opel16v Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Redline! Azért ezt nem mondtam. De tény, eddig még bírja. Igaz volt már előzésnél hogy megcsúszott. :) Remélem a verseny végéig még bírja, úgysem hajtom most nagyon, mert még a motor is bejáratós. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Sziasztok! A középkonzolon a ventillátorkapcsoló-megvilágítás égőit szeretném kicserélni. Mi a legegyszerűbb módja? A válaszokat előre is kösz! szánj rá egy napot, meg pár üveg sört! :) És olvasd el a tuning topicon belül az F astra tuning hozzászólásokat, minden le van írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Csá all! Központi zárat , riasztót szeretnék a kicsikébe!Ha tuttok céget , emberkét aki profi munkát vállal akko pls infózzatok...jah és 1st szempont a minőség +garanci és csak 2nd az ár(de azért nem utolsó szempont csak éppen a második!)! Hali all! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 na ilyen nincs :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 Ez itt én vótam, sose leszek Jedi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március23, 2004 Megoszt Elküldve Március23, 2004 No ezért kell jó lakatost találni. Tőle függ minden. Kess!!! Ha hajlandó vagy utazni is egy jó lakatosért, akkor keresd Katona Csabát Opel Dunapentautó Dunaújváros illetve engem azt majd beprotekciózlak!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 milyen volt a mozi tegnap :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 milyen volt a mozi tegnap :?: :?: A tali jo volt csak kar hogy vegig csopogott az eso... A filmet megegyszer nem neznem meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 olyan szar volt?? gondolom nuku történet...s tele lehetetlen dolgokkal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 milyen volt a mozi tegnap :?: :?: A film kapcsán a meseszerű enyhe kifejezés. :) Annyit mondok, hogy abban a világban Palik Lacika 170-es borulását is reális tényként kezelnék :lol: Pár jelenetet látva jókat röhögcséltünk Renzso-val :wink: De nagyon messze van - részemről- a "nézhetetlen" kategóriától. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 abban a világban Palik Lacika 170-es borulását is reális tényként kezelnék :lol: Jóóóóóóóóó :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Közbe rájöttem, hogy rosszul fogalmaztam :roll: "Annyit mondok, hogy abban a világban Palik Lacika 170-es borulását is reális tényként kezelnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 és mindeközben a budaörsin az ostapenko helyére palik szobrot állítanak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 és mindeközben a budaörsin az ostapenko helyére palik szobrot állítanak :lol: Ez a legkevesebb :) Te is láttad a filmet ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 A filmről: szerintem jobban jártak volna, ha rajzfilmben mondják el, amit akartak. :) Ahhoz jobban illenek ezek a meseszerű jelenetek. :lol: Mondjuk a sztori jó volt. De a kidolgozás szerintem 8 éves kiccsávók igényeit volt hivatott ellátni... Azért egyszer nézhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Ez a legkevesebb :lol: Te is láttad a filmet ? :wink: nem vett rá alélek, csak mesélték,de már az bőven elég volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 A Palik összehasonlítás jó ebben az esetben, hiszen minden jelenetben meghazudtolva a fizika törvényeit, jópár lapáttal rátettek a sebességre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Közbe rájöttem, hogy rosszul fogalmaztam :roll: "Annyit mondok, hogy abban a világban Palik Lacika 170-es borulását is reális tényként kezelnék :) Nemhiába kommunikációs szak :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Az biztos, hogy nagy tehetség... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 "Opel Vader" lettem! :) :lol: :D Tegnap éppen azt taglaltuk, mi jöhet még a fórumfüggő jedi mester után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Az biztos, hogy nagy tehetség... :) Na akkor ez egy igazi túlzás :lol: Csak pötyögök, örülök ha tetszik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Hoppszzzz. Most nézem milyen nap van. :idea: Buldog névnapot minden Gábornak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Csatlakozom az előttem szólóhoz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 én is kivánok minden Gábornak Boldog Névnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 B N napot Gabi!:) Amugy ma voltam foliásnál ....elsö szélvédö csik.....fehér.....4.5 pénz volt!mikor haza értem le is téptem.... :lol: nem tetszett!és ablaktörlözni sem szabadott volna 1 hétig....haza fele lofaxt nem láttam mert ugye szakadt az esö...mi más.....:D szal ez egy qrva jo nap/terv volt...ennyiböl bazeg beugor6am volna a klubba egy évre :lol: fahomba.....most már tök mind1....tanulság:nem kell fehér szélvédő sáv....Hali all Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts