Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

A középkonzolon a ventillátorkapcsoló-megvilágítás égőit szeretném kicserélni. Mi a legegyszerűbb módja? A válaszokat előre is kösz!

szánj rá egy napot, meg pár üveg sört! :)

És olvasd el a tuning topicon belül az F astra tuning hozzászólásokat, minden le van írva.

Megosztás:

Csá all!

Központi zárat , riasztót szeretnék a kicsikébe!Ha tuttok céget , emberkét aki profi munkát vállal akko pls infózzatok...jah és 1st szempont a minőség +garanci és csak 2nd az ár(de azért nem utolsó szempont csak éppen a második!)! Hali all!

Megosztás:

milyen volt a mozi tegnap :?: :?:

A film kapcsán a meseszerű enyhe kifejezés. :)

Annyit mondok, hogy abban a világban Palik Lacika 170-es borulását is reális tényként kezelnék :lol:

Pár jelenetet látva jókat röhögcséltünk Renzso-val :wink: De nagyon messze van - részemről- a "nézhetetlen" kategóriától.

Megosztás:

A filmről: szerintem jobban jártak volna, ha rajzfilmben mondják el,

amit akartak. :) Ahhoz jobban illenek ezek a meseszerű jelenetek. :lol:

Mondjuk a sztori jó volt. De a kidolgozás szerintem 8 éves kiccsávók

igényeit volt hivatott ellátni...

Azért egyszer nézhető.

Megosztás:

B N napot Gabi!:)

Amugy ma voltam foliásnál ....elsö szélvédö csik.....fehér.....4.5 pénz volt!mikor haza értem le is téptem.... :lol: nem tetszett!és ablaktörlözni sem szabadott volna 1 hétig....haza fele lofaxt nem láttam mert ugye szakadt az esö...mi más.....:D szal ez egy qrva jo nap/terv volt...ennyiböl bazeg beugor6am volna a klubba egy évre :lol: fahomba.....most már tök mind1....tanulság:nem kell fehér szélvédő sáv....Hali all

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.