Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

áá..csak "összeborult a mák a cukorral" :D ;) ;)

:D :P :)

Meg amikor asszony...

Ne is mondd, tegnap előtt azt csinálom mint pók a falon, hogy minden oké legyen a kocsijával azt mit kapok érte? :D hát szép szót tuti nem de hagyjuk :o ma vakhajnalban elmegyek dolgozni és hazajövök este 5-kor, megkérem, hogy 1 fürdővizet eresszen már -na persze, az oriflémes carságot nézegetni fontosabb :P és ha már neki kell állnom magam vizet engedni akkor javítsam már meg a kazánt is ugye mert nincs egy porszívó se itthon, hogy fél évben 1x kiszívassa belőle a nyavaját :( hát kösssz.. :(

Köszönöm. :D :P

Nna ha most ünnepli az úr akkor én is kívánok nagyon sok boldogat! taps.gifmert ugye mindig mellé találok az évi 4 Károly nap miatt.. :)

Megosztás:

Na persze a nőkkel nem szabad leállni, hogy ez itt olcsóbb,

Isten hozott a Föld nevű bolygón! :D Pénteken beszélgettük a Karcsivel, illene vezérlés t cserélni, otthon előadom, asszony kérdi mennyi lenne? Sacra 15-20 ropi, hú az sok! Vasárnep elszakadt a szíj, 50 ropiból jött ki és ki volt a hibás? Hát én! :o

Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy a középkonzol alatt a kardánbox eléggé mozog jobbra- balra. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy direkt ilyen? Másik kérdésem, hogy az első hamutáltól zörgést hallok, ha kinyitom akkor nem olyan "érzékeny" természetesen tükörsima úton nincs hangja, de abból itt magyarországon nemtúlsok található.

Van két csavar oldalt a lábterek felől, kettő a kézifék elötti kis tartó alatt, és kettő a hátsó hamutartó alatt. Nézd meg megvan-e mind.

Megosztás:

Egy minitali erejéig találkoztam Brekivel a gumisnál.........

Akkor asszem a sörtémát le is zárhatjuk :o

A tali az tényleg minire sikerült, de ma ismét rohangászós napom volt........ :) . Nem baj, ma legalább pízért rohangásztam. Lesz miből kifizetni a corsát :)

Nagyon boldog névnapot Karcsi! :D

Megosztás:

Akkor asszem a sörtémát le is zárhatjuk :o

A tali az tényleg minire sikerült, de ma ismét rohangászós napom volt........ :) . Nem baj, ma legalább pízért rohangásztam. Lesz miből kifizetni a corsát :)

Nagyon boldog névnapot Karcsi! :D

Vastag pénzt fizettél a parkolástért? :(

Megosztás:

zotya975

Megvan mind igen. Ha oldal irányba mozgatom akkor ezekszerint normális ha enged egyébként olyan mintha maga az anyag lenne ennyire rugalmas. Akkor a középkonzol ba a hamutartó felett nincsen ezekszerint csak 2 oldalt lábnál.. Amúgy mindenkinek zörög a hamutartó nem túl jó úton, vagy kátyús úton? Ha jól néztem hallgattam... akkor a hamutartó ajtaja lesza bűnös azzal lehet valamit kezdeni?

Megosztás:

Megvan mind igen. Ha oldal irányba mozgatom akkor ezekszerint normális ha enged egyébként olyan mintha maga az anyag lenne ennyire rugalmas. Akkor a középkonzol ba a hamutartó felett nincsen ezekszerint csak 2 oldalt lábnál.. Amúgy mindenkinek zörög a hamutartó nem túl jó úton, vagy kátyús úton? Ha jól néztem hallgattam... akkor a hamutartó ajtaja lesza bűnös azzal lehet valamit kezdeni?

Nekem nem zörög, ban benne egy rugó meg csillapítás, hogy ne úgy vágódjon ki.

Megosztás:

Isten hozott a Föld nevű bolygón! :D Pénteken beszélgettük a Karcsivel, illene vezérlés t cserélni, otthon előadom, asszony kérdi mennyi lenne? Sacra 15-20 ropi, hú az sok! Vasárnep elszakadt a szíj, 50 ropiból jött ki és ki volt a hibás? Hát én! :o

Hát ha 60E km vesszük alapul akkor időszerű, ha a 6 évet ,akkor jövőre kéne nálam is cserélni.

Az ékszíj állapota az katasztrófa, szárazon is hatalmas zajjal nyikorog, elváltáskor menet közben is előjön.

Ráadásul lehajoltam és a kitekert jobbos féltengely mellől megszemléltem, eléggé repedezett.

Ha már ott jártam, a dekli oldalán lévő koszt csavarhúzóval levakartam.

A vezérlést még csak meg se tudom nézni, pedig csak le kell bontani a burkolatot, bár ha már repedés van régen rossz.

Megosztás:

Hát ha 60E km vesszük alapul akkor időszerű, ha a 6 évet ,akkor jövőre kéne nálam is cserélni.

Az ékszíj állapota az katasztrófa, szárazon is hatalmas zajjal nyikorog, elváltáskor menet közben is előjön.

Ráadásul lehajoltam és a kitekert jobbos féltengely mellől megszemléltem, eléggé repedezett.

Ha már ott jártam, a dekli oldalán lévő koszt csavarhúzóval levakartam.

A vezérlést még csak meg se tudom nézni, pedig csak le kell bontani a burkolatot, bár ha már repedés van régen rossz.

Hát ugye erre szokták mondani, hogy jobb előbb mint később, de persze tudom én is, pénz kérdése minden. :o

Nekem is olyan, csak bezárt állapotban nyüszörög mikor rosszabb úton megyek. Szóval akkor valamennyire mozognia kell a kardánboxnak a középkonzol alatt?

Végülis műanyag, és nincs odabetonozva. A lábtérben a két oldala szépen odasimul a középkonzolhoz? Ott egy nútba van becsúsztatva normál esetben.

Hopp, megvolt a 14000. :) Kapok valamit? :D

Módosítva : zotya975
Megosztás:

Hát ugye erre szokták mondani, hogy jobb előbb mint később, de persze tudom én is, pénz kérdése minden. :o

Végülis műanyag, és nincs odabetonozva. A lábtérben a két oldala szépen odasimul a középkonzolhoz? Ott egy nútba van becsúsztatva normál esetben.

Hopp, megvolt a 14000. :) Kapok valamit? :D

Igen szépen ott van a helyén.

Megosztás:

Igen szépen ott van a helyén.

Akkor jó ahogy van. A hamutartónál meg próbáld meg kivenni a betétet mintha ürítenén, és nézd meg anélkül is zörög-e. Nekem most a bal oldalnál rezonáll valami egy adott fordulatszámon az A-oszlop, befúvórács környékéről, de még nem találtam meg az okát.

Megosztás:

Akkor jó ahogy van. A hamutartónál meg próbáld meg kivenni a betétet mintha ürítenén, és nézd meg anélkül is zörög-e. Nekem most a bal oldalnál rezonáll valami egy adott fordulatszámon az A-oszlop, befúvórács környékéről, de még nem találtam meg az okát.

Asszem már próbáltam úgy és nem zörgött annyira... Ha megtalálod az okát akkor oszd meg majd velem is légyszives mert nekem is létezik ez a hang oszlop felől. Ami nekem még zörög az a kormány körüli burkolat, és az ajtóba a nyitáshatároló lemez (ha jól láttam, de egyik autosbolt honlapján sem találtam ilyen kütyüt)

Megosztás:

Asszem már próbáltam úgy és nem zörgött annyira... Ha megtalálod az okát akkor oszd meg majd velem is légyszives mert nekem is létezik ez a hang oszlop felől. Ami nekem még zörög az a kormány körüli burkolat, és az ajtóba a nyitáshatároló lemez (ha jól láttam, de egyik autosbolt honlapján sem találtam ilyen kütyüt)

A kormány körüli burkolatot én kiékeltem az óraegység és a burkolat közé beszorított szivaccsal, ha elléggé be van nyomva akkor ne látszik. Sokminden zörög, nem mai gyerek, gondolom párszor szétt lett szedve, de csak egy része zavar. :o

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.