CoolAdam Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Azt mondom, Kuss. :( hát ezt úgy látom mindenki komolyan vette!! :o :D :) :) :(
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Azt mondom, Kuss. :o Az utolsó szó jogán :D :)
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 hát ezt úgy látom mindenki komolyan vette!! :o :D :) :) :( áá..csak "összeborult a mák a cukorral" :( :D :D
öcsibácsi Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Olaszban ilyesmi 159-esekkel téptek a Carabinierik. Na mondjuk Opelnél is készülhetne ilyen morci csoda, nem a mostani csúfságok. :o
spzoli Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Olaszban ilyesmi 159-esekkel téptek a Carabinierik. Na mondjuk Opelnél is készülhetne ilyen morci csoda, nem a mostani csúfságok. :o Lehetséges, hogy azok egy kicsivel magasabbak nem? :D Ezért a vigile is lefütyül :)
Breki Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Lurdy-ig biztos nem tudok maradni. :) Az olyan "zene" nem az én stílusom. A déli pálya udvar melletti mészáros utcára gondolsz? Nem tudom oda tudok-e érni, 9-re gumicserére kell mennem a kilencedikbe, aztán vissza nyolckerbe ferencváros pályaudvarhoz és hogy onnan mikor szabadulok... :D Másrészt hívni se tudok jelenleg. :) Nyóc, kilenc .....arra leledzem napközben.....mikor csörgesselek? :o
daykiller Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Nyóc, kilenc .....arra leledzem napközben.....mikor csörgesselek? :o Jó kérdés. :) MÁV-nál igazából semmi sem biztos, csak a tegnap. :) A gumicsere mindenképp meglesz, csak hogy én leszek-e ott.. :( 9-re kell mennem gumicserére. :D
Breki Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 EPC ad műszaki paramétereket? Mekkora ellenállása lehet az üza szintjelző jeladójának, ill. milyen ellenálláshatárok között mozog? Van infója valakinek erről? :D Jó kérdés. :) MÁV-nál igazából semmi sem biztos, csak a tegnap. :( A gumicsere mindenképp meglesz, csak hogy én leszek-e ott.. :( 9-re kell mennem gumicserére. :) 9 körül mászok ki a cégtől......ha nincs sürgős dolgom megcsörgetlek :o
daykiller Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 EPC ad műszaki paramétereket? Mekkora ellenállása lehet az üza szintjelző jeladójának, ill. milyen ellenálláshatárok között mozog? Van infója valakinek erről? :D 9 körül mászok ki a cégtől......ha nincs sürgős dolgom megcsörgetlek :o Nem ad műszaki adatokat. Eddig nem találkoztam vele. :) Rendben. :)
öcsibácsi Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Ezért a vigile is lefütyül :o Oszt' elcseréli rendőrautónak. Mondjuk van nekik Lambó Gallardó is.
Novy Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Mindenképp várd meg amíg felveszi a szoba hőmérsékletét, mert simán szétrobban a kezedben. Utána meg hőlég... Az én 279e kmes motoromba is megválogatom mit borítok... :) ennyi :) 5000ért hozok neked Castrolt. Ezt se sokkal olcsóbban vetted. ez meg a másik ennyi :( Auuuu :o havernak most a 7esen jaguár küllős felnik vannak, nem az igazi még, mert ujra kellene krómozni, de mutatós az is, főleg az a kerékcsavar :D
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 ha nincs sürgős dolgom megcsörgetlek :o Viszel neki sört ha megkérlek ? :D
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Auuuu :o Olyan autót ne linkelj, ahol az ülésbe rugó van, mert széjjeltéplek :D :)
spzoli Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Főleg ne másfél év után :o :D :) :) Másik kép... Am meg bele kell baszni két recaro c-t és kész. :(
Breki Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Viszel neki sört ha megkérlek ? :o Vigyek? Milyet és mennyit?
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Vigyek? Milyet és mennyit? Megköszöném :o Hátha abbamarad ez az égtelen nyivákolás :D Stella csomag vagy mi ? :)
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Másik kép... Am meg bele kell baszni két recaro c-t és kész. :o HA nem nézed az oldalát, akkor honnan tudod ? :D
Breki Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Megköszöném :o Hátha abbamarad ez az égtelen nyivákolás :D Stella csomag vagy mi ? :) Megódjuk.... :( Akkor egy 6-os csomag stella rendel a napgyilkos úrrrrrr részére :)
spzoli Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 HA nem nézed az oldalát, akkor honnan tudod ? :o Megnéztem.
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Elküldve November3, 2010 Megódjuk.... :) Akkor egy 6-os csomag stella rendel a napgyilkos úrrrrrr részére :D :o Tiv, Az volt ugye ?
Recommended Posts