mélykék76 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Nagyobbik lányom vittem valahova, legnagyobb bánatomra erősen érdeklődik az autóvezetés iránt. :o Kérdi, honnan tudom mikor kell sebességet váltani? Mondom az ember hallja a motor hangjából, vagy odanézel a fordulatszám mérőre, de ha biztosra akarsz menni, akkor megvárod amíg ezt hallani: vá-vá-vá-vá-vá! :D Na és akkor váltasz felfele. :D 8 szelepest baziérdemes tiltásig forgatni, biztos jobban megy ott, SE :D :) :) :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 8 szelepest baziérdemes tiltásig forgatni, biztos jobban megy ott, SE :D :) :) :( :( Jajjmár, olyan vagy, neked se mindig volt 16 szelepesed :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Jajjmár, olyan vagy, neked se mindig volt 16 szelepesed :o NE akkor járt tiltásban, ha előzésnél jobban figyeltem az autókra, mint a forimérőre :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 NE akkor járt tiltásban, ha előzésnél jobban figyeltem az autókra, mint a forimérőre :D :) nekem ez a kép se jön be, hiába jobbgombozok sehogy se jön be semmi, mit kell itt varázsolni? Nem tudsz normális képlinket betenni? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 nekem ez a kép se jön be, hiába jobbgombozok sehogy se jön be semmi, mit kell itt varázsolni? Nem tudsz normális képlinket betenni? :o Ez nem működik ? http://users.atw.hu/calibra/m_data/c20ne_gr.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 nekem ez a kép se jön be, hiába jobbgombozok sehogy se jön be semmi, mit kell itt varázsolni? Nem tudsz normális képlinket betenni? :o Milenne, ha nem ennyire user szinten nyomnátok....? http://users.atw.hu/calibra/m_data/c20ne_gr.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Ez nem működik ? http://users.atw.hu/calibra/m_data/c20ne_gr.gif Így már működik, de az X es ikonbol ezt sehogy se tudtam elővarázsolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 De jó is ez a kis eső.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 ... Jó drágáér adod azokat a lemezfelniket :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Jó drágáér adod azokat a lemezfelniket :) Irányár :o tehát lehet alkudni :( viszont ha körbenézel itt a bontókban akkor ennyiért kapsz holt rozsdás valamiket amik ráadásul esélyes is, hogy nem biztos hogy jók :( vagy elmész messzebb és talán kapsz hasonló (esetleg jobb) állapotúakat és akkor már az üzemanyag rájön pluszban :) elgondolkodtató kinek mi éri meg.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Irányár :o tehát lehet alkudni :D viszont ha körbenézel itt a bontókban akkor ennyiért kapsz holt rozsdás valamiket amik ráadásul esélyes is, hogy nem biztos hogy jók :) vagy elmész messzebb és talán kapsz hasonló (esetleg jobb) állapotúakat és akkor már az üzemanyag rájön pluszban :) elgondolkodtató kinek mi éri meg.. :D Rossz bontókba jársz. :( Hibátlan 15ösöket adnak 5/db, 16ost meg 6/db :( Mondjuk még ennyiért sem vennék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Jó drágáér adod azokat a lemezfelniket :o Jól hangzik ez a mondat tőled :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Jól hangzik ez a mondat tőled :o :D :) Végülis, az én egységáramon árulja... :) ötezerrrr. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Végülis, az én egységáramon árulja... :D ötezerrrr. :P Ugye hogy nem drága :( Bezzeg a qrva olaj... nah az drága :o Bemegyek norautoba (útba esett) nézem, 4 lity. Magnatec 9ezer :) anyááááád... megyek beljebb a városba, útba akadt egy bárdi. 8ezer :( itt már tudtam hogy még pontosan 8 helyre kell bemennem, hogy annyiért kapjak olajat, amennyiért szeretnék :D Mindegy... annyi időm nem volt, hoztam 7.ért :D :) Fakk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Ugye hogy nem drága :( Bezzeg a qrva olaj... nah az drága :o Bemegyek norautoba (útba esett) nézem, 4 lity. Magnatec 9ezer :) anyááááád... megyek beljebb a városba, útba akadt egy bárdi. 8ezer :( itt már tudtam hogy még pontosan 8 helyre kell bemennem, hogy annyiért kapjak olajat, amennyiért szeretnék :D Mindegy... annyi időm nem volt, hoztam 7.ért :D :) Fakk... Castrolt nem veszek...kell a ráknak. :D Majd legközelebb repsolt locsolok, attól nem csattogtak cimbinek a tőkék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Rossz bontókba jársz. :( Itt ilyenek az árak :D pestre meg nem megyek fel 4 felniért, max ha ingyé van :D mikor vettem a gsi vivákat örültem, hogy 20-ért megkaptam őket és kocsikáztam értük 260 km-et :) jja, szeleptömb nélkül ami itt legolcsóbban is 800-1000/darab-ár közt van helytől függően szal érted.. :( Végülis, az én egységáramon árulja... :D ötezerrrr. :P Ez már nem fér bele 2 sörbe :o igaz nem tettem hozzá, hogy hasonló kaliberű 4x98/58-as ET 35-39 felnikre szőrt-szőrért alapon elcserélném esetleg.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Itt ilyenek az árak :D pestre meg nem megyek fel 4 felniért, max ha ingyé van :( mikor vettem a gsi vivákat örültem, hogy 20-ért megkaptam őket és kocsikáztam értük 260 km-et :) jja, szeleptömb nélkül ami itt legolcsóbban is 800-1000/darab-ár közt van helytől függően szal érted.. :( Ez már nem fér bele 2 sörbe :o igaz nem tettem hozzá, hogy hasonló kaliberű 4x98/58-as ET 35-39 felnikre szőrt-szőrért alapon elcserélném esetleg.. :) Drága ez a Dew... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Castrolt nem veszek...kell a ráknak. :( Majd legközelebb repsolt locsolok, attól nem csattogtak cimbinek a tőkék... Gondoltam rá hogy váltok, de még... mindegy... majd legközelebb :D Most hogy nézem, a Repsol is ennyi lett volna. :o Most mé' bactad el a maradék kedvemet is? :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Drága ez a Dew... :D Az.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Gondoltam rá hogy váltok, de még... mindegy... majd legközelebb :D Most hogy nézem, a Repsol is ennyi lett volna. :o Most mé' bactad el a maradék kedvemet is? :) :) :( Metroban láttam repsolt, asszem 7500 volt az 5liter. olajshopponthu-n olcsóbb volt, amiokr még írta az 5literest, de most csak 1literest ír 1790ért... Ha tényleg nem csattog tőle, akkor jó. :( Ha csattog, akkor fail. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Metroban láttam repsolt, asszem 7500 volt az 5liter. olajshopponthu-n olcsóbb volt, amiokr még írta az 5literest, de most csak 1literest ír 1790ért... Ha tényleg nem csattog tőle, akkor jó. :o Ha csattog, akkor fail. :D Akkor majd Te kipróbálod, én meg okulok :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :o A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :o A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :D Há azt már nem is tudok adni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :o A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :D Együttérzésem. Ezek után már nem is említem, hogy az enyémet sárgalacsinokkal szórta meg valaki. Ja, és udvaron állt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Dolgozó lány jó arra lemenni reggel, hogy le van törve a bal tükör a kocsimról. :o A meteor árnyéka nőne körülötte, miközben a vörösiszap marja le a kezét! :D Én is mentem már le erre, tavaly Szenteste lepett meg valaki vele. Szerencsére csak apró darabokra ment szét, nem tört el, úgyhogy levettem az egészet és összeraktam újból. Kicsit remeg autópályán, de azért használható. De amúgy még amikor a Vectránkkal jártam, annak dobáltak a napfénytetejére cifra dolgokat... pl. gombócos fagyi tölcsérrel, jól odaszáradva-rohadva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts