daykiller Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Hallottam már üvöltő rockot kocsiból, és jol szólt, tetszett is stb. Tuc tuc zene meg igazábol a mélyről szól, az meg hangosan szól jól :o Deki így ki úgy, énnekem csakazzal van abajom, hogy félremagyaráztok, meg " enyém a jó csak" :) Ilyet nem mondtam, hogy az a jó, csak vélemény volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 én pl 3fokban is letekert ablakkal mentem pár napja is, és még csak be se volt kapcsolva a lejátszóm.... De attol még lehet hangosan hallgatni, persze nem ugy mint a sok videon ahol remeg még a kormány is. Megint előjött amúgy ez a: ti hülyék vagytok, mert nem azt szeretitek amit én stílus. Én is szeretem néha hangosan hallgatni a zenét kocsiban. Attól függ milyen a hangulatom. Van mélyládám is, de nem az utcára zenélek. Csak ugye mély nélkül, nem teljes a zene. Nem is hallani sokszor hogy szól, de ott van. Ha kikötném lehetne érezni hogy hiányzik. Aztán persze van hogy hangosan akarok pl. Eddát hallgatni. Akkor dübörög a láda. De nem az utcának, nekem. Az hogy esetleg kihallatszik, le...rom. Volt hogy egy buszmegállónál kellett megállnom, és a letekert ablak miatt kihallatszott a Ganxta. :o :D Öreg néne eleinte fülelt, aztán mikor leesett neki mit is hall, olyan képet vágott, hogy szerintem azonnal a templomot célozta meg gyónási szándékkal. :) :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ezt nekem pont ne mondd, mert aki valamennyire is ismer az tudja, hogy elég sok stílust hallgatok. :D megint félremagyarázol :) kapol fiú :) írtam dininek de semmi reakció... ha szoktál vele beszélni említsd már meg a postaládáját a fórumon ! kössz :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Én is szeretem néha hangosan hallgatni a zenét kocsiban. Attól függ milyen a hangulatom. Van mélyládám is, de nem az utcára zenélek. Csak ugye mély nélkül, nem teljes a zene. Nem is hallani sokszor hogy szól, de ott van. Ha kikötném lehetne érezni hogy hiányzik. Aztán persze van hogy hangosan akarok pl. Eddát hallgatni. Akkor dübörög a láda. De nem az utcának, nekem. Az hogy esetleg kihallatszik, le...rom. Volt hogy egy buszmegállónál kellett megállnom, és a letekert ablak miatt kihallatszott a Ganxta. :o :D Öreg néne eleinte fülelt, aztán mikor leesett neki mit is hall, olyan képet vágott, hogy szerintem azonnal a templomot célozta meg gyónási szándékkal. :) :) :( erről van szó :( Egyébként jó a beállításod, mert nem kell mindig hallani a ládát, de a hiányának fel kell tünni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Én is szeretem néha hangosan hallgatni a zenét kocsiban. Attól függ milyen a hangulatom. Van mélyládám is, de nem az utcára zenélek. Csak ugye mély nélkül, nem teljes a zene. Nem is hallani sokszor hogy szól, de ott van. Ha kikötném lehetne érezni hogy hiányzik. Aztán persze van hogy hangosan akarok pl. Eddát hallgatni. Akkor dübörög a láda. De nem az utcának, nekem. Az hogy esetleg kihallatszik, le...rom. Volt hogy egy buszmegállónál kellett megállnom, és a letekert ablak miatt kihallatszott a Ganxta. :o :D Öreg néne eleinte fülelt, aztán mikor leesett neki mit is hall, olyan képet vágott, hogy szerintem azonnal a templomot célozta meg gyónási szándékkal. :) :) :( :( :D :D :P :P ;) Nem vagy semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 megint félremagyarázol :D kapol fiú :) írtam dininek de semmi reakció... ha szoktál vele beszélni említsd már meg a postaládáját a fórumon ! kössz :o te hülye vagy. day antitüccer, mindenki tudja. nekem írtad, hogy kezdődik a ki mit utál, holott nem tudhatod, hogy mit utálok és mit nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 te hülye vagy. day antitüccer, mindenki tudja. nekem írtad, hogy kezdődik a ki mit utál, holott nem tudhatod, hogy mit utálok és mit nem. Szerintem meg olvasd el ujra mit írtam :o Az astílus kezdődik, hogy : csak az enyém jó senki másé :D Day is megértette :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 én pl 3fokban is letekert ablakkal mentem pár napja is, és még csak be se volt kapcsolva a lejátszóm.... De attol még lehet hangosan hallgatni, persze nem ugy mint a sok videon ahol remeg még a kormány is. Megint előjött amúgy ez a: ti hülyék vagytok, mert nem azt szeretitek amit én stílus. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Akkor én tök gagyi vagyok mert Car300 van az autómban... :o Nekem ilyen van, nem tudom ez melyik típus: Megbolondítva egy kaziadapterrel, meg egy mp3-as lejátszóval. Kérek a Jézustól egy FM-traszmittert, aztán majd akkor veszem ki a kocsiból, ha bexarik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nekem ilyen van, nem tudom ez melyik típus: http://pics.coldline.hu/pics/116846-20101102-3TfF0d.jpg Megbolondítva egy kaziadapterrel, meg egy mp3-as lejátszóval. Kérek a Jézustól egy FM-traszmittert, aztán majd akkor veszem ki a kocsiból, ha bexarik. :o Tán a blaupunkt sc202? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Tán a blaupunkt sc202? Passz, a kazettásból is volt többféle is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nekem ilyen van, nem tudom ez melyik típus: http://pics.coldline.hu/pics/116846-20101102-3TfF0d.jpg Megbolondítva egy kaziadapterrel, meg egy mp3-as lejátszóval. Kérek a Jézustól egy FM-traszmittert, aztán majd akkor veszem ki a kocsiból, ha bexarik. :) Nekem a transmitterrel 1 bajom van...Idiótán küldi az RDS jeleket... :o Rádió nagyon akadozva veszi. minden más adótól jól jön, a transmiterrel néha még csillagokat is kiír :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Passz, a kazettásból is volt többféle is? Rá van írva NEM ? :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Passz, a kazettásból is volt többféle is? Volt. A Tiedhez van cd-tár? Nekem van egy gyári Omega, a Phlips sc804 csak nekem a középső kijelző nem működ vele. pl: http://www.myomega.ovh.org/podstrony/dane/radia/radia.htm Nekem a transmitterrel 1 bajom van...Idiótán küldi az RDS jeleket... :o Rádió nagyon akadozva veszi. minden más adótól jól jön, a transmiterrel néha még csillagokat is kiír :D Milyen transmittered van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Milyen transmittered van? Fúúú vaze... Jókérdés :D Nem Ilyen "nagyfejű". A kijelzőrésze kockaalakú és nagyobb. Nem emlékszek a márkára... :o Holnapra megnézem oké? Távirányítója egész jó, nem kell 5X megnyomni rajta a gombot hogy lépjen a szám vagy a csatorna. 4-5ezer forint körül volt. Még nyárközepén vettem valahogy. Meg is írtam... szerk.: Mire jó a fórumkereső. Ilyen transmitterem van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Sziasztok! Tudja valaki hogy ez mit csinál?? http://www.youtube.com/user/JohnTheDragonM...u/1/gj3yJfafvpk Kb di-nitrogén oxid :D levakarja a kormot.. :o Szerintem ez simán egy ultrahangos vízpárologtató, mint azokban a szép pici asztali díszekben/miniszökőkutakban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Fúúú vaze... Jókérdés :D Nem Ilyen "nagyfejű". A kijelzőrésze kockaalakú és nagyobb. Nem emlékszek a márkára... :o Holnapra megnézem oké? Távirányítója egész jó, nem kell 5X megnyomni rajta a gombot hogy lépjen a szám vagy a csatorna. 4-5ezer forint körül volt. Még nyárközepén vettem valahogy. Meg is írtam... szerk.: Mire jó a fórumkereső. Ilyen transmitterem van :) Myaudio.... Nekem kettő pusztult be. Egyiken elment az FM adó rész, a jack aljzat az jó, a másik meg recsegősen ad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Myaudio.... Nekem kettő pusztult be. Egyiken elment az FM adó rész, a jack aljzat az jó, a másik meg recsegősen ad. Nekem semmi gondom nem volt vele. :o Mondjuk ami azt illeti nem használom túl sűrűn, de ha használom akkor jó. Azt viszont nagyon nem szeretem benne, hogy amikor szól 1 zene, áll a motor, és beindítom újraindítja az adott számot... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Myaudio.... Nekem kettő pusztult be. Egyiken elment az FM adó rész, a jack aljzat az jó, a másik meg recsegősen ad. egy olyan, amit elsőrelinkelt nekem is behalt, előbb csak nem világított, aztán ujra, aztán megint nem, és rá egy két napra megszünt az egész... a második az még él, de vhogy nem szol olyan jol, mint a másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Üdv, remélem mindenkinek jól telt a Mindenszentek, mindenki meglátogatta szeretteit itt vagy ott, ilyen formában , vagy lélekben. Ugye beütött a kötelező átkötési időszak, és úgy vagyok mint a Remény Rabjaiban a "gyilkos" bankárt alakító Tim Robbins, Dufrains volt a talán a filmbeli neve. Először csak egy fegyőr adóvisszatérítését csinálta, egy év múlva a fele fegyház őrségét, aztán végül az állam összes fegyőrének "dolgozott". Szóval úgy néz ki, hogy már többet kell online megkötnöm, mint eddig. De ha egyszer a a saját kocsimból sem tudom, hogy A facelifting előtti vagy utáni kocsim van. Őszintén leírná valaki a Caravan GL nél a változtatásokat? Szégyellem, de a 94/12 forgalomba tétel az komoly határeset. Nem szögletes, hanem kerekített tükörház, fehér indexbúrák és sárga izzók- nem kétfele osztott hűtőmaszk. Tudom, hogy a csak a lóerő számít, tehát akármelyik 44 kWos motorral szerelt modellt megadhatnám a típuskeresőben, mert csak ez a lényeg- max a kivitelnek, felhasználás jellegének, felépítménynek tudnak utánanézni/ belekavarni. Szeretek precíz lenni. {A nejem díjszámítása volt a legkönnyebb(kicsit el van írva a teljesítmény a forgalmiban + olyan motort/kivitelt egyik alkuszé sem tartalmaz mint az ővé valójában!! )- mert már megvoltak az adatai + már 2-3x kötöttem át neki, ide, oda amoda- évi 29, 34, 24, után jövőre 10-12 ből is megúszhatja az egészet, 1) ha hallgat rám, 2) ha nem sérteget 3) ha nem bőszít fel} Lenne egy kérdés még, az alufelni, hifi felértékelés, hány légzsák, az nem oszt nem szoroz a KGFB Díjon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 ... De ha egyszer a a saját kocsimból sem tudom, hogy A facelifting előtti vagy utáni kocsim van. Őszintén leírná valaki a Caravan GL nél a változtatásokat? Szégyellem, de a 94/12 forgalomba tétel az komoly határeset. Nem szögletes, hanem kerekített tükörház, fehér indexbúrák és sárga izzók- nem kétfele osztott hűtőmaszk. Lenne egy kérdés még, az alufelni, hifi felértékelés, hány légzsák, az nem oszt nem szoroz a KGFB Díjon? 1. Itt volt róla szó. :o 2. Szerintem nem. (casconal inkabb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Mondtam már ma hogy b.ssza meg? :o .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Vagy azt, hogy most már aztán qrvára elég volt? :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Jah, és a Pana fej, úgy érzi hogy neki nem ízlik egy lemez sem, úgyhogy átmentem rádióhallgatósba... :D Jó kedvem van... söröm meg nincs... :o Most bontsak pezsgőt arra hogy megint sz.r napom van? :) Csak az van itthon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Vagy azt, hogy most már aztán qrvára elég volt? Ezen hol a hiba? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts