Dáwid Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :) A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :) Te legalább világosban vetted észre. Én sötétben. (tudom, komoly vígasz volt :( ) van egy kocka-tükör párom ha érdekel :o Fullfapad verzió, kézzel pöckölős, nap-fűtésű, de gyári, és nincs szétesve :D
daykiller Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Te legalább világosban vetted észre. Én sötétben. (tudom, komoly vígasz volt :( ) van egy kocka-tükör párom ha érdekel :o Fullfapad verzió, kézzel pöckölős, nap-fűtésű, de gyári, és nincs szétesve :D Hajnali háromnegyed 5kor még nincs világos. Kocsiba beszállva vettem észre, hogy valami nem stimmel és akkor vettem észre, hogy lifeg az egész.... :) Hening Karcsitól vettem annó egy párt a bal tükörlap miatt, most felkerült a balos teljesen és átraktam a tükörlapot. Egyelőre így marad, aztán lehet, hogy hétvégén a kettőből kell összehoznom egyet. :) Ez is fullfapad, kézi és fekete burkolatos. :D Azé kösz. :( kicsit elüt most a kocsi...
spzoli Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Hajnali háromnegyed 5kor még nincs világos. Kocsiba beszállva vettem észre, hogy valami nem stimmel és akkor vettem észre, hogy lifeg az egész.... :o Hening Karcsitól vettem annó egy párt a bal tükörlap miatt, most felkerült a balos teljesen és átraktam a tükörlapot. Egyelőre így marad, aztán lehet, hogy hétvégén a kettőből kell összehoznom egyet. :D Ez is fullfapad, kézi és fekete burkolatos. :) Azé kösz. :) kicsit elüt most a kocsi... Csak át ne menjen a lábadon... :(
rtomi Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :o A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :D Valaki aki itt fórumozik árul a vaterán. A múltkor rákattintottam az aláírásában szereplő linkre és ott volt 5-ért fűthetős elektromos sima tükörlappal. Asszem "mrbis" vagy hasonló a nickje nem 100% Mintha a tuningos topicba írogatna.
daykiller Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Valaki aki itt fórumozik árul a vaterán. A múltkor rákattintottam az aláírásában szereplő linkre és ott volt 5-ért fűthetős elektromos sima tükörlappal. Asszem "mrbis" vagy hasonló a nickje nem 100% Mintha a tuningos topicba írogatna. Igen, most kéne akkor már villanyosítani/fűtésessé tenni, csak ez pont rosszkor jött anyagilag. :o Megnéztem és tényleg "mrbis" árulja, ráadásul olyan színű, mint az enyém. :D
rtomi Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Igen, most kéne akkor már villanyosítani/fűtésessé tenni, csak ez pont rosszkor jött anyagilag. :o Megnéztem és tényleg "mrbis" árulja, ráadásul olyan színű, mint az enyém. :D Gondolkodtam,hogy megveszem tartaléknak. De nem. :) A tiéd nagyon összetört?
daykiller Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Gondolkodtam,hogy megveszem tartaléknak. De nem. :o A tiéd nagyon összetört? A belseje van szétesve, de nagyon. :D
Alex0403 Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :o A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :D Részvétem :) Az enyémet a tuskó parkolóba törték le.....
Bálintka 1.6i Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Részvétem :D Az enyémet a tuskó parkolóba törték le..... Én a parkolóban akasztottam le az enyémet. :o Soha semmit nem zúztam le kocsin eddig,de egy nagy kuka elrendezte a jobbost. Beálltam több kuka mellé egy szűk utcában.Volt egy kis dolgom,elintéztem.Aztán vissza menve láttam,hogy valaki eléggé rám tolatott elöl.Kicsit hátrébb akartam gurulni,de a tükörben nem káttam a kuka nyelét pont..... Elérte.Szerencse,hogy csak kifordult a helyéből és nem lett nagy a gáz.Gyorsan fel ütöttem a helyére,aztán uccu Pest. De végül bontó lett a vége,mert a lemez úgy eldeformálódott benne,hogy nem tudtam rendbe hozni,csámpásan állt
zotya975 Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 8 szelepest baziérdemes tiltásig forgatni, biztos jobban megy ott, SE :) :) :( :( :D Mostanában nagyon papisan vezetek, 2500-körül elváltok, csak ha a forgalom úgy kívánja akkor pörgetem meg kicsit. :D Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki, de én voltam közelebb, a csak meg odakiabált : Maga kinek fütyül???? Én meg mutatom neki, hogy a csávó volt, ő meg mutat vissza rám, hogy én voltam. Aszongya a csaj, mindjárt jövök vissza! :o Aztán bement a boltba. Pont kint voltam a konténernél amikor jött kifele, eldobálltam a szemetet, és berohantam az épületbe. :D Onnan néztem a csajt, amúgy jó bőr volt. :P
Novy Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Mostanában nagyon papisan vezetek, 2500-körül elváltok, csak ha a forgalom úgy kívánja akkor pörgetem meg kicsit. :D Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki, de én voltam közelebb, a csak meg odakiabált : Maga kinek fütyül???? Én meg mutatom neki, hogy a csávó volt, ő meg mutat vissza rám, hogy én voltam. Aszongya a csaj, mindjárt jövök vissza! :o Aztán bement a boltba. Pont kint voltam a konténernél amikor jött kifele, eldobálltam a szemetet, és berohantam az épületbe. :) Onnan néztem a csajt, amúgy jó bőr volt. :( Te ratyi vagy?? hát dumálni kellett volna vele, és ha normálisan elmondod neki mizu, akkor még cimbizni is lehetett volna :) Tapasztalat :(
Tiv. Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Mostanában nagyon papisan vezetek, 2500-körül elváltok, csak ha a forgalom úgy kívánja akkor pörgetem meg kicsit. :) Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki, de én voltam közelebb, a csak meg odakiabált : Maga kinek fütyül???? Én meg mutatom neki, hogy a csávó volt, ő meg mutat vissza rám, hogy én voltam. Aszongya a csaj, mindjárt jövök vissza! :o Aztán bement a boltba. Pont kint voltam a konténernél amikor jött kifele, eldobálltam a szemetet, és berohantam az épületbe. :( Onnan néztem a csajt, amúgy jó bőr volt. :( Befostál mi? :D :)
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki... :( Csak nehogy úgy járjatok 1x mint a kollégák :( beszólogattak minden arra járó nőnek, mondtam hogy itt nem nagyon kéne mert sose tudni ki a célszemély :o aztán megjelent 2 komoly autó még komolyabb csávókkal, megvárták míg befejezik a melót aztán elbeszélgettek a fiúkákkal :D :) kicsit kellemetlen lehetett nekik a híradót jeges zacskóval a szemükön nézni.. :)
zotya975 Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Te ratyi vagy?? hát dumálni kellett volna vele, és ha normálisan elmondod neki mizu, akkor még cimbizni is lehetett volna :D Tapasztalat :P Befostál mi? :) :) Aha aztán összekarmol, otthon meg magyarázom, hogy egy csaj csinálta, de félreértés volt.... aztán az asszony is odabac. :D Csak nehogy úgy járjatok 1x mint a kollégák :P beszólogattak minden arra járó nőnek, mondtam hogy itt nem nagyon kéne mert sose tudni ki a célszemély :o aztán megjelent 2 komoly autó még komolyabb csávókkal, megvárták míg befejezik a melót aztán elbeszélgettek a fiúkákkal :( :( kicsit kellemetlen lehetett nekik a híradót jeges zacskóval a szemükön nézni.. :D Erre gondoltam én is, elég színes a falu. ;)
mélykék76 Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Mostanában nagyon papisan vezetek, 2500-körül elváltok, csak ha a forgalom úgy kívánja akkor pörgetem meg kicsit. :D Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki, de én voltam közelebb, a csak meg odakiabált : Maga kinek fütyül???? Én meg mutatom neki, hogy a csávó volt, ő meg mutat vissza rám, hogy én voltam. Aszongya a csaj, mindjárt jövök vissza! :o Aztán bement a boltba. Pont kint voltam a konténernél amikor jött kifele, eldobálltam a szemetet, és berohantam az épületbe. :) Onnan néztem a csajt, amúgy jó bőr volt. :D Az élet császárai :) :( :( :D
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Vagyis sok a ha... Ez egy kadett talin nem akadály.. :D :o
zotya975 Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Az élet császárai :D :) :) :( Aha, csak a munktársam még csak 20 éves, váltogatja a nőket, én meg már csak nézem őket. :o :(
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Aha, csak a munktársam még csak 20 éves, váltogatja a nőket, én meg már csak nézem őket. :D :) És közben hirtelen nyálcsorgás jön rád ha jó a tippem.. :o :) :(
pszilaj Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Aha, csak a munktársam még csak 20 éves, váltogatja a nőket, én meg már csak nézem őket. :o :D És te miért nem váltogatod őket?
mélykék76 Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Aha, csak a munktársam még csak 20 éves, váltogatja a nőket, én meg már csak nézem őket. :o :) Mindekinek utánafüttyög és aki elkezdi üldözni és utoléri az megnyeri ? :D
zotya975 Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 És közben hirtelen nyálcsorgás jön rád ha jó a tippem.. :o :D :) Aha mint Pavlov kutyája. :) Meg amúgy sem vakságot fogadtam. :(
zotya975 Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 És te miért nem váltogatod őket? 14 év házasság után? Tényleg miért nem? :o :) Mindekinek utánafüttyög és aki elkezdi üldözni és utoléri az megnyeri ? :) Fiatalság-bolondság! :D
Breki Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Aha mint Pavlov kutyája. :) Meg amúgy sem vakságot fogadtam. :) Fogadjunk, hogy ezt nem mered az asszony szemébe mondani :D mert én 17 év után sem :o
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Fogadjunk, hogy ezt nem mered az asszony szemébe mondani :( mert én 17 év után sem :D :) :) Én azért nem vagyok ennyire szívbajos.. :( :o :D
zotya975 Elküldve November8, 2010 Elküldve November8, 2010 Fogadjunk, hogy ezt nem mered az asszony szemébe mondani :D mert én 17 év után sem :o Nem féltékeny, ha nem nyiltan csinálom nem foglalkozik vele. :)
Recommended Posts