Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Inkább hagyjuk :D :) :) Asszony itt van mellettem, azt meglátja mit műveltek, eltilt a fórumtól :P :( :(

:D :D :P

Én meg tetőn vagyok..Vagyis voltam. De mindjárt megyek vissza. Valami van a záróajtóval és fater azt mondta segítsek megcsinálni. :o Tériszonyom van....

Elküldve
:D :) :)

Én meg tetőn vagyok..Vagyis voltam. De mindjárt megyek vissza. Valami van a záróajtóval és fater azt mondta segítsek megcsinálni. :o Tériszonyom van....

Akkor ne dolgozz nálunk :D :( :( :D

Elküldve

Kedves Fórumozó társak, elköszönök az "Astra F" topiktól.

Ma délelőtt 15 perc alatt eladtam az autóm.

Fájó szívvel búcsúzom tőle.

Öt év, 160 ezer Km.

Egy G astra lesz az utód :o

Elküldve
egész tiszta a levegő nálatok, itt most sokkal szürkébb minden :D

Nem kell messze menned egy hambiért :D

Egyszer a nevada benne volt a hetihetesben, mert ez a szlogenjük: " Reggeli 24 órán át". És Jáksó meg a többiek viccesnek találták. Sztem meg semmi poén nincs benne, az a hülye aki nem érti, hogy hogy érti a kajázda ezt a mondatot. Elvégre egy nonstop étteremről van szó. Ja most még türhető. Pedig sokszor beszorul ide a szenny, mert debrecen 1 nagy gödörben van. A nagytemplom tornya, látszik is az egyik képen egyszintben van az alig 5-6 kilóméterre levő Látóképi csárda küszöbével a hiedelmek szerint.

Azé', szembe a 10-esben, páran magasabban laknak, mint ahonnan te tériszonykodsz :P :D

Jah ott is voltam már...Ott extraerős iszony volt :) Petárda...4 előtt durran... :) Tod. :( De van itt egy 22 emeletes ház. Az is látszik vmelyik képen. Na az már magasság.. Egy éve körül kiugrott a 18.ról egy ember. Csak a nyaklánca alapján ismertek rá...

Öt év, 160 ezer Km.

Attól még maradhatsz köztünk :(

Elküldve

Öt év, 160 ezer Km.

Sok szerencsét, és baleset mentes közlekedést kívánunk a G Astrához, és remélem azért néha néha benézel ide is! :D

Elküldve
Jaja, a száma alapján ez egy '94 utáni C14NZ-é.

jah hogy az évjárat sem mindegy? :D akkor nem nekem való??? vagy müködik nekem is vele? :o

Az alkatrész nem volt még beépítve, teljesen gyári!<<<<< ezt állítja az eladó

Elküldve

Öt év, 160 ezer Km.

Azért néha nézz be hozzánk. :) Az új autódhoz pedig sok szerencsét és ami még fontosabb balesetmentes kilómétereket kívánok. :D

Na, addig főzőcskéztem míg Alex megelőzött! :) Sebaj.

Elküldve
Egyszer a nevada benne volt a hetihetesben, mert ez a szlogenjük: " Reggeli 24 órán át". És Jáksó meg a többiek viccesnek találták. Sztem meg semmi poén nincs benne, az a hülye aki nem érti, hogy hogy érti a kajázda ezt a mondatot. Elvégre egy nonstop étteremről van szó. Ja most még türhető. Pedig sokszor beszorul ide a szenny, mert debrecen 1 nagy gödörben van. A nagytemplom tornya, látszik is az egyik képen egyszintben van az alig 5-6 kilóméterre levő Látóképi csárda küszöbével a hiedelmek szerint.

Jah ott is voltam már...Ott extraerős iszony volt :o Petárda...4 előtt durran... :D Tod. :) De van itt egy 22 emeletes ház. Az is látszik vmelyik képen. Na az már magasság.. Egy éve körül kiugrott a 18.ról egy ember. Csak a nyaklánca alapján ismertek rá...

Attól még maradhatsz köztünk :(

Én egy évet laktam itt:

DSC_0447_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Gondolom akkor egy ilyenre Téged se lehetne felrángatni :)

katt

én azért kipróbálnám :(

Elküldve
Sok szerencsét, és baleset mentes közlekedést kívánunk a G Astrához, és remélem azért néha néha benézel ide is! :D

Naná, hogy maradok.:-)

Nagyon sokat köszönhetek nektek, a fórumnak.:-) :o

Elküldve
Mit főztél? :o

Frankfurti levest és mindjárt sütök palacsintát is, ezeket már csak kedvtelésből. :) Ebédre volt még tegnapról rakott krumpli. :D

Elküldve
Tényleg szép kilátás :( Hááát...ha nagyon biztosítva vagyok, és 100% hogy nincs zuhanás akkor talán felmennék rá...de hangsúlyozom, talán :o

Biztosítani csak kétféleképpen lehet:

jól, és nem jól. Nagyon vagy kicsit nincs.

Egyetemen szoktam oktatni az újakat biztosítani... hát. Az a baj, hogy az 1 jó biztosítási mód mellé kitalálnak még 5 rosszat...

Meg felmennek másfél métert, és ott találják ki, hogy félnek a magasban :D De akkor már nincs visszaút. Ha egy ideig lóg a kötélen, mert nem engedem le, akkor felmegy úgyis, és rájön hogy nem olyan rossz dolog ez... :)

szerk:

Dáwid, van ám balrábbról is kép, féjjé :) :(

Elküldve
Biztosítani csak kétféleképpen lehet:

jól, és nem jól. Nagyon vagy kicsit nincs.

Egyetemen szoktam oktatni az újakat biztosítani... hát. Az a baj, hogy az 1 jó biztosítási mód mellé kitalálnak még 5 rosszat...

Meg felmennek másfél métert, és ott találják ki, hogy félnek a magasban :D De akkor már nincs visszaút. Ha egy ideig lóg a kötélen, mert nem engedem le, akkor felmegy úgyis, és rájön hogy nem olyan rossz dolog ez... :(

:) :) :(

Végülis az érdekükben folyik az eljárás

Igaz teljesen...tehát jól biztosítva :D

Frankfurti levest és mindjárt sütök palacsintát is, ezeket már csak kedvtelésből. :D Ebédre volt még tegnapról rakott krumpli. :o

Tegnap nálunk is rakott krumpli volt. Jóféle :P

Elküldve

Azért néha ugorj be ide is :D sok szerencsét az "új" vashoz.. :o

Frankfurti levest és mindjárt sütök palacsintát is, ezeket már csak kedvtelésből. :)

:D 4 kakaós-fahéjas-diós jöhet.. :( :) :(

Elküldve
Én egy évet laktam itt:

Gondolom akkor egy ilyenre Téged se lehetne felrángatni :o

katt

én azért kipróbálnám :D

végülis csak belekapaszkodtam aszékbe mikor bejött a kép :)

tuti nem mennék fel oda, pedig nem vok tériszonyos, de egyszerűen fosnék, hogy felborul vagy vmi :)

Elküldve
Frankfurti levest és mindjárt sütök palacsintát is, ezeket már csak kedvtelésből. :) Ebédre volt még tegnapról rakott krumpli. :o

Biztos nagyon finom. :D

A palacsintád, és a rakott krumplid tuti nyerő. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.