Tiv. Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Volt egy csajom, aki mindenre ezt mondta. Kurvára idegesítő ám. :D Szóval volt egy. :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 1,4 44 kW ra éves díjam lenne az A...... nál 12 ropi, lehet, hogy átváltok... én most negyedévente fizetek a Ne......nél 2600 at! nemrég váltottunk erre szintén 1,4 44 kW ról beszélek! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Szóval volt egy. :D :) :o Volt egy ilyen is... :) Juci még facér? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 én most negyedévente fizetek a Ne......nél 2600 at! nemrég váltottunk erre szintén 1,4 44 kW ról beszélek! :) 1.7, 44kw. Szintén 12ezer az éves. :D :o (aegon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Ejnyebejnye, jáccatok szépen, vagy elveszem, x időpontig only klubtag ír lesz :) :) Söreim? :o Apropó. Holnap megyek pestre. Gondolom senki sem ér rá tök véletlenül holnap egy minitalira. Az OFF szolgálati kocsimmal leszek. Véletlenek meg ugye nincsenek úgyhogy kár volt ezt közölnöm is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 1.7, 44kw. Szintén 12ezer az éves. :( :) (aegon) akkor még belefér amit webshark írt! :( :o nincs olyan nagy árkülönbség most ha nekem is ezt a 2600 megszorzom 4el az 10 400 (elvielg) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Söreim? :o Apropó. Holnap megyek pestre. Gondolom senki sem ér rá tök véletlenül holnap egy minitalira. Az OFF szolgálati kocsimmal leszek. Véletlenek meg ugye nincsenek úgyhogy kár volt ezt közölnöm is. :D attól függ merre jössz?:) ha netán Kisbéren keresztül akk én ráérek bár AP-n gondolom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 akkor még belefér amit webshark írt! :( :o nincs olyan nagy árkülönbség most ha nekem is ezt a 2600 megszorzom 4el az 10 400 (elvielg) :D :) Nem egészen, mert ha az évest egyben fizeted ki, akkor még arra is jár kedvezmény. :( Nekem pl egy negyedévnyi összeget elengedtek, mert éves kifizetést kértem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 akkor még belefér amit webshark írt! :) :o nincs olyan nagy árkülönbség most ha nekem is ezt a 2600 megszorzom 4el az 10 400 (elvielg) :D :) Nekem a legolcsóbb az astra biztosító lenne ha újrakötném, akkor lenne 10ezer/év. Számomra túl ismeretlen biztosítótársaság az, hogy astra. A jelenlegi meg eléggé neves és azon a 2ezer forinton már nem variálok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 attól függ merre jössz?:o ha netán Kisbéren keresztül akk én ráérek bár AP-n gondolom! :) Székesfehérvári MÁV kirendeltségnél dolgozom, úgyhogy az kerülő lenne, másrészt Kisbér már nem hozzánk tartozik, csak mórig a mienk az a vonal. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Söreim? :o Apropó. Holnap megyek pestre. Gondolom senki sem ér rá tök véletlenül holnap egy minitalira. Az OFF szolgálati kocsimmal leszek. Véletlenek meg ugye nincsenek úgyhogy kár volt ezt közölnöm is. :D Pechhhh, általában budán szoktam lenni :) :( Van egy újabb lehetőség : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 Este lurdy ! Napközben ha idejösz az egybe a mészáros utcai mol-hoz, akkor akár meg is kaphatod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Söreim? :o Apropó. Holnap megyek pestre. Gondolom senki sem ér rá tök véletlenül holnap egy minitalira. Az OFF szolgálati kocsimmal leszek. Véletlenek meg ugye nincsenek úgyhogy kár volt ezt közölnöm is. :D Minek közlöd előre? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Söreim? :o Apropó. Holnap megyek pestre. Gondolom senki sem ér rá tök véletlenül holnap egy minitalira. Az OFF szolgálati kocsimmal leszek. Véletlenek meg ugye nincsenek úgyhogy kár volt ezt közölnöm is. :) Majd írják Neked: ha csütörtök, akkor este Lurdy :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
feri05 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 akkor még belefér amit webshark írt! :) :o nincs olyan nagy árkülönbség most ha nekem is ezt a 2600 megszorzom 4el az 10 400 (elvielg) :D :) Sziasztok! 1.7 forgalmi szerint 42kw 20700/év Generali B1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Székesfehérvári MÁV kirendeltségnél dolgozom, úgyhogy az kerülő lenne, másrészt Kisbér már nem hozzánk tartozik, csak mórig a mienk az a vonal. :( jahát az úgy kerülő annyit meg nem érek h Komáromnál menny rá az autópályára! :( :D :D :o és most esik le h nem is kocisval??? ezen most gondolkodtam el!! :) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Majd írják Neked: ha csütörtök, akkor este Lurdy :( :o Lasssúúúúúúúú :D Elvileg neked is lesz stabrúdad....nálam....elvileg :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Pechhhh, általában budán szoktam lenni :) :) Van egy újabb lehetőség : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...t=0&start=0 Este lurdy ! Napközben ha idejösz az egybe a mészáros utcai mol-hoz, akkor akár meg is kaphatod :D Lurdy-ig biztos nem tudok maradni. :( Az olyan "zene" nem az én stílusom. A déli pálya udvar melletti mészáros utcára gondolsz? Nem tudom oda tudok-e érni, 9-re gumicserére kell mennem a kilencedikbe, aztán vissza nyolckerbe ferencváros pályaudvarhoz és hogy onnan mikor szabadulok... :o Másrészt hívni se tudok jelenleg. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Lasssúúúúúúúú :D Elvileg neked is lesz stabrúdad....nálam....elvileg :) :) Kinek még? :o :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 na szóval Gabor C14SE fogyi topicból átjőve ide Tata tali??? :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Minek közlöd előre? :P Bazki tényleg! :D jahát az úgy kerülő annyit meg nem érek h Komáromnál menny rá az autópályára! :( :D :P :o és most esik le h nem is kocisval??? ezen most gondolkodtam el!! :) :D :( Kocsival megyek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Lurdy-ig biztos nem tudok maradni. :D Az olyan "zene" nem az én stílusom. A déli pálya udvar melletti mészáros utcára gondolsz? Nem tudom oda tudok-e érni, 9-re gumicserére kell mennem a kilencedikbe, aztán vissza nyolckerbe ferencváros pályaudvarhoz és hogy onnan mikor szabadulok... :o Másrészt hívni se tudok jelenleg. :) K&@#[va sz&####>ul tolod ezt a csajos dumát, főleg ahhoz képest, hogy nem vagy az :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 K&@#[va sz&####>ul tolod ezt a csajos dumát, főleg ahhoz képest, hogy nem vagy az :D :) Ne szójjá be. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Ne szójjá be. :o Nyávogjááááááááááá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Mondd hogy harrrrr!!! :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Nyávogjááááááááááá :) Mondd hogy harrrrr!!! :o :D :) Azt mondom, Kuss. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts