Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Egy pár hónapig úgy tűnt komolyodott valamit :( Kizárt :) Nutellás-csokis. :D Nyami!!! A hűtőfolyadékal viszont szívtam rendesen, nem tudom miért nem tudtak egy nyamvadt leeresztőt beépíteni. :o Levettem a bilincset a kiegyenlítő gumicsövéről a váltó felett, de hiába raktam alája félbevágott flakont folyt mindenfele, és csak másfél liter jött ki így. Az se rossz de a kakaósra jobban kattanok :) Zotya, ha van mód rá a legegyszerűbb egy ablakmosó szivattyút befogni ilyen célokra :( pár éve kaptam egy off-rönyó-on ablakmosó szivattyút, na a szívójára tettem szilikon üzemanyagcsövet -sacc olyan 40 centist, a kifolyójára meg egy jó méterest, ha azt a kiegyenlítő tartály alsó csövébe letuszkolom akkor majdnem 5 litert tud kiszívni.. :D
Novy Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Sok szerencsét hozzá, de azért még elférsz itt nálunk! :D Nutellás-csokis. :( Nyami!!! Igen találkozik. Megvolt az olaj-oljszűrő, levegőszűrő, utastérszűrő csere. Nem volt meg a 10 ezer kilométer, csak 9 ezer, de már túlléptem az egy évet 3 hónappal. :) A hűtőfolyadékal viszont szívtam rendesen, nem tudom miért nem tudtak egy nyamvadt leeresztőt beépíteni. :o Levettem a bilincset a kiegyenlítő gumicsövéről a váltó felett, de hiába raktam alája félbevágott flakont folyt mindenfele, és csak másfél liter jött ki így. Le kellett szórnom a kutyák miatt az udvart földel, meg elmentem a mosóba lenyomattam magasnyomásuval a motort. :D Kicsit mintha csendesebb lenne az új olajjal. hát ha még olajat is öntöttél volna bele nem csak pacsmagot... a hűtővíz csere nemegyszerűtényleg :( Fűtést megnyitottam, levettema nagy csöet alulrol egy litervíz ha kifolyt :) Aztána vékony csövet is levettem ahűtőről, na akkorfolyt még egy liter... aztána fűtés csövét is levettem, ott megint egy liter, aztán levegőt fujtam a csövekbe úgy még egy liter... szóval 2 liter benne maradt :D
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Nyáron a Balcsin nekem is sikerült jó pár képet összehozni. pl.: katt ide A nyaralás alatt majdnem 1000 képet csináltunk :) Én azért annyira nem vittem túlzásba :D legutóbbi csobbanás alkalmával mindössze 366 készült -természetesen a rosszul sikerülteket töröltem, ez szerintem nem lett rossz.... :o
Novy Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Kizárt :D Az se rossz de a kakaósra jobban kattanok :o Zotya, ha van mód rá a legegyszerűbb egy ablakmosó szivattyút befogni ilyen célokra :) pár éve kaptam egy off-rönyó-on ablakmosó szivattyút, na a szívójára tettem szilikon üzemanyagcsövet -sacc olyan 40 centist, a kifolyójára meg egy jó méterest, ha azt a kiegyenlítő tartály alsó csövébe letuszkolom akkor majdnem 5 litert tud kiszívni.. :) neked máshogy van az egész rendszred.
Novy Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Én azért annyira nem vittem túlzásba :D legutóbbi csobbanás alkalmával mindössze 366 készült -természetesen a rosszul sikerülteket töröltem.. :o én meg utoljára már csak 4-5 képet csináltam, nem fényképezkedni mentem oda bazeg:D
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 hát ha még olajat is öntöttél volna bele nem csak pacsmagot... a hűtővíz csere nemegyszerűtényleg :) Fűtést megnyitottam, levettema nagy csöet alulrol egy litervíz ha kifolyt :o Aztána vékony csövet is levettem ahűtőről, na akkorfolyt még egy liter... aztána fűtés csövét is levettem, ott megint egy liter, aztán levegőt fujtam a csövekbe úgy még egy liter... szóval 2 liter benne maradt :) Én jövőhéten fagyállózom, de egyúttal átmosom a rendszert... hűtőt kiveszem és átmosom azt is. tiszta rendszer, jó közérzet! :D
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 én meg utoljára már csak 4-5 képet csináltam, nem fényképezkedni mentem oda bazeg:D Én meg nem 2 napra.. :o
Novy Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Én jövőhéten fagyállózom, de egyúttal átmosom a rendszert... hűtőt kiveszem és átmosom azt is. tiszta rendszer, jó közérzet! :o én feltölöttem, utána szerencsésen ki is főztem belőle, szóval ki van mosva alaposan :D a kiegyenlítőt azóta3xmostam ki, mertvhonnét mindig jött egykis olaj kosz stb.
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Én azért annyira nem vittem túlzásba :) legutóbbi csobbanás alkalmával mindössze 366 készült -természetesen a rosszul sikerülteket töröltem, ez szerintem nem lett rossz.... :o Mi sem vittük túlzásba, csak sok helyen jártunk, volt mit megörökíteni :D A rosszakat én is töröltem.
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 én feltölöttem, utána szerencsésen ki is főztem belőle, szóval ki van mosva alaposan :) a kiegyenlítőt azóta3xmostam ki, mertvhonnét mindig jött egykis olaj kosz stb. Olaj? :D Mit keres a hűtővízbe olaj? A hűtőt olajjal töltötted fel, a motort meg vízzel? :o
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Mi sem vittük túlzásba, csak sok helyen jártunk, volt mit megörökíteni :o A rosszakat én is töröltem. Jövőre kihagyom :) ha lesz rá keret más lesz az uticél.. :D
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Jövőre kihagyom :) ha lesz rá keret más lesz az uticél.. :o mi jövőre is megyünk megint, de most 2 hétre :) És Gizivel :D azért nem szóltam mikor Debrecenbe voltam vizsgázni, hogy talizzunk, mert kocsival mentem és jöttek velem, szóval nem lett volna időnk találkozni.. De ami késik, az nem múlik :(
zotya975 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Kizárt :( Az se rossz de a kakaósra jobban kattanok :D Zotya, ha van mód rá a legegyszerűbb egy ablakmosó szivattyút befogni ilyen célokra :D pár éve kaptam egy off-rönyó-on ablakmosó szivattyút, na a szívójára tettem szilikon üzemanyagcsövet -sacc olyan 40 centist, a kifolyójára meg egy jó méterest, ha azt a kiegyenlítő tartály alsó csövébe letuszkolom akkor majdnem 5 litert tud kiszívni.. :D Nálam az nem jó, pont ott nyitottam meg, ahova leérne a cső a kiegyenlítőből, onnan folyt ki másfél liter. hát ha még olajat is öntöttél volna bele nem csak pacsmagot...a hűtővíz csere nemegyszerűtényleg :) Fűtést megnyitottam, levettema nagy csöet alulrol egy litervíz ha kifolyt :o Aztána vékony csövet is levettem ahűtőről, na akkorfolyt még egy liter... aztána fűtés csövét is levettem, ott megint egy liter, aztán levegőt fujtam a csövekbe úgy még egy liter... szóval 2 liter benne maradt :) Mitakarsz gyári Opel olaj.... :( De írtam már ereszt több helyen is, 5 litert vettem, 3.5-ment bele, a maradék másfelet szerintem áprilisig még ráöntöm. Azért vegyek minőségit, hogy kicsöpögjön?
Novy Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Olaj? :D Mit keres a hűtővízbe olaj? A hűtőt olajjal töltötted fel, a motort meg vízzel? :o Nyugodj meg neked is lesz benne :) Mondjuk nekem szétlessz szedve ugye az egész, és összerakáskor ide oda bejutott az olaj. Meg a rozsda az úgyis jelentkezik nálad is majd. Nem lehet ellene semmit tenni, csak ha tényleg cserélgeted kétévente.
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 mi jövőre is megyünk megint, de most 2 hétre :( És Gizivel :D azért nem szóltam mikor Debrecenbe voltam vizsgázni, hogy talizzunk, mert kocsival mentem és jöttek velem, szóval nem lett volna időnk találkozni.. De ami késik, az nem múlik :D Mi is az egyhét rettenettel :o de nemigen fogja futni 1 hétnél többre :) ha fogja egyáltalán.. :( Nekem teljesen ki is ment a fejemből.. :)
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Mi is az egyhét rettenettel :o de nemigen fogja futni 1 hétnél többre :) ha fogja egyáltalán.. :) Nekem teljesen ki is ment a fejemből.. :D Ha minden jól megy, jövőnyáron már a corsával megyünk. Addig meg az astra a garázsban fog pihenni.
Déneske Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Sziasztok! Holnap szeretnék kerékcsapágyat venni, s 2 méretre tudtam csak leszűkíteni a választékot: 37x72x39 és 37x64x34. Nem szeretném csak ezért lekapni a gólyalábat, gondoltam hátha tudja valaki mi alapján lehet eldönteni szétszedés nélkül. 93-as F C16SI.. üdv. Novy, mizu? :o
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 93-as F C16SI.. üdv. Novy, mizu? :D Látom a vascsere megvolt :o
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Ha minden jól megy, jövőnyáron már a corsával megyünk. Addig meg az astra a garázsban fog pihenni. Milyen corsával? Lecseréled az astrát? a hugom most vett egy corsát 1.4 SI 8V Nagyon megy! Az a motor repíti azt a kis kasznit! :o Mentem ki hozzájuk, mondtam neki, hogy jöjjön ki elém. Beültem, kikanyarodtunk, hosszú egyenes, erre a hugom elkezdi, hogy tudod hogy megy? Mondom nem, de úgy is megmutatod... :D végigverte rendesen és még 5.-be elkezdi taposni neki, megszólal! Látod hogy húz 5.-be?! :) :)
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Milyen corsával? Lecseréled az astrát? Dehogy. Anyáék vesznek 1et maguknak. Az astra meg marad nekem. :o
J0hnny Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Milyen corsával? Lecseréled az astrát? a hugom most vett egy corsát 1.4 SI 8V Nagyon megy! Az a motor repíti azt a kis kasznit! :o Mentem ki hozzájuk, mondtam neki, hogy jöjjön ki elém. Beültem, kikanyarodtunk, hosszú egyenes, erre a hugom elkezdi, hogy tudod hogy megy? Mondom nem, de úgy is megmutatod... :D végigverte rendesen és még 5.-be elkezdi taposni neki, megszólal! Látod hogy húz 5.-be?! :) :) Jöttem ma haza pestről, egy fiat albeas szívatott,jó volt,hogy nem az astrával voltam. :(
spzoli Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Jöttem ma haza pestről, egy fiat albeas szívatott,jó volt,hogy nem az astrával voltam. :( :o :D :) :) :(
Laleekirály Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Jöttem ma haza pestről, egy fiat albeas szívatott,jó volt,hogy nem az astrával voltam. :D Nagyon jó kis autó! :) jól áll a szőke fejéhez :o Fekete, 3 ajtós 14-es alufelni :) Csak van egy kis szépséghibája... Időnként leáll.
Dáwid Elküldve November7, 2010 Elküldve November7, 2010 Jöttem ma haza pestről, egy fiat albeas szívatott,jó volt,hogy nem az astrával voltam. :( Időnként jó egy kicsit, nem DR-el lenni :D :) :o Amikor valami erősebb kerül alám, revansot veszek az összes kötsögön :( :)
Recommended Posts