Dáwid Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :) A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :) Te legalább világosban vetted észre. Én sötétben. (tudom, komoly vígasz volt :( ) van egy kocka-tükör párom ha érdekel :o Fullfapad verzió, kézzel pöckölős, nap-fűtésű, de gyári, és nincs szétesve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Te legalább világosban vetted észre. Én sötétben. (tudom, komoly vígasz volt :( ) van egy kocka-tükör párom ha érdekel :o Fullfapad verzió, kézzel pöckölős, nap-fűtésű, de gyári, és nincs szétesve :D Hajnali háromnegyed 5kor még nincs világos. Kocsiba beszállva vettem észre, hogy valami nem stimmel és akkor vettem észre, hogy lifeg az egész.... :) Hening Karcsitól vettem annó egy párt a bal tükörlap miatt, most felkerült a balos teljesen és átraktam a tükörlapot. Egyelőre így marad, aztán lehet, hogy hétvégén a kettőből kell összehoznom egyet. :) Ez is fullfapad, kézi és fekete burkolatos. :D Azé kösz. :( kicsit elüt most a kocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Hajnali háromnegyed 5kor még nincs világos. Kocsiba beszállva vettem észre, hogy valami nem stimmel és akkor vettem észre, hogy lifeg az egész.... :o Hening Karcsitól vettem annó egy párt a bal tükörlap miatt, most felkerült a balos teljesen és átraktam a tükörlapot. Egyelőre így marad, aztán lehet, hogy hétvégén a kettőből kell összehoznom egyet. :D Ez is fullfapad, kézi és fekete burkolatos. :) Azé kösz. :) kicsit elüt most a kocsi... Csak át ne menjen a lábadon... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :o A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :D Valaki aki itt fórumozik árul a vaterán. A múltkor rákattintottam az aláírásában szereplő linkre és ott volt 5-ért fűthetős elektromos sima tükörlappal. Asszem "mrbis" vagy hasonló a nickje nem 100% Mintha a tuningos topicba írogatna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Valaki aki itt fórumozik árul a vaterán. A múltkor rákattintottam az aláírásában szereplő linkre és ott volt 5-ért fűthetős elektromos sima tükörlappal. Asszem "mrbis" vagy hasonló a nickje nem 100% Mintha a tuningos topicba írogatna. Igen, most kéne akkor már villanyosítani/fűtésessé tenni, csak ez pont rosszkor jött anyagilag. :o Megnéztem és tényleg "mrbis" árulja, ráadásul olyan színű, mint az enyém. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Igen, most kéne akkor már villanyosítani/fűtésessé tenni, csak ez pont rosszkor jött anyagilag. :o Megnéztem és tényleg "mrbis" árulja, ráadásul olyan színű, mint az enyém. :D Gondolkodtam,hogy megveszem tartaléknak. De nem. :) A tiéd nagyon összetört? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Gondolkodtam,hogy megveszem tartaléknak. De nem. :o A tiéd nagyon összetört? A belseje van szétesve, de nagyon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :o A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :D Részvétem :) Az enyémet a tuskó parkolóba törték le..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Részvétem :D Az enyémet a tuskó parkolóba törték le..... Én a parkolóban akasztottam le az enyémet. :o Soha semmit nem zúztam le kocsin eddig,de egy nagy kuka elrendezte a jobbost. Beálltam több kuka mellé egy szűk utcában.Volt egy kis dolgom,elintéztem.Aztán vissza menve láttam,hogy valaki eléggé rám tolatott elöl.Kicsit hátrébb akartam gurulni,de a tükörben nem káttam a kuka nyelét pont..... Elérte.Szerencse,hogy csak kifordult a helyéből és nem lett nagy a gáz.Gyorsan fel ütöttem a helyére,aztán uccu Pest. De végül bontó lett a vége,mert a lemez úgy eldeformálódott benne,hogy nem tudtam rendbe hozni,csámpásan állt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 8 szelepest baziérdemes tiltásig forgatni, biztos jobban megy ott, SE :) :) :( :( :D Mostanában nagyon papisan vezetek, 2500-körül elváltok, csak ha a forgalom úgy kívánja akkor pörgetem meg kicsit. :D Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki, de én voltam közelebb, a csak meg odakiabált : Maga kinek fütyül???? Én meg mutatom neki, hogy a csávó volt, ő meg mutat vissza rám, hogy én voltam. Aszongya a csaj, mindjárt jövök vissza! :o Aztán bement a boltba. Pont kint voltam a konténernél amikor jött kifele, eldobálltam a szemetet, és berohantam az épületbe. :D Onnan néztem a csajt, amúgy jó bőr volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Mostanában nagyon papisan vezetek, 2500-körül elváltok, csak ha a forgalom úgy kívánja akkor pörgetem meg kicsit. :D Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki, de én voltam közelebb, a csak meg odakiabált : Maga kinek fütyül???? Én meg mutatom neki, hogy a csávó volt, ő meg mutat vissza rám, hogy én voltam. Aszongya a csaj, mindjárt jövök vissza! :o Aztán bement a boltba. Pont kint voltam a konténernél amikor jött kifele, eldobálltam a szemetet, és berohantam az épületbe. :) Onnan néztem a csajt, amúgy jó bőr volt. :( Te ratyi vagy?? hát dumálni kellett volna vele, és ha normálisan elmondod neki mizu, akkor még cimbizni is lehetett volna :) Tapasztalat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Mostanában nagyon papisan vezetek, 2500-körül elváltok, csak ha a forgalom úgy kívánja akkor pörgetem meg kicsit. :) Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki, de én voltam közelebb, a csak meg odakiabált : Maga kinek fütyül???? Én meg mutatom neki, hogy a csávó volt, ő meg mutat vissza rám, hogy én voltam. Aszongya a csaj, mindjárt jövök vissza! :o Aztán bement a boltba. Pont kint voltam a konténernél amikor jött kifele, eldobálltam a szemetet, és berohantam az épületbe. :( Onnan néztem a csajt, amúgy jó bőr volt. :( Befostál mi? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki... :( Csak nehogy úgy járjatok 1x mint a kollégák :( beszólogattak minden arra járó nőnek, mondtam hogy itt nem nagyon kéne mert sose tudni ki a célszemély :o aztán megjelent 2 komoly autó még komolyabb csávókkal, megvárták míg befejezik a melót aztán elbeszélgettek a fiúkákkal :D :) kicsit kellemetlen lehetett nekik a híradót jeges zacskóval a szemükön nézni.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Te ratyi vagy?? hát dumálni kellett volna vele, és ha normálisan elmondod neki mizu, akkor még cimbizni is lehetett volna :D Tapasztalat :P Befostál mi? :) :) Aha aztán összekarmol, otthon meg magyarázom, hogy egy csaj csinálta, de félreértés volt.... aztán az asszony is odabac. :D Csak nehogy úgy járjatok 1x mint a kollégák :P beszólogattak minden arra járó nőnek, mondtam hogy itt nem nagyon kéne mert sose tudni ki a célszemély :o aztán megjelent 2 komoly autó még komolyabb csávókkal, megvárták míg befejezik a melót aztán elbeszélgettek a fiúkákkal :( :( kicsit kellemetlen lehetett nekik a híradót jeges zacskóval a szemükön nézni.. :D Erre gondoltam én is, elég színes a falu. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Mostanában nagyon papisan vezetek, 2500-körül elváltok, csak ha a forgalom úgy kívánja akkor pörgetem meg kicsit. :D Melóztunk, jött egy vörös csaj az utcán, a munkatársam fütyült neki, de én voltam közelebb, a csak meg odakiabált : Maga kinek fütyül???? Én meg mutatom neki, hogy a csávó volt, ő meg mutat vissza rám, hogy én voltam. Aszongya a csaj, mindjárt jövök vissza! :o Aztán bement a boltba. Pont kint voltam a konténernél amikor jött kifele, eldobálltam a szemetet, és berohantam az épületbe. :) Onnan néztem a csajt, amúgy jó bőr volt. :D Az élet császárai :) :( :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Vagyis sok a ha... Ez egy kadett talin nem akadály.. :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Az élet császárai :D :) :) :( Aha, csak a munktársam még csak 20 éves, váltogatja a nőket, én meg már csak nézem őket. :o :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Aha, csak a munktársam még csak 20 éves, váltogatja a nőket, én meg már csak nézem őket. :D :) És közben hirtelen nyálcsorgás jön rád ha jó a tippem.. :o :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Aha, csak a munktársam még csak 20 éves, váltogatja a nőket, én meg már csak nézem őket. :o :D És te miért nem váltogatod őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Aha, csak a munktársam még csak 20 éves, váltogatja a nőket, én meg már csak nézem őket. :o :) Mindekinek utánafüttyög és aki elkezdi üldözni és utoléri az megnyeri ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 És közben hirtelen nyálcsorgás jön rád ha jó a tippem.. :o :D :) Aha mint Pavlov kutyája. :) Meg amúgy sem vakságot fogadtam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 És te miért nem váltogatod őket? 14 év házasság után? Tényleg miért nem? :o :) Mindekinek utánafüttyög és aki elkezdi üldözni és utoléri az megnyeri ? :) Fiatalság-bolondság! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Aha mint Pavlov kutyája. :) Meg amúgy sem vakságot fogadtam. :) Fogadjunk, hogy ezt nem mered az asszony szemébe mondani :D mert én 17 év után sem :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Fogadjunk, hogy ezt nem mered az asszony szemébe mondani :( mert én 17 év után sem :D :) :) Én azért nem vagyok ennyire szívbajos.. :( :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Fogadjunk, hogy ezt nem mered az asszony szemébe mondani :D mert én 17 év után sem :o Nem féltékeny, ha nem nyiltan csinálom nem foglalkozik vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts