Dáwid Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ezen hol a hiba? :o Ott ahol egy centit kotyog :D :) :) Nem szeretnék azon röhögni, hogy milyen hülyén állnak szét a kerekek menet közben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ott ahol egy centit kotyog :D :) :) Nem szeretnék azon röhögni, hogy milyen hülyén állnak szét a kerekek menet közben :( S most hova szarjak? :o Pár ezer forintból megvan a csere mindkét oldalon,rugót meg kérjél Spzolitól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 S most hova szarjak? :D Pár ezer forintból megvan a csere mindkét oldalon,rugót meg kérjél Spzolitól. Az a párezer a bajom :o A rugókkal futok még egy kört, mert adott rá a jóember asszem 2 év garit. a 2 évben még benne vagyok, úgyhogy holnap ott kezdek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Az a párezer a bajom :o Most erre mit mondjak?Inkább semmit... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Most erre mit mondjak?Inkább semmit... :o Egy bank címét, ahol a szekuritire rájön holnap a cifra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Egy bank címét, ahol a szekuritire rájön holnap a cifra :D Tudod,hogy nem bántásból mondom,de: bameg, ha erre nincs pénzed, hogy a pitsába akarsz fenntartani egy 16 éves pudvaládát? :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Tudod,hogy nem bántásból mondom,de: bameg, ha erre nincs pénzed, hogy a pitsába akarsz fenntartani egy 16 éves pudvaládát? :o :) Halál komolyan ezen gondolkozom két napja :D Amikor elkezdtem fenntartani, akkor még nem okozott gondot egy motorcsere sem, meg az se érintett túl érzékenyen, ha fél év alatt 3x cseréltem komplett belsőt, mert éppen annak tetszett jobban a színe. Csak azóta sok minden történt ami miatt most nem úgy állok mint előtte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Csak azóta sok minden történt ami miatt most nem úgy állok mint előtte :D Szokj le a cigiről,dobd ki az asszonyt és ne igyál. Az összes káros szenvedély viszi csak a pénzt! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Szokj le a cigiről,dobd ki az asszonyt és ne igyál. Az összes káros szenvedély viszi csak a pénzt! :D A sorrend nem stimmel, de nagyjából az összes projekt folyamatban van :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Volt. A Tiedhez van cd-tár? Nekem van egy gyári Omega, a Phlips sc804 csak nekem a középső kijelző nem működ vele. Nincs hozzá cd-tár, sima kazettás típus. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Az a párezer a bajom :o A rugókkal futok még egy kört, mert adott rá a jóember asszem 2 év garit. a 2 évben még benne vagyok, úgyhogy holnap ott kezdek. Rugók....vagy másfél évig jártam úgy hogy elől is el volt törve 1 rugó azt hiszem a jobb, meg hátul is el volt törve 1 rugó,ott meg a bal. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Bevetési csoport in eksön :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Bevetési csoport in eksön :) :) :( :( De a zene magyar. :o Link :D Borsos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 De a zene magyar. :D Link :) Borsos És Renault-hoz hirdetik.... :( alul középen: Marke: Renault Rugók....vagy másfél évig jártam úgy hogy elől is el volt törve 1 rugó azt hiszem a jobb, meg hátul is el volt törve 1 rugó,ott meg a bal. :) :o És ezt? http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...6467f46a08d324c Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 És ezt? http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...6467f46a08d324c Hát...nem az én világom :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Hát...nem az én világom :o Az előbb nem voltál ilyen finom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 szépen mutat a pócon, ócsó, amúgyis ott vót a tecsóba, csillog is, felrakom rá. Kb ennyi az ilyeneknek a gondolkodása.... :o Én még 1 illatosítót is 30-40 percig választok ki.... Néha nem egyszerű. A legtöbb ilyenen nincs illatminta. Ha pedig végre megszeretem az egyiket, legközelebb már biztos nem kapni. :( Tudom, az ízlésemmel van a baj. :D Én nem szeressem a vanília illatút. :) Na, megvan a corsa diagnózisa. Azért nem megy a 4-es henger, mert nincs benne kompresszió :( Úgyhogy a HF leesett róla....kipuff szelep beégett. Most a HF a gépműhelyben alszik, holnap kap egy kis síkolást + 8 új szelepet. :D :) Hát nem irígyellek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Na, megkötöttem a jövő évi kötelezőmet. Spóroltam 6960 HUF-ot. Féltank gázolaj!!! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Én is, mert CAR400-am van. Le vagyok nézve. :) Ugyan már. :o Nekem még ilyen sincs. :( Illetve van, csak nem lehet belerakni /pillanat, mert össze-vissza van kötve a csatlakozónál minden. Azért napi minimum 3 óra vezetés mellett nagyon tud hiányozni. Tudod,hogy nem bántásból mondom,de: bameg, ha erre nincs pénzed, hogy a pitsába akarsz fenntartani egy 16 éves pudvaládát? :D :( Szokj le a cigiről,dobd ki az asszonyt és ne igyál. Az összes káros szenvedély viszi csak a pénzt! :) Valahogy úgy, mint én. Kell a munkábajáráshoz, fiatalabbra meg pláne nincs pénzem. Próbáltam a Dáwidnak adott ötletet a magamévá tenni, de nem cigizem, nem iszom és nőm sem volt soha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Valahogy úgy, mint én. Kell a munkábajáráshoz, fiatalabbra meg pláne nincs pénzem. Próbáltam a Dáwidnak adott ötletet a magamévá tenni, de nem cigizem, nem iszom és nőm sem volt soha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 A sorrend nem stimmel, de nagyjából az összes projekt folyamatban van :D Az összes? :) Na, megkötöttem a jövő évi kötelezőmet. Spóroltam 6960 HUF-ot. Féltank gázolaj!!! :D 54-24 :( Ugyan már. :o Nekem még ilyen sincs. :( Illetve van, csak nem lehet belerakni /pillanat, mert össze-vissza van kötve a csatlakozónál minden. Valahogy úgy, mint én. Kell a munkábajáráshoz, fiatalabbra meg pláne nincs pénzem. Próbáltam a Dáwidnak adott ötletet a magamévá tenni, de nem cigizem, nem iszom és nőm sem volt soha. :D Dehát most is van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Na, megkötöttem a jövő évi kötelezőmet. Spóroltam 6960 HUF-ot. Féltank gázolaj!!! :o Nekem 17640et dobott ki. Ha egy összegben befizetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Az első kettőre nem akarlak rábeszélni, viszont a harmadikkal kapcsolatban vannak pozitív tapasztalataim :D Egy :) próbát megérne Időnként tudok nagyon férfiakból-kiábrándult lenni, de még nem érzem rá a hajlamot. :( Dehát most is van :) Az más. :o Tőle, még ha éhenhalnék, sem válnék meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Az más. :o Tőle, még ha éhenhalnék, sem válnék meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Az összes? :( Úgy néz ki, hogy igen :D Kicsit javult a kedvem: (mielőtt rákérdezne valaki, azt kell nézni hogy nem a földön húzza a s.ggét jobb oldalt :o ) ( Tudom hogy magas Zoli. Te kussojjá :( :) :) főleg hogy megfertőzted az autómat... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts