Guest Sanci Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 :D Jaj...hát természetesen tisztelet a kivételnek. :) Az olyan nőket akik nem a lóvéra mennek meg kell becsülni. Sajnos egyre kevesebb van belőlük.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 :D Jaj...hát természetesen tisztelet a kivételnek. :( Az olyan nőket akik nem a lóvéra mennek meg kell becsülni. Sajnos én voltam már olyan segg hogy hagytam kihasználni magamat. Kit hibáztathatok? Magamat... Hány tank gázolajat basztam el rá... :o Meg mennyi mindent ivott az én kontómra annakidején.. Azzééé ismerjük el, ez egy két személyes játék :) Van választási lehetőséged :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Elsőnek mondd legközelebb : mehecc gyalog is ám :o á ezt nem így kell :D fék, megállás, "ki lehet szállni !!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 á ezt nem így kell :( fék, megállás, "ki lehet szállni !!" Jobbak aszt mondják : a fék a gyávák fegyvere :( Ők biztos azt tolják : ugorj :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sziasztok! Van egy alkatrész számom. Megtudja valaki pontosan mondani,hogy mi az? GM 90 359 517 Köszi! :o Valami ködlámpa alkatrész. http://www.gebrauchtefahrzeugteile.de/prod...6phlqpia2hl8mr5 http://www.hood.de/auction/38950274/opel-a...tr-bj-91-94.htm http://www.autoteileplus.de/Opel-Astra-F-N...-id6135424.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Azzééé ismerjük el, ez egy két személyes játék :D Van választási lehetőséged :) Igen. :) csak sajnos én mindíg a rossz utat választom. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Igen. :( csak sajnos én mindíg a rossz utat választom. :o Azé nehogy bepasizz.. :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Azé nehogy bepasizz.. :o :D :D nnna az távol áll tőlem... :) Mostani asszonpajtás az normális. :D Nem az autót meg a lóvét nézi. Egy 2.2es 2007es évjáratú honda civiccel jár.. :) érdekli Őt a kocsi..(általába az olyan nőket érdekli a kocsi meg a pénz akik nem sokat láttak életükbe belőle.Legalábbis lóvéból :( ) Amikor mentünk az astrával nem mondott semmi rosszat, sőt meg is dícsérte hogy húzatásnál nagyon szép hangja van. Meg hogy sokkal kényelmesebb az ülés benne mint a hondában. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Mostani asszonpajtás az normális. :( Nem az autót meg a lóvét nézi. Amikor mentünk az astrával nem mondott semmi rosszat, sőt meg is dícsérte hogy húzatásnál nagyon szép hangja van. Meg hogy sokkal kényelmesebb az ülés benne mint a hondában. :) Örülj neki.. :D Legalább nem nyomja szét a derekát a könyöklő.. :( :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Örülj neki.. :D Legalább nem nyomja szét a derekát a könyöklő.. :D :( :o :D :) :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 :( :( :D :D Unokahugomat cseszegettem a hétvégén :P nem szó szerint.. :) ;) Nna a lényeg, hogy majd elgáncsolta a "khm" :o meg brutálisan fájt a dereka ;) Nna mondom nem mondta még senki, hogy ha az Asconában nincs állófűtés akkor ilyen időben már nem illik ott "sokáig tartózkodni" enyhe öltözetben? :P Meg a könyöklőt is illendő felhajtani :D :P erre azt mondja: "jogos.." :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Juve Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy c14nz-be c16nz főtengelyt át lehet e rakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Valami ködlámpa alkatrész. Igen egy BOSCH ködlámpáról olvastam le. A linkeken azt írja,hogy 94-es évjáratig. Az enyém 96-os és Valeo-k vannak benne. Kérdés,hogy az üvegét át tudom -e tenni a törött Valeóra? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Valahogy úgy, mint én. Kell a munkábajáráshoz, fiatalabbra meg pláne nincs pénzem. Próbáltam a Dáwidnak adott ötletet a magamévá tenni, de nem cigizem, nem iszom és nőm sem volt soha. :D Khmmm...khmmm...khmm.... :o Há-há, megjött a csomagom!!!! :) Hétvégére megvan a projekt. A mocit már tuti nem veszem ki a szimeringet cserélni, a karter felragasztásán még gondolkodom. Majd meglátom milyen idő lesz, de ha nekiállok a kipufcső lefigyel a katalizátorig, rohadt szar fölécsúsztatni a teknőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Igen egy BOSCH ködlámpáról olvastam le. A linkeken azt írja,hogy 94-es évjáratig. Az enyém 96-os és Valeo-k vannak benne. Kérdés,hogy az üvegét át tudom -e tenni a törött Valeóra? :o Át, viszont a valeo már síküveges, a bosch meg asszem nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Igen egy BOSCH ködlámpáról olvastam le. A linkeken azt írja,hogy 94-es évjáratig. Az enyém 96-os és Valeo-k vannak benne. Kérdés,hogy az üvegét át tudom -e tenni a törött Valeóra? :o A Bosch projektoros ködlámpatest a Valeo mezei. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Khmmm...khmmm...khmm.... :o Há-há, megjött a csomagom!!!! :D Szép naptár :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Szép naptár :o Kösz, a tescóban vettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Unokahugomat cseszegettem a hétvégén :P nem szó szerint.. :) ;) Nna a lényeg, hogy majd elgáncsolta a "khm" :o meg brutálisan fájt a dereka ;) Nna mondom nem mondta még senki, hogy ha az Asconában nincs állófűtés akkor ilyen időben már nem illik ott "sokáig tartózkodni" enyhe öltözetben? :P Meg a könyöklőt is illendő felhajtani :( :( erre azt mondja: "jogos.." :) :D :D :D Ment az osztás :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Kösz, a tescóban vettem. :( Kartert minek felragasztani ? :( Betonozd le az egész alját :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Hoppácsak. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Hoppácsak. :D Már nem. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Kösz, a tescóban vettem. :D Neked még senki se mondta, hogy opel olajat nem szeressük? :o 10w40esből kimondottan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Már nem. :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts