hening Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 :o Necíííjááá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Neked még senki se mondta, hogy opel olajat nem szeressük? :o 10w40esből kimondottan? Tudja, de nem érdekli. :D Próbáltad már elmagyarázni egy kecskének, hogy a káposztát nem eheti meg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Hoppácsak. :o Oldalmentés ? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 :o :D Ment az osztás :) Előferdül :( de ha vele kapcsolatban van szó valamiért tuti igazam szokott lenni.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Oldalmentés ? :D :) Á, talán gyorsabb voltam. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Necíííjááá! :D Cúnabáci. :o :) Oldalmentés ? :) :( Ismerem már a dörgést, rámondod h ps. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Át, viszont a valeo már síküveges, a bosch meg asszem nem. Megpróbálom. :D Haverom találta a satupad alatt és nekem adta. :o Ha nem sikerül akkor megy amit megbeszéltünk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Kartert minek felragasztani ? :D Betonozd le az egész alját :) :) :( :( Mert meguntam, hogy másfél év alatt a második tömítés van benne alatta-felette pasztázva, és szépen szivárog körben az olaj. Neked még senki se mondta, hogy opel olajat nem szeressük? :D 10w40esből kimondottan? De igen, csak nem mindenben hallgatok másra, nem tudom milyen volt az autó előélete az előző 230000Kilométerben, meg ahogy már írtam orrán-száján ereszti az olajat, a csereperiódus alatt 2-3 litert öntök hozzá, arra meg jó a GM-is. Amúgy most castrol volt benne, semmi különbséget nem vettem észre. 55 ezerért láttam a mulkor 130ezer kilóméterrel bontott motort, nem látom értelmét márkás olajjal pátyolgatni a 240 ezres mocimat. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 láttam a mulkor 130ezer kilóméterrel bontott motort, nem látom értelmét márkás olajjal pátyolgatni a 240 ezres mocimat. :o főleg ha az első 10 méteren leforog.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Cúnabáci. :o :D ... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Megpróbálom. :) Haverom találta a satupad alatt és nekem adta. :o Ha nem sikerül akkor megy amit megbeszéltünk. :( Mindenképp várd meg amíg felveszi a szoba hőmérsékletét, mert simán szétrobban a kezedben. Utána meg hőlég... Mert meguntam, hogy másfél év alatt a második tömítés van benne alatta-felette pasztázva, és szépen szivárog körben az olaj. De igen, csak nem mindenben hallgatok másra, nem tudom milyen volt az autó előélete az előző 230000Kilométerben, meg ahogy már írtam orrán-száján ereszti az olajat, a csereperiódus alatt 2-3 litert öntök hozzá, arra meg jó a GM-is. Amúgy most castrol volt benne, semmi különbséget nem vettem észre. 55 ezerért láttam a mulkor 130ezer kilóméterrel bontott motort, nem látom értelmét márkás olajjal pátyolgatni a 240 ezres mocimat. :D Az én 279e kmes motoromba is megválogatom mit borítok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Pista! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Pista! :o Pfffffffffffffff :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 éjfélkor vége a szpuki déjznek :) :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 éjfélkor vége a szpuki déjznek :) :o :D :) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 ? ncore torrent oldalon... csak ez mióta annak a fóruma? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 ncore torrent oldalon... csak ez mióta annak a fóruma? :D istenem...a cinikusság... :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 istenem... Volt egy csajom, aki mindenre ezt mondta. Kurvára idegesítő ám. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Volt egy csajom, aki mindenre ezt mondta. Kurvára idegesítő ám. :o Én csak akkor mondom ha valami fáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 istenem...a cinikusság... :D :) :o Ez mióta Blog? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sanci pénteken jössz a főnixhez? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sanci pénteken jössz a főnixhez? :o Még nem tudom, ha szerencsém van asszony nem lesz itthon azt úgy becsajozoooook... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Az én 279e kmes motoromba is megválogatom mit borítok... :o Azért valahol meg kell húzni a határt mennyit költök a kocsira. Hát pont itt van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Még nem tudom, ha szerencsém van asszony nem lesz itthon azt úgy becsajozoooook... :( :) :o :D Én lehet kimegyek. Csak nem az astrával, hanem egy fauvé poloval. Haver hazajött fehérvárról és kinézünk szerintem :) Jövőhéten pénteken meg kibelezem az astrát, és mehet a plasztikázás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 :) :) Én lehet kimegyek. Csak nem az astrával, hanem egy fauvé poloval. Haver hazajött fehérvárról és kinézünk szerintem :D Jövőhéten pénteken meg kibelezem az astrát, és mehet a plasztikázás. :D Lassan átmegy off-kocsi taliba a dolog, lassan több a vévé mint az opel :o legközelebb Rábával megyek én is :( :( vagy kölcsönkunyizom unokanővéremtől a bömöst.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts