se tudnak helyezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 astra pwr :P sztem nekem is az lesz. ebbe nem lehet semmi buktató ugye? am meg inkább bemegyek 5 napra, de szartlapátolni nem fogok :( 5 nap alatt el se tudnak helyezni... Én maradok az eddiginél csak újrakötöm :D (3 ezressel több de 6 év az 6 év :o bár lehet én vagyok a hüye :) ) épp azt tárgyaltuk az irodában de én tartok az ilyen román témáktól :) láttam-hallottam már ezt-azt mi folyik a szomszédban.. :( Azt csak hiszed :P láthatósági mellény, kesztyű azt mehetsz is lapátolni, sepregetni vagy szemetet szedni ;) és mit tudsz csinálni? :D Max nem veszed fel a munkát de úgyis kénytelen leszel elvégezni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 astra pwr :D sztem nekem is az lesz. ebbe nem lehet semmi buktató ugye? am meg inkább bemegyek 5 napra, de szartlapátolni nem fogok :o 5 nap alatt el se tudnak helyezni... sztem jobb a közmunka... a haverom egy szombat este bevret egy gyereknek, 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek, feljelentette a havert, most meg az állatkertbe van közmunkán... még mindig jobb, mint ha jegelve lennél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Én maradok az eddiginél csak újrakötöm :( (3 ezressel több de 6 év az 6 év :o bár lehet én vagyok a hüye :) ) épp azt tárgyaltuk az irodában de én tartok az ilyen román témáktól :D láttam-hallottam már ezt-azt mi folyik a szomszédban.. :) Én most kötöm meg a nevemre, új belépőként, 4900Ft/negyedév (33% postás kedvezménnyel :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts