Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Egy pár hónapig úgy tűnt komolyodott valamit :( Kizárt :) Nutellás-csokis. :D Nyami!!! A hűtőfolyadékal viszont szívtam rendesen, nem tudom miért nem tudtak egy nyamvadt leeresztőt beépíteni. :o Levettem a bilincset a kiegyenlítő gumicsövéről a váltó felett, de hiába raktam alája félbevágott flakont folyt mindenfele, és csak másfél liter jött ki így. Az se rossz de a kakaósra jobban kattanok :) Zotya, ha van mód rá a legegyszerűbb egy ablakmosó szivattyút befogni ilyen célokra :( pár éve kaptam egy off-rönyó-on ablakmosó szivattyút, na a szívójára tettem szilikon üzemanyagcsövet -sacc olyan 40 centist, a kifolyójára meg egy jó méterest, ha azt a kiegyenlítő tartály alsó csövébe letuszkolom akkor majdnem 5 litert tud kiszívni.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sok szerencsét hozzá, de azért még elférsz itt nálunk! :D Nutellás-csokis. :( Nyami!!! Igen találkozik. Megvolt az olaj-oljszűrő, levegőszűrő, utastérszűrő csere. Nem volt meg a 10 ezer kilométer, csak 9 ezer, de már túlléptem az egy évet 3 hónappal. :) A hűtőfolyadékal viszont szívtam rendesen, nem tudom miért nem tudtak egy nyamvadt leeresztőt beépíteni. :o Levettem a bilincset a kiegyenlítő gumicsövéről a váltó felett, de hiába raktam alája félbevágott flakont folyt mindenfele, és csak másfél liter jött ki így. Le kellett szórnom a kutyák miatt az udvart földel, meg elmentem a mosóba lenyomattam magasnyomásuval a motort. :D Kicsit mintha csendesebb lenne az új olajjal. hát ha még olajat is öntöttél volna bele nem csak pacsmagot... a hűtővíz csere nemegyszerűtényleg :( Fűtést megnyitottam, levettema nagy csöet alulrol egy litervíz ha kifolyt :) Aztána vékony csövet is levettem ahűtőről, na akkorfolyt még egy liter... aztána fűtés csövét is levettem, ott megint egy liter, aztán levegőt fujtam a csövekbe úgy még egy liter... szóval 2 liter benne maradt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nyáron a Balcsin nekem is sikerült jó pár képet összehozni. pl.: katt ide A nyaralás alatt majdnem 1000 képet csináltunk :) Én azért annyira nem vittem túlzásba :D legutóbbi csobbanás alkalmával mindössze 366 készült -természetesen a rosszul sikerülteket töröltem, ez szerintem nem lett rossz.... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Kizárt :D Az se rossz de a kakaósra jobban kattanok :o Zotya, ha van mód rá a legegyszerűbb egy ablakmosó szivattyút befogni ilyen célokra :) pár éve kaptam egy off-rönyó-on ablakmosó szivattyút, na a szívójára tettem szilikon üzemanyagcsövet -sacc olyan 40 centist, a kifolyójára meg egy jó méterest, ha azt a kiegyenlítő tartály alsó csövébe letuszkolom akkor majdnem 5 litert tud kiszívni.. :) neked máshogy van az egész rendszred. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Én azért annyira nem vittem túlzásba :D legutóbbi csobbanás alkalmával mindössze 366 készült -természetesen a rosszul sikerülteket töröltem.. :o én meg utoljára már csak 4-5 képet csináltam, nem fényképezkedni mentem oda bazeg:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 hát ha még olajat is öntöttél volna bele nem csak pacsmagot... a hűtővíz csere nemegyszerűtényleg :) Fűtést megnyitottam, levettema nagy csöet alulrol egy litervíz ha kifolyt :o Aztána vékony csövet is levettem ahűtőről, na akkorfolyt még egy liter... aztána fűtés csövét is levettem, ott megint egy liter, aztán levegőt fujtam a csövekbe úgy még egy liter... szóval 2 liter benne maradt :) Én jövőhéten fagyállózom, de egyúttal átmosom a rendszert... hűtőt kiveszem és átmosom azt is. tiszta rendszer, jó közérzet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 én meg utoljára már csak 4-5 képet csináltam, nem fényképezkedni mentem oda bazeg:D Én meg nem 2 napra.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Én jövőhéten fagyállózom, de egyúttal átmosom a rendszert... hűtőt kiveszem és átmosom azt is. tiszta rendszer, jó közérzet! :o én feltölöttem, utána szerencsésen ki is főztem belőle, szóval ki van mosva alaposan :D a kiegyenlítőt azóta3xmostam ki, mertvhonnét mindig jött egykis olaj kosz stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Én meg nem 2 napra.. :o én se :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Én azért annyira nem vittem túlzásba :) legutóbbi csobbanás alkalmával mindössze 366 készült -természetesen a rosszul sikerülteket töröltem, ez szerintem nem lett rossz.... :o Mi sem vittük túlzásba, csak sok helyen jártunk, volt mit megörökíteni :D A rosszakat én is töröltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 én feltölöttem, utána szerencsésen ki is főztem belőle, szóval ki van mosva alaposan :) a kiegyenlítőt azóta3xmostam ki, mertvhonnét mindig jött egykis olaj kosz stb. Olaj? :D Mit keres a hűtővízbe olaj? A hűtőt olajjal töltötted fel, a motort meg vízzel? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Mi sem vittük túlzásba, csak sok helyen jártunk, volt mit megörökíteni :o A rosszakat én is töröltem. Jövőre kihagyom :) ha lesz rá keret más lesz az uticél.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Jövőre kihagyom :) ha lesz rá keret más lesz az uticél.. :o mi jövőre is megyünk megint, de most 2 hétre :) És Gizivel :D azért nem szóltam mikor Debrecenbe voltam vizsgázni, hogy talizzunk, mert kocsival mentem és jöttek velem, szóval nem lett volna időnk találkozni.. De ami késik, az nem múlik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Kizárt :( Az se rossz de a kakaósra jobban kattanok :D Zotya, ha van mód rá a legegyszerűbb egy ablakmosó szivattyút befogni ilyen célokra :D pár éve kaptam egy off-rönyó-on ablakmosó szivattyút, na a szívójára tettem szilikon üzemanyagcsövet -sacc olyan 40 centist, a kifolyójára meg egy jó méterest, ha azt a kiegyenlítő tartály alsó csövébe letuszkolom akkor majdnem 5 litert tud kiszívni.. :D Nálam az nem jó, pont ott nyitottam meg, ahova leérne a cső a kiegyenlítőből, onnan folyt ki másfél liter. hát ha még olajat is öntöttél volna bele nem csak pacsmagot...a hűtővíz csere nemegyszerűtényleg :) Fűtést megnyitottam, levettema nagy csöet alulrol egy litervíz ha kifolyt :o Aztána vékony csövet is levettem ahűtőről, na akkorfolyt még egy liter... aztána fűtés csövét is levettem, ott megint egy liter, aztán levegőt fujtam a csövekbe úgy még egy liter... szóval 2 liter benne maradt :) Mitakarsz gyári Opel olaj.... :( De írtam már ereszt több helyen is, 5 litert vettem, 3.5-ment bele, a maradék másfelet szerintem áprilisig még ráöntöm. Azért vegyek minőségit, hogy kicsöpögjön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Olaj? :D Mit keres a hűtővízbe olaj? A hűtőt olajjal töltötted fel, a motort meg vízzel? :o Nyugodj meg neked is lesz benne :) Mondjuk nekem szétlessz szedve ugye az egész, és összerakáskor ide oda bejutott az olaj. Meg a rozsda az úgyis jelentkezik nálad is majd. Nem lehet ellene semmit tenni, csak ha tényleg cserélgeted kétévente. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 mi jövőre is megyünk megint, de most 2 hétre :( És Gizivel :D azért nem szóltam mikor Debrecenbe voltam vizsgázni, hogy talizzunk, mert kocsival mentem és jöttek velem, szóval nem lett volna időnk találkozni.. De ami késik, az nem múlik :D Mi is az egyhét rettenettel :o de nemigen fogja futni 1 hétnél többre :) ha fogja egyáltalán.. :( Nekem teljesen ki is ment a fejemből.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Mi is az egyhét rettenettel :o de nemigen fogja futni 1 hétnél többre :) ha fogja egyáltalán.. :) Nekem teljesen ki is ment a fejemből.. :D Ha minden jól megy, jövőnyáron már a corsával megyünk. Addig meg az astra a garázsban fog pihenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déneske Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sziasztok! Holnap szeretnék kerékcsapágyat venni, s 2 méretre tudtam csak leszűkíteni a választékot: 37x72x39 és 37x64x34. Nem szeretném csak ezért lekapni a gólyalábat, gondoltam hátha tudja valaki mi alapján lehet eldönteni szétszedés nélkül. 93-as F C16SI.. üdv. Novy, mizu? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 93-as F C16SI.. üdv. Novy, mizu? :D Látom a vascsere megvolt :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Ha minden jól megy, jövőnyáron már a corsával megyünk. Addig meg az astra a garázsban fog pihenni. Milyen corsával? Lecseréled az astrát? a hugom most vett egy corsát 1.4 SI 8V Nagyon megy! Az a motor repíti azt a kis kasznit! :o Mentem ki hozzájuk, mondtam neki, hogy jöjjön ki elém. Beültem, kikanyarodtunk, hosszú egyenes, erre a hugom elkezdi, hogy tudod hogy megy? Mondom nem, de úgy is megmutatod... :D végigverte rendesen és még 5.-be elkezdi taposni neki, megszólal! Látod hogy húz 5.-be?! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Milyen corsával? Lecseréled az astrát? Dehogy. Anyáék vesznek 1et maguknak. Az astra meg marad nekem. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Milyen corsával? Lecseréled az astrát? a hugom most vett egy corsát 1.4 SI 8V Nagyon megy! Az a motor repíti azt a kis kasznit! :o Mentem ki hozzájuk, mondtam neki, hogy jöjjön ki elém. Beültem, kikanyarodtunk, hosszú egyenes, erre a hugom elkezdi, hogy tudod hogy megy? Mondom nem, de úgy is megmutatod... :D végigverte rendesen és még 5.-be elkezdi taposni neki, megszólal! Látod hogy húz 5.-be?! :) :) Jöttem ma haza pestről, egy fiat albeas szívatott,jó volt,hogy nem az astrával voltam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Jöttem ma haza pestről, egy fiat albeas szívatott,jó volt,hogy nem az astrával voltam. :( :o :D :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Jöttem ma haza pestről, egy fiat albeas szívatott,jó volt,hogy nem az astrával voltam. :D Nagyon jó kis autó! :) jól áll a szőke fejéhez :o Fekete, 3 ajtós 14-es alufelni :) Csak van egy kis szépséghibája... Időnként leáll. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Jöttem ma haza pestről, egy fiat albeas szívatott,jó volt,hogy nem az astrával voltam. :( Időnként jó egy kicsit, nem DR-el lenni :D :) :o Amikor valami erősebb kerül alám, revansot veszek az összes kötsögön :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts