Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 szerves részeként vágtad te is a borsót :D Nyeeeeeeem :) Ott se voltam, nem én voltam, és különben is... nem is ismerlek :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Nyeeeeeeem :D Ott se voltam, nem én voltam, és különben is... nem is ismerlek :o kapisi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Inkább hagyjuk :D :) :) Asszony itt van mellettem, azt meglátja mit műveltek, eltilt a fórumtól :P :( :( :D :D :P Én meg tetőn vagyok..Vagyis voltam. De mindjárt megyek vissza. Valami van a záróajtóval és fater azt mondta segítsek megcsinálni. :o Tériszonyom van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 :D :) :) Én meg tetőn vagyok..Vagyis voltam. De mindjárt megyek vissza. Valami van a záróajtóval és fater azt mondta segítsek megcsinálni. :o Tériszonyom van.... Akkor ne dolgozz nálunk :D :( :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Akkor ne dolgozz nálunk :( :o :D :( Oké.. :) De a fényképezőért azért lejöttem... :) Debrecen "tájkép" :D Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Kedves Fórumozó társak, elköszönök az "Astra F" topiktól. Ma délelőtt 15 perc alatt eladtam az autóm. Fájó szívvel búcsúzom tőle. Öt év, 160 ezer Km. Egy G astra lesz az utód :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Oké.. :o De a fényképezőért azért lejöttem... :D Debrecen "tájkép" :( Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Azé', szembe a 10-esben, páran magasabban laknak, mint ahonnan te tériszonykodsz :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Oké.. :o De a fényképezőért azért lejöttem... :D Debrecen "tájkép" :( Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 egész tiszta a levegő nálatok, itt most sokkal szürkébb minden :) Nem kell messze menned egy hambiért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 egész tiszta a levegő nálatok, itt most sokkal szürkébb minden :D Nem kell messze menned egy hambiért :D Egyszer a nevada benne volt a hetihetesben, mert ez a szlogenjük: " Reggeli 24 órán át". És Jáksó meg a többiek viccesnek találták. Sztem meg semmi poén nincs benne, az a hülye aki nem érti, hogy hogy érti a kajázda ezt a mondatot. Elvégre egy nonstop étteremről van szó. Ja most még türhető. Pedig sokszor beszorul ide a szenny, mert debrecen 1 nagy gödörben van. A nagytemplom tornya, látszik is az egyik képen egyszintben van az alig 5-6 kilóméterre levő Látóképi csárda küszöbével a hiedelmek szerint. Azé', szembe a 10-esben, páran magasabban laknak, mint ahonnan te tériszonykodsz :P :D Jah ott is voltam már...Ott extraerős iszony volt :) Petárda...4 előtt durran... :) Tod. :( De van itt egy 22 emeletes ház. Az is látszik vmelyik képen. Na az már magasság.. Egy éve körül kiugrott a 18.ról egy ember. Csak a nyaklánca alapján ismertek rá... Kedves Fórumozó társak, elköszönök az "Astra F" topiktól. Ma délelőtt 15 perc alatt eladtam az autóm. Fájó szívvel búcsúzom tőle. Öt év, 160 ezer Km. Egy G astra lesz az utód :o Attól még maradhatsz köztünk :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Kedves Fórumozó társak, elköszönök az "Astra F" topiktól. Ma délelőtt 15 perc alatt eladtam az autóm. Fájó szívvel búcsúzom tőle. Öt év, 160 ezer Km. Egy G astra lesz az utód :o Sok szerencsét, és baleset mentes közlekedést kívánunk a G Astrához, és remélem azért néha néha benézel ide is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Jaja, a száma alapján ez egy '94 utáni C14NZ-é. jah hogy az évjárat sem mindegy? :D akkor nem nekem való??? vagy müködik nekem is vele? :o Az alkatrész nem volt még beépítve, teljesen gyári!<<<<< ezt állítja az eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Kedves Fórumozó társak, elköszönök az "Astra F" topiktól. Ma délelőtt 15 perc alatt eladtam az autóm. Fájó szívvel búcsúzom tőle. Öt év, 160 ezer Km. Egy G astra lesz az utód :o Azért néha nézz be hozzánk. :) Az új autódhoz pedig sok szerencsét és ami még fontosabb balesetmentes kilómétereket kívánok. :D Na, addig főzőcskéztem míg Alex megelőzött! :) Sebaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Egyszer a nevada benne volt a hetihetesben, mert ez a szlogenjük: " Reggeli 24 órán át". És Jáksó meg a többiek viccesnek találták. Sztem meg semmi poén nincs benne, az a hülye aki nem érti, hogy hogy érti a kajázda ezt a mondatot. Elvégre egy nonstop étteremről van szó. Ja most még türhető. Pedig sokszor beszorul ide a szenny, mert debrecen 1 nagy gödörben van. A nagytemplom tornya, látszik is az egyik képen egyszintben van az alig 5-6 kilóméterre levő Látóképi csárda küszöbével a hiedelmek szerint. Jah ott is voltam már...Ott extraerős iszony volt :o Petárda...4 előtt durran... :D Tod. :) De van itt egy 22 emeletes ház. Az is látszik vmelyik képen. Na az már magasság.. Egy éve körül kiugrott a 18.ról egy ember. Csak a nyaklánca alapján ismertek rá... Attól még maradhatsz köztünk :( Én egy évet laktam itt: Gondolom akkor egy ilyenre Téged se lehetne felrángatni :) katt én azért kipróbálnám :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Azért néha nézz be hozzánk. :( Az új autódhoz pedig sok szerencsét és ami még fontosabb balesetmentes kilómétereket kívánok. :o Na, addig főzőcskéztem míg Alex megelőzött! :) Sebaj. Mit főztél? :D Én egy évet laktam itt: http://kepfeltoltes.hu/101107/DSC_0447_www...ltoltes.hu_.jpg Szép kilátás...de én még egy papírlapon is szédülök, úgyhogy én inkább kihagyom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Sok szerencsét, és baleset mentes közlekedést kívánunk a G Astrához, és remélem azért néha néha benézel ide is! :D Naná, hogy maradok.:-) Nagyon sokat köszönhetek nektek, a fórumnak.:-) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Én egy évet laktam itt: http://kepfeltoltes.hu/101107/DSC_0447_www...ltoltes.hu_.jpg Gondolom akkor egy ilyenre Téged se lehetne felrángatni :o katt én azért kipróbálnám :) Ha kicsit balra fényképeztél volna, lehet hogy ott integettem volna a 7.-ről :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Én egy évet laktam itt: http://kepfeltoltes.hu/101107/DSC_0447_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Gondolom akkor egy ilyenre Téged se lehetne felrángatni :o katt én azért kipróbálnám :) Tényleg szép kilátás :) Hááát...ha nagyon biztosítva vagyok, és 100% hogy nincs zuhanás akkor talán felmennék rá...de hangsúlyozom, talán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Mit főztél? :o Frankfurti levest és mindjárt sütök palacsintát is, ezeket már csak kedvtelésből. :) Ebédre volt még tegnapról rakott krumpli. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Tényleg szép kilátás :( Hááát...ha nagyon biztosítva vagyok, és 100% hogy nincs zuhanás akkor talán felmennék rá...de hangsúlyozom, talán :o Biztosítani csak kétféleképpen lehet: jól, és nem jól. Nagyon vagy kicsit nincs. Egyetemen szoktam oktatni az újakat biztosítani... hát. Az a baj, hogy az 1 jó biztosítási mód mellé kitalálnak még 5 rosszat... Meg felmennek másfél métert, és ott találják ki, hogy félnek a magasban :D De akkor már nincs visszaút. Ha egy ideig lóg a kötélen, mert nem engedem le, akkor felmegy úgyis, és rájön hogy nem olyan rossz dolog ez... :) szerk: Dáwid, van ám balrábbról is kép, féjjé :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Biztosítani csak kétféleképpen lehet: jól, és nem jól. Nagyon vagy kicsit nincs. Egyetemen szoktam oktatni az újakat biztosítani... hát. Az a baj, hogy az 1 jó biztosítási mód mellé kitalálnak még 5 rosszat... Meg felmennek másfél métert, és ott találják ki, hogy félnek a magasban :D De akkor már nincs visszaút. Ha egy ideig lóg a kötélen, mert nem engedem le, akkor felmegy úgyis, és rájön hogy nem olyan rossz dolog ez... :( :) :) :( Végülis az érdekükben folyik az eljárás Igaz teljesen...tehát jól biztosítva :D Frankfurti levest és mindjárt sütök palacsintát is, ezeket már csak kedvtelésből. :D Ebédre volt még tegnapról rakott krumpli. :o Tegnap nálunk is rakott krumpli volt. Jóféle :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Kedves Fórumozó társak, elköszönök az "Astra F" topiktól. Azért néha ugorj be ide is :D sok szerencsét az "új" vashoz.. :o Frankfurti levest és mindjárt sütök palacsintát is, ezeket már csak kedvtelésből. :) :D 4 kakaós-fahéjas-diós jöhet.. :( :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Én egy évet laktam itt: Gondolom akkor egy ilyenre Téged se lehetne felrángatni :o katt én azért kipróbálnám :D végülis csak belekapaszkodtam aszékbe mikor bejött a kép :) tuti nem mennék fel oda, pedig nem vok tériszonyos, de egyszerűen fosnék, hogy felborul vagy vmi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Oké.. :( De a fényképezőért azért lejöttem... :( Debrecen "tájkép" :P Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Ez tájkép? :D :D EZ TÁJKÉP. :o :D És EZ. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Frankfurti levest és mindjárt sütök palacsintát is, ezeket már csak kedvtelésből. :) Ebédre volt még tegnapról rakott krumpli. :o Biztos nagyon finom. :D A palacsintád, és a rakott krumplid tuti nyerő. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Biztos nagyon finom. :o A palacsintád, és a rakott krumplid tuti nyerő. :D csíntalan picsa? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts