Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sziasztok! Holnap szeretnék kerékcsapágyat venni, s 2 méretre tudtam csak leszűkíteni a választékot: 37x72x39 és 37x64x34. Nem szeretném csak ezért lekapni a gólyalábat, gondoltam hátha tudja valaki mi alapján lehet eldönteni szétszedés nélkül. 93-as F C16SI.. üdv. Novy, mizu? :o Szeva Éheske :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 ......Igen találkozik............... Köszi, megnyugodtam, hogy nagy kárt nem csináltam :D Este lementem kipróbálni, hogy indul hidegen és pöcc-röff. :) Közben sikerült asszonykám kérését is teljesíteni, faragtam neki szegénységjelzőt az órához. Ford. mérős egységet kapni a corsához elég reménytelen, így csináltam bele. Most már csak azt kéne kitalálnom, melyik nem használt ikon helyére dógozzam be :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Köszi, megnyugodtam, hogy nagy kárt nem csináltam :D Este lementem kipróbálni, hogy indul hidegen és pöcc-röff. :) Közben sikerült asszonykám kérését is teljesíteni, faragtam neki szegénységjelzőt az órához. Ford. mérős egységet kapni a corsához elég reménytelen, így csináltam bele. Most már csak azt kéne kitalálnom, melyik nem használt ikon helyére dógozzam be :o pl izzítás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Látom a vascsere megvolt :o Szevasz Sanci.. Meg. Sajnálom nagyon mert remek autó és baja sem lesz még pár évig, úgy rendberaktam. Meguntam, + rátett egy lapáttal mikor Dunaújba mentünk és nem bírtalak lerázni :) (igaz 5fő+csomag c14nz nemcsoda) de mikor csak én mentem vele nagyon jól ment :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Szevasz Sanci.. Meg. Sajnálom nagyon mert remek autó és baja sem lesz még pár évig, úgy rendberaktam. Meguntam, + rátett egy lapáttal mikor Dunaújba mentünk és nem bírtalak lerázni :D (igaz 5fő+csomag c14nz nemcsoda) de mikor csak én mentem vele nagyon jól ment :o Mostani milyen motoros? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 pl izzítás :D Ja...azon múlik melyikről tudom eltüntetni az ikont nagyobb sérülés nélkül :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Mostani milyen motoros? C16SE motoros. és nagyon bontatlan állapotú, szinte hihető a 140000km.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 C16SE motoros. és nagyon bontatlan állapotú, szinte hihető a 140000km.. nekem majd csak lesz Se.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 + rátett egy lapáttal mikor Dunaújba mentünk és nem bírtalak lerázni :( (igaz 5fő+csomag c14nz nemcsoda) de mikor csak én mentem vele nagyon jól ment :o :D :) pedig nem is mertem nyomni a traktornak mert féltem, hogy óvatlanul beléd szállok azon a vizes pályán meg a párát is rendesen verted fel elém.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 :o :D :) :) :( Eskü bammeg,hogy nem akartam semmit,murva másnapos voltam/vagyok. Jöttem szépen 100-110 között a régi ötön és megelőzött.Aztán lassított.Ezt eljátszottuk 3x kecsóig,aztán ott a 4 sávos bevezetőn megint bejött elém és ott eldurrant az agyam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ford. mérős egységet kapni a corsához elég reménytelen Tigra óra is jó bele. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tigra óra is jó bele. :o Tudom, de végig méleztem az összes találatot, ahányat csak a haverom kidobott, és most senkinél sincs. Meguntam, vettem 2 ezerért egy működő normált, és farigcsáltam egy kicsit...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tudom, de végig méleztem az összes találatot, ahányat csak a haverom kidobott, és most senkinél sincs. Meguntam, vettem 2 ezerért egy működő normált, és farigcsáltam egy kicsit...... :D Képek? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Képek? :o Tessék....1×.....meg még 1× :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tudom, de végig méleztem az összes találatot, ahányat csak a haverom kidobott, és most senkinél sincs. Meguntam, vettem 2 ezerért egy működő normált, és farigcsáltam egy kicsit...... :D Ezt is dobta? http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...m-ora_muszerfal :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ez azt jelzi hol kell elváltani? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ezt is dobta? http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...m-ora_muszerfal :o Ez elektromos hajtás.....spirálos kellene. Csak a bazárról próbáltam vagy 15-öt :) Ez azt jelzi hol kell elváltani? :) :D Ki mondta, hogy ford. mérőt faragtam? Mondom a cél szegénységjelző volt.... :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ki mondta, hogy ford. mérőt faragtam? Mondom a cél szegénységjelző volt.... :) :D Viccet nem érteni magyartot? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Viccet nem érteni magyartot? :D Másfél óra munkát így lepocskondiázni........ :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ez elektromos hajtás.....spirálos kellene. oojjjjj aki ilyen bonyolult autót vesz :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 oojjjjj aki ilyen bonyolult autót vesz :) :o :D Nem az autó bonyolult, hanem aki használja :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nem az autó bonyolult, hanem aki használja :) :o Pedig tehettél volna egy kis mikrokapcsolót az ü.a szintjelző mutató végéhez. Amikor a mutató lemegy addig, megnyomja a kis kapcsolót, hogy az kapcsolja a LED-et :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Ez azt jelzi hol kell elváltani? :D Nagyobbik lányom vittem valahova, legnagyobb bánatomra erősen érdeklődik az autóvezetés iránt. :o Kérdi, honnan tudom mikor kell sebességet váltani? Mondom az ember hallja a motor hangjából, vagy odanézel a fordulatszám mérőre, de ha biztosra akarsz menni, akkor megvárod amíg ezt hallani: vá-vá-vá-vá-vá! :) Na és akkor váltasz felfele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Nagyobbik lányom vittem valahova, legnagyobb bánatomra erősen érdeklődik az autóvezetés iránt. :D Ne aggódj, majd elmúlik :o ha nem akkor meg úgyis észreveszed :) tádádádádácsattegytükörtádádányíííííííívráááááámtádádádádápssssszfvráááááámtádád ádá... :( :( :D ja bocs, nem turbós :) akkor psszf nélkül.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Nagyobbik lányom vittem valahova, legnagyobb bánatomra erősen érdeklődik az autóvezetés iránt. :o Kérdi, honnan tudom mikor kell sebességet váltani? Mondom az ember hallja a motor hangjából, vagy odanézel a fordulatszám mérőre, de ha biztosra akarsz menni, akkor megvárod amíg ezt hallani: vá-vá-vá-vá-vá! :) Na és akkor váltasz felfele. :) Nehogy neki is ezt tanítsd, elég, ha te ezt csinálod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts